Křeče do konečníku

35
24.4.14 23:28

krece do konecniku

Ahoj potrebuji porad obcas mivam krece do konecniku vubec nevim cim to muze byt mely jste to nekdy??? Dekuji za odpovedi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5088
24.4.14 23:32
@niki13 píše:
Ahoj potrebuji porad obcas mivam krece do konecniku vubec nevim cim to muze byt mely jste to nekdy??? Dekuji za odpovedi :kytka:

já to tak měla občas v těhu… i u porodu 8o :roll:.. po porodu to přešlo– nevím, čím to bylo.. ale mám hodně zakloněnou dělohu, tak možná tím… ale je to hrozně bolestivé a nepříjemné… možná i vnitřní hemoroidy… ale jak říkám, taky se mi to stávalo, hlavně teda v první těhu, to byl děs..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
24.4.14 23:36

Jsou to jen takove vystrely kreci ale je to neprijem :think: ne napadlo me jestli to nejsou zarazene vetry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
24.4.14 23:56

Mam občas neco podobného, bývá to v noci, je to nepříjemné, nejde mi znovu usnout, cítím to nekdy i pul hodiny… Take nevim cim to a proc to… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
24.4.14 23:58

@niki13 Také to občas mám. Ale já mám kreče které musím rozdýchávat protože jsou opravdu hodně bolestivé…Ale já mám hemeroidy tak si říkám zda to není tím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
25.4.14 00:38

Ano, taky to znám. Strašná bolest to je.Mi to způsobují cysty na vaječníku :nevim:.Dle křečí v konečníku většinou poznám, že ji mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
25.4.14 20:43

Radsi si dojdu k dr. U vidime jinak dekuj :kytka: i vsem za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
25.4.14 23:21

Také mě to trápilo a byla jsemu u proktologa, který mě uklidnil, že to bývá u žen často, jsou to vlastně křeče hladkého svalstva, nejde to moc ovlivnit, dal mi léky, které to docela zmírnily. Provedl vyšetření, která nebývají příjemná, ale byla jsemu odborníka, kde jsem vše přežila vcelku bez potíží i ten stud jsem zvládla. Teď už mám léky jen na dobrání a uvidím jak to bude vypadat. Určitě doporučuji tento problém řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí