Křeče a špinění

627
16.3.11 09:37

Křeče a špinění

Ahoj holky,
chtěla bych Vás poprosit o radu. Včera jsem začala špinit až slabě krvácet taková někdy tmavá a trochu světlá krev s malými kousky jakoby sliznice a do toho bolesti v zádech a bříšku. Okamžitě jsem jela k doktorovi a ten se moc netvářil. Jsem v na začátku 5tt a doktor viděl jen gestační váček 6-7mm velký.. říkal , že je to tak 50 na 50. Chtěla jsem se prosím zeptat jestli jste měla některá podobrný případ? jestli je nějaká naděje, že i přes občasné křeče a špinění to dopadlo dobře?? předem Vám moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
466
16.3.11 09:42

Já špinila v 5TT,ale nevím,jak moc to máš ty. ted jsem 36 tt, tak držim pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
16.3.11 09:51

Jee děkuji, že jsi napsala.. a měla jsi u toho i bolesti? spíš mi to připadá jako začínající MS.. ale pořád jenom hnědé krev tam není..
a v 5tt neměl by být už gestační váček větší? já mám strašný strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
16.3.11 10:49

já jsem prošpinila a dokonce i hodně prokrvácela celé těhotenství, teď máme doma 9m prcka. Já být tebou, ještě bych zkusila nasadit Askorutin. Tím nic nepokazíš. Brala jsem ho pokaždé, když špinění začalo. A v tomto týdnu se dává ještě Utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
16.3.11 10:50

ale u mě je pravda, že mě nikdy nic nebolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
16.3.11 11:06

V prvním těhotenství jsem s přestávkama špinila do 26.tt, narodil se zdravý klučík. Při druhém a třetím těhotenství jsem začala špinit v 6.tt, do pár dní v obou případech proběhla revize z důvodu ZT. Při čtvrtém těhotenství jsem nešpinila vůbec, narodila se zdravá holčička.
Bohužel Ti nikdo neřekne, jak to dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.3.11 11:19

Taky jsem v 5tt špinila a měla bolesti jako při menstruaci.Dostala jsem Ascorutin a Utrogestan a nyní jsem 16+3 a vše je Ok.Kdy si tě pozval doktor na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
16.3.11 12:32

Na kontrolu jsem objednana v pátek. moc se mu nezdál i ten gestační váček. pry v 5tt jen 6-7mm. nevíš jak velký jsi měla Ty? ted už jen slabounce špiním, ale bolesti jsou pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
16.3.11 13:16

já měla taky slabé špinění, ty jo, váček si už nepamatuju, vím,že nejdřív nebyl vidět ani ten a pak na další kontrole už tam byl. Jinak mě jen trochu bolelo břicho jako bych to měla dostat, ale vyloženě křeče jsem neměla. Špinila jsem občas až do 12 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.3.11 15:09

Já jsem taky na 1 sonu neměla vidět ani ten gestační váček a pak už tam byl krásně vidět.Ale kolik měřil,to ti neřeknu.A pak jsem krvácela ještě 1× a obojí bylo v době,kdy jsem měla mít normálně menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
16.3.11 16:09

Děkuji moc za podporu.. snad se to nějak vyřeší.. jsem z toho špatná… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.3.11 17:33

Drž se a nestresuj se.bude to v pořádku.držím palečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
17.3.11 15:12
Moniulik píše:
Na kontrolu jsem objednana v pátek. moc se mu nezdál i ten gestační váček. pry v 5tt jen 6-7mm. nevíš jak velký jsi měla Ty? ted už jen slabounce špiním, ale bolesti jsou pořád.

Ja si myslim, ze se mohlo treba i stat, ze jsi jen kratsi dobu tehotna, zalezi jak mas prav cyklus a ovulaci. Kdyby ti doktor rekl, ze tehu je zamlkle jen protoze mu nesedi velikost mimiska s PM, byt tebou pockam tak do 6 tt nebo 7tt, pak by mela byt videt srdicka. Mne se stalo neco podobneho a ted uz jsem 10tt a mimi se ma cile k svetu.
A s tim spinenim , radeji polehavej, sem tam dej nozky nahoru a doktor by ti mel dat ty prasky co uz holky zminovali. Strasn moc ti drzim pesticky a dej potom vedet , jak jsi dopadla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí