Může uškodit orgasmus miminku v raném těhotenství?

Anonymní
2.6.12 10:38

Může uškodit orgasmus miminku v raném těhotenství?

Může uškodit orgasmus miminku v raném těhotenství, tedy v prvním trimestru? Je sex bezpečný nebo může uškodit zahnízdění a udržení miminka?
Sexu se lze vědomě vyhnout, ale co orgasmus během spánku, nemohou ty vnitřní stahy nějak poškodit začínající těhotenství?
Díky za názory a zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2616
2.6.12 10:40

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.6.12 10:46

Já jsem teď v prvním trimestru po sexu krvácela a po orgasmu jsem celkem dost špinila, takže jsem si zkrátka orgasmus musela odpustit. Pokud bych v té době měla nějaký samovolný orgasmus, tak bych zřejmě nasadila magnézium, protože to špinění fakt nebylo příjemný a pořád jsem se děsila, co se stane.

Pokud ale nemáš žádné obtíže, tak bych se nebála, že to může uškodit a taky jsem se v předchozích těhotenstvch nijak neomezovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
2.6.12 11:07

Ahojky, no mě po orgasmu vždycky chvíli bolelo břicho, tak jsem se taky bála. Takže v prvních týdnech jsem si ho spíš odepírala, ale občas se přihodil ve spánku. Ale mimi je v naprostém pořádku, ba naopak prospívá nějak moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
2.6.12 13:18

:think: no mne by taky zajímalo jak to prožívá mimišek v bříšku když jsem teď 34+1 kolikrát mě děsně tvrdne celej podbřišek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
2.6.12 13:26

@lenulina1979 Tak být Tebou, tak si na to dávám víc pozor, aby ty stahy nevyvolaly porod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
2.6.12 13:29
no taky jsem nad tím přemýšlela jenže on už i přítel má o miminko strach a tak už se do sexu moc nehrne… holt si budu muset asi počkat protože malej je dost dole a minulej týden říkal doktor že se tlačí ven
@panenka87 píše:
@lenulina1979 Tak být Tebou, tak si na to dávám víc pozor, aby ty stahy nevyvolaly porod :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
2.6.12 13:33
@Anonymní píše:
Může uškodit orgasmus miminku v raném těhotenství, tedy v prvním trimestru? Je sex bezpečný nebo může uškodit zahnízdění a udržení miminka?
Sexu se lze vědomě vyhnout, ale co orgasmus během spánku, nemohou ty vnitřní stahy nějak poškodit začínající těhotenství?
Díky za názory a zkušenosti

Ahoj, já se na to ptala mojí dr. v úplném začátku těhotenství a ta mi řekla, že to je bezpečné :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
2.6.12 14:17

Já myslím že může, pokud má třeba žena citlivější dělohu. Mě v prvním trimestru doktorka sex zakázala a to jsem žádný problém neměla, ale odříkaného chleba největší krajíc, v noci jsem mívala orgasmus pravidelně ze spaní :oops: Ale všechno bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí