Pohyby miminka 29tt

Anonymní
3.6.12 09:23

pohyby miminka 29tt

Ahoj maminky vím, že je toho tu spousta, ale mám celkem konkretní dotaz tak snad to nebude nikomu vadit ( nová diskuze )
Jsem 29 tt druhorodička pohyby cítám cca od 18tt,ale poslední dobou de musím hodně soustředit abych prcka zaznamenala a většinou v leže a po prodýchnutí. je pravda, že jsem ted hodně v jednom kuse a skoro se celý den nezastavím mám doma 20m prcka a k tomu jsme se stěhovali, ale stejně si myslím, že bych ho měla cítit víc a častěji. co myslíte ? děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
3.6.12 09:31

Já myslím, že je to hodně individuální.. Já malou moc necítila celé těhotenství.. Jak pořád všude píšou, že máš napočítat tuším min. 10 pohybů denně, tak to u mě nehrozilo.. Většinou jsem jí cítila jen večer, když jsem si lehla.. Ale kontroly i utz byly vždy v pořádku, tak jsem se tím nestresovala.. Malá mi to teď vynahrazuje :lol: Ale pokud se ti něco nezdá, tak si skoč k doktorovi, případně do porodnice, jsou tam přeci od toho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
3.6.12 09:47

Ahoj taky jsem taky 29tt. Pohyby se sledují cca od 28-30tt ( do té doby to moc nemá smysl, mimi je malinké), mělo by to být cca 10 epizod denně - dr. Koucký, www.porodnice.cz
Taky mám dvouletého syna a někdy si večer říkám, že si ani nevzpomínám na pohyby:-).
Extrém je kdyby se za celý den nepřihlásilo mimi vůbec nebo by vkuse kopalo 6-12 hodin. Věřím že je vše OK:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
3.6.12 09:49

Vyměním:))jsem 27tt třetí dítě a kope pořád a pořád,klid je vyjímečně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
3.6.12 10:02

Ahoj, jsem 32 tt na MD s 18-ti měsíčním takže to prožívám podobně jako ty :-) Před měsícem jsem pohyby vnímala jen večer v klidu, teď už je to o poznání intenzivnější i přes den. Pravděpodobně je to tím že prostě není moc času věnovat se bříšku když kolem řádí malý prcek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.12 11:00

moc děkuji za vaše reakce. asi to bude tím nedostatkem času, protože když jsem mnohem váce v klidu tak se ozývá. ted jsem si uvedomila že munelí měsác byl manžel doma a já se o staršího moc nestarala a měla dost čšasu odpočívat takže to bylo mnohem intenzivnější než ted. ale kope takže je určitě vše v pořádku. těm co mají kopance jak od fodbalisty vubec nezávidím, já vždy cítím jen štouchnutí, žádný kopance ne ani u prvního jsem je neměla. to bylo ale uplně jiné těhotenství, krásné bezproblémové a pohodové. to druhé s prvním děckem je fakt mnohem náročnější. :) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27008
3.6.12 11:15
@Anonymní píše:
moc děkuji za vaše reakce. asi to bude tím nedostatkem času, protože když jsem mnohem váce v klidu tak se ozývá. ted jsem si uvedomila že munelí měsác byl manžel doma a já se o staršího moc nestarala a měla dost čšasu odpočívat takže to bylo mnohem intenzivnější než ted. ale kope takže je určitě vše v pořádku. těm co mají kopance jak od fodbalisty vubec nezávidím, já vždy cítím jen štouchnutí, žádný kopance ne ani u prvního jsem je neměla. to bylo ale uplně jiné těhotenství, krásné bezproblémové a pohodové. to druhé s prvním děckem je fakt mnohem náročnější. :) :mrgreen:

já si to klidně vyměním:D mě masakruje i když vařím nebo něco dělám,nemá se mnou soucit :mrgreen: a to jse mmyslela že horší než s předchozíma to nemůže být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí