Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem teď v prvním trimestru po sexu krvácela a po orgasmu jsem celkem dost špinila, takže jsem si zkrátka orgasmus musela odpustit. Pokud bych v té době měla nějaký samovolný orgasmus, tak bych zřejmě nasadila magnézium, protože to špinění fakt nebylo příjemný a pořád jsem se děsila, co se stane.
Pokud ale nemáš žádné obtíže, tak bych se nebála, že to může uškodit a taky jsem se v předchozích těhotenstvch nijak neomezovala
Ahojky, no mě po orgasmu vždycky chvíli bolelo břicho, tak jsem se taky bála. Takže v prvních týdnech jsem si ho spíš odepírala, ale občas se přihodil ve spánku. Ale mimi je v naprostém pořádku, ba naopak prospívá nějak moc ![]()
no mne by taky zajímalo jak to prožívá mimišek v bříšku když jsem teď 34+1 kolikrát mě děsně tvrdne celej podbřišek
@lenulina1979 Tak být Tebou, tak si na to dávám víc pozor, aby ty stahy nevyvolaly porod ![]()
@panenka87 píše:
@lenulina1979 Tak být Tebou, tak si na to dávám víc pozor, aby ty stahy nevyvolaly porod
@Anonymní píše:
Může uškodit orgasmus miminku v raném těhotenství, tedy v prvním trimestru? Je sex bezpečný nebo může uškodit zahnízdění a udržení miminka?
Sexu se lze vědomě vyhnout, ale co orgasmus během spánku, nemohou ty vnitřní stahy nějak poškodit začínající těhotenství?
Díky za názory a zkušenosti
Ahoj, já se na to ptala mojí dr. v úplném začátku těhotenství a ta mi řekla, že to je bezpečné
![]()
Já myslím že může, pokud má třeba žena citlivější dělohu. Mě v prvním trimestru doktorka sex zakázala a to jsem žádný problém neměla, ale odříkaného chleba největší krajíc, v noci jsem mívala orgasmus pravidelně ze spaní
Ale všechno bylo v pořádku.
Může uškodit orgasmus miminku v raném těhotenství, tedy v prvním trimestru? Je sex bezpečný nebo může uškodit zahnízdění a udržení miminka?
Sexu se lze vědomě vyhnout, ale co orgasmus během spánku, nemohou ty vnitřní stahy nějak poškodit začínající těhotenství?
Díky za názory a zkušenosti