Křeče v břiše 33.tt

1032
3.6.12 12:26

křeče v břiše 33.tt

Ahoj, už od rána mám hrozná křeče v břiše, nejsou pravidelný, ale téměř neustálý :? Bolí to celkem intenzivně, trochu vystřeluje do zad, tak nevím, co dělat, mám ještě čekat? Nemyslím, že by to mohl být blížící se porod, přece jen, kontrakce to určitě nejsou.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1297
3.6.12 12:31

dej si teplou vanu, podle toho poznáš jestli to jsou poslíčky nebo kontrakce. kdyby se to neutišilo, švihala bych hned do nemocnice. tam ti dají jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
3.6.12 12:35

Sprchu jsem zkoušela dopo, ale žádnou změnu jsem neznamenala, ani lepší, ani horší, pořád stejné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
3.6.12 12:38

já nevím no, být v tomhle týdnu těhotenství a zaznamenat jakékoliv bolesti, jela bych na prohlídku do nemocnice. já měla takový bolesti ve 36.tt, jela jsem a zjistili mi málo plodové vody, tak si mě tam nechali na pozorování a hned jak se jim nezdály ozvy od malé, už se ji snažili dostat ven..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
3.6.12 13:02

Nic neriskuj a jeď do nemocnice. Já jsem měla křeče ve 25tt, čekala jsem dva dny doma, páč jsem myslela, že je to zánět močáku a pak mi zastavovali porod! Nakonec jsem porodila ve 31tt po odtoku plodovky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
3.6.12 14:34

Pokud máš křeče tak jeď na kontorlu do porodky

• Citovat
  • Upravit
2182
3.6.12 14:47

Me takhle chytaly krece az do zad ve 30-33 tt. Byli to posli, ale zadny porod se nekonal. Vzdy to behem vecera utichlo. Kdyby ne, tak radeji navstiv doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
3.6.12 17:58

A není to tvrdnutí bříška? Já měla kolem 26tt takový křeče, že jsem nedošla do obchodu. Pomohlo magnézko a hodně odpočívat. Ale jeď radši na kontrolu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Weweráček
3.6.12 18:46

No mě už několik doktorů a sestřiček řeklo raději jeť do porodnice třikrát zbytečně a né jednou a pozdě!Nemusí to nic být,je možné že to jsou zaražený prdy ale být tebou raději bych to jela ověřit nikdy nevíš…at to dobře dopadne přeji

• Citovat
  • Upravit
1917
3.6.12 19:54

ahojky tak co byla jsi u doktora nebo je ti líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
4.6.12 20:14

Díky za podporu, nakonec se nikam nejelo, během noci to ustalo :kytka: Mívám takový křeče teď docela čsto, trochu mě to děsí, protože při prvním těhu mě bříšku nikdy nezabolelo.. :roll: Ale musím vydržet opardu až dokonce, čekají mě na konci června státnice, ráda bych se jich dožila :P Určitě o tom v poradně pohovořím s doktorem. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.12 21:19

křeče v břiše

až dnes jsem se zaregistrovala,protože bych se ráda podělila o svoji zkušenost s bolestivými křečemi v břiše, reaguji tím taky na tvé problémy. Jsem skoro 3 měsíce po porodu, jakmile jsem se vrátila z porodnice, začly mě trápit někdy silné, někdy slabší křeče v horní části břicha.Jednou jsem měla stejné bolesti ve 27.tt. Bolelo to tak silně, že jsem se nemohla téměř nadechnout, záchranka mě odvezla do nemocnice, kde na nic nepřišli a jen se mě ptali, zda jsem nesnědla něco špatného. Bolesti odezněly a pak už jsem měla pokoj, ale po porodu nanovo. opakovalo se to dost nepravidelně, někdy každý den, většinou večer, nebo odpoledne, někdy to trvalo pár minut, jindy téměř hodinu - rekord 2,5 hodiny nepřetržité bolesti, která vystřelovala do zad, pod žebra a opět obtíže s dýcháním. pak bylo pár dní pokoj a pak zase znovu. Takže začlo běhání po doktorech - opět „Nesnědla jste něco špatného?!“ Vyšetřili mě několikrát na gynekologii, chirurgii, ultrazvukem, dokonce na gastroskopii, neurologii a nic, takže to uzavřeli s tím, že jsem v pořádku, jen to bude ze stresu! Nacpali do mě moře léků, ale problém neodezněl. Až pak jsem se úplnou náhodou dozvěděla o fyzioterapeutce, která na mě vyzkoušela viscerální terapii - v těhotenství totiž dochází vlivem zvětšující se dělohy k posunutí, či pootočení vnitřních orgánů - to způsobuje ty šílené bolestivé křeče, které vystřelují všude možně. Zakroužila nademnou rukama, říkala mi, kde cítí napětí - to mi přišlo dost praštěný, protože jsem tomuto nikdy nevěřila - pak mě začla promasírovávat břicho a porovnala mi to tam. Týden jsem měla pokoj, pak se opět dostavila už je mírná bolest. Opět jsem k ní zašla, zjistila, že mám zapadlý obratel a něco na žebrech, opět tedy masáž a narovnání a už je to 10 dní, co mám klid a pevně doufám, že už se to nevrátí. Prý je to dost běžná věc, jiná rehabilitační sestra mi to potvrdila. dost mě zaráží, že doktoři o tom neřekli ani slovo a nechali mě trápit všemi možnými vyšetřeními a dokonce na mě koukali tak jako že si vymýšlím. Tak snad ti to trošku pomůže, třeba se u tebe jedná o něco jiného, ale budu moc ráda, kdyby některá budoucí či novopečená maminka měla stejný problém jako já, tak si přečte můj sice dlouhý, ale doufám, že užitečný příspěvek a pomůže jí to. Jinak přeju šťastný porod a hodně radostí s miminkem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.13 09:49

Pokud nejsou křeče v těhotenství časté, provázené teplotou nebo krvácením, není se údajně čeho bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
11.10.13 21:19

@MaminaLéňa uz dlouho hledam odpoved a diky tvemu romanu uz vim od ceho ty krece mam :palec: hold jsem v 29tt a trva to jen chvilicku ale da mi to pekne zabrat..nevis nahodou co by mi pomohlo v tehu??dekuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí