Vdavky v 30.tt - není to pozdě?

smutná
1.6.12 23:04

Vdavky v 30tt - není to pozde

Vdané maminky,zajímá mě,v jakém měsíci těhu jste se vdávaly,nebo do ktereho mesice by jste se jeste vdavaly.Ja jsem 24 tyden,a svatbu planujeme tak za mesic a pul,takze kolem toho 30tt kdyz se stihne matrika a vsechno kolem.Neni to pozde?Kvuli velkemu brisku a tak …Mam docela vitr ze satu,abych se do nejakych vesla.I kdyz ted na me tehu jeste neni videt vubec,a kdyz si vyberu nejake saty pro boubelku,tak by to mohlo klapnout snad …V jakem mesici tehu jste se vdavaly vy a sly by jste do toho takhle pozde?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7512
1.6.12 23:13

Já se tedy těhu nevdávala - byť to byl nastávajícího sen, ale záleží jak se cítíš. Pokud je všechno v pohodě, tak proč ne. :palec: Jen příp. horka by mohly dělat potíže. A šaty můžeš vybrat i takový ty vzdušný, od prsou dolů volný, tam se toho vejde. :mrgreen: Pokud vím, tak vloni v létě, kdy jsem byla v 30tt, tak mi bylo suprově, takže si to umím představit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
1.6.12 23:13

Ja se vdavala ve 34tt a v pohode :lol: Saty jsem tedy nemela klasicke svatebni, ale proste jsem si vybrala na internetu mezi tehotenskymi takove, ktere se mi na svatbu nejvice libily a vubec nicemu to nevadilo, meli jsme svatbu spis takovou lezerni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
1.6.12 23:16
@MuffinkaM píše:
Já se tedy těhu nevdávala - byť to byl nastávajícího sen, ale záleží jak se cítíš. Pokud je všechno v pohodě, tak proč ne. :palec: Jen příp. horka by mohly dělat potíže. A šaty můžeš vybrat i takový ty vzdušný, od prsou dolů volný, tam se toho vejde. :mrgreen: Pokud vím, tak vloni v létě, kdy jsem byla v 30tt, tak mi bylo suprově, takže si to umím představit. :)

NO ja stejne pocitam ze v satech budeme jen na radnici,pak par fotek,presuneme se na hostinu a tam se pak prevlecu do neceho pohodlnejsiho,byla jsem na svatbe netehulky a mela to taky tak :)) Jinak zatim je tehu v poradku,takze doufam ze se nic neobjevi.Z horka strach nemam,kdyz budeme schovani v restauraci na hostine a ta chvilk na radnici se zvladne.V pondeli mame v planu tu radnici a hned se stavit v pujcovne satu,ci si tam domluvit termin a kouknout na saty pro boubelky,urcite budou mit,vsak se nevdavaji jen superstihle zeny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
525
1.6.12 23:17

já jsem se těhu nevdávala ale obě moje setry jo a kolegyně v práci taky a bohužel ani jedna si na svatbu nezachovala ty nejužasnější vzpomínky,samozřejmě že to pro ně bylo hezký atd ale byly unavený,otrávený,střízlivý mezi ožralejma ,napasovaný v šatech atd atd ale tak šaty si zase mužeš přispůsobit,ale jinak pokud se na to cítíš a chceš to tak mít tak si myslíš že to neni neobvyklé ani špatné…krom toho i moje kamarádka se ted bude vdávat a to rodí za měsíc a kousek …tak přeju hodně štěstíčka zdravíčka a lásky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
1.6.12 23:18
@Klementyna píše:
Ja se vdavala ve 34tt a v pohode :lol: Saty jsem tedy nemela klasicke svatebni, ale proste jsem si vybrala na internetu mezi tehotenskymi takove, ktere se mi na svatbu nejvice libily a vubec nicemu to nevadilo, meli jsme svatbu spis takovou lezerni..

NO my nebudeme mit teda nic velkeho,malinka svatbicka,tak do 10lidi - rodina - takze pohodicka,klidek - snad :))) Prave na saty se chci kouknout v pondeli,pripadne se domluvit na terminu kdy se ne kouknu,a kdyz nebudou svatebni,tak treba taky koupit nejake jine,na tu chvilku na radnici a pak na hostine je to fakt asi vcelku jedno jake budou,hlavne prave chci abych mela volne brisko,pohodlne aby byly :P

• Citovat
  • Upravit
7512
1.6.12 23:18

@smutná No já rozhodně mezi ty modelky nepatřim a výběr byl. 8) A taky jsem v nich nakonec byla jen na obřad, hostinu v restauraci a pak byla párty na zahradě a to se šlo rovnou do plavek. :D Přeju krásný svatební den a všechno nejlepší ve společném rodinném životě!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
1.6.12 23:19

Ahojky, ja jsem se vdavala na zacatku 6 mesice, brisko uz jsem mela docela dost velke, ale jeste jsem sehnala saty normalni ne pro tehulku,ale je jich na trhu hodne, jsou treba jednodussi,ale taky krasne ;) My teda meli obrad, hostinu a ubytovani na jednom miste, takze jsem se nikam nemusela handrkovat, ale fotograf nas po okoli prohnal dost :lol:
Jestli jsi v poradku a citis se fajn, tak bych se toho nebala ;-) ja ted na fotky kde mam brisko moc rada koukam, clovek zavzpomina a mame i par fotecek kde me manzel na brisku hladi apod. a je to moc hezky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
1.6.12 23:22
@Veruška22 píše:
já jsem se těhu nevdávala ale obě moje setry jo a kolegyně v práci taky a bohužel ani jedna si na svatbu nezachovala ty nejužasnější vzpomínky,samozřejmě že to pro ně bylo hezký atd ale byly unavený,otrávený,střízlivý mezi ožralejma ,napasovaný v šatech atd atd ale tak šaty si zase mužeš přispůsobit,ale jinak pokud se na to cítíš a chceš to tak mít tak si myslíš že to neni neobvyklé ani špatné…krom toho i moje kamarádka se ted bude vdávat a to rodí za měsíc a kousek …tak přeju hodně štěstíčka zdravíčka a lásky :kytka:

jako do toho 5.,6.mesice by me ani nenapadlo to resit,ted jsem v 6.a brisko nemam zadne.Taky vim o par holkach co se vdavaly v tehu,ale ne v 7.,8.m jak to mame v planu my.My to mame prave tak,ze cekam mimco koncem zari,a zase si myslime,ze to bude jednodussi udelat s jednim ditkem skoro triletym,nez s triletakem a 6m mimi.takze i z tohoto duvodu to je pro nas lepsi udelat uz v tehu.Jinak ja nepiju vubec,ani jako netehu,takze bych byla strizliva stejne - navic tam budou jen nejblizsi pribuzni- rodice a sourozenci - takze zadna velka oziracka :twisted: na saty chci kouknout v pondeli,nejake volne,stejne bych je musela vybrat az nekdy tesne pred,abych pak moc nenarostla a nevlezla se do nich treba

• Citovat
  • Upravit
smutná
1.6.12 23:27
@Hanka79 píše:
Ahojky, ja jsem se vdavala na zacatku 6 mesice, brisko uz jsem mela docela dost velke, ale jeste jsem sehnala saty normalni ne pro tehulku,ale je jich na trhu hodne, jsou treba jednodussi,ale taky krasne ;) My teda meli obrad, hostinu a ubytovani na jednom miste, takze jsem se nikam nemusela handrkovat, ale fotograf nas po okoli prohnal dost :lol:
Jestli jsi v poradku a citis se fajn, tak bych se toho nebalma ;-) ja ted na fotky kde mam brisko moc rada koukam, clovek zavzpomina a mame i par fotecek kde me manzel na brisku hladi apod. a je to moc hezky ;)

NO ja jsem v 6.ted,a brisko teda jeste nemam,ani kilecka nahore ne.ted bych to zfoukla taky v klasickych pro stihlounke nevesty,ale nikdo nevi jak to se mnou bude za ten mesic a pul treba abych nepribrala 10kg treba :twisted: My budeme mit vsechno jinde,takze se nejakemu tomu prejizdeni nevyhneme,ale je to 10km,takze zadna hruza.My mame uz prave skoro triletaka doma,a uz chceme byt komplet rodina,az se male narodi tak to zkusime udelat ted,zalezi co nam reknou v pondeli na radnici.treba reknou ze je vsechno plne do srpna,v tom pripade bychom pockali urco az po porodu,v srpnu uz bych do toho asi nesla,nevim :think:

• Citovat
  • Upravit
smutná
1.6.12 23:29
@MuffinkaM píše:
@smutná No já rozhodně mezi ty modelky nepatřim a výběr byl. 8) A taky jsem v nich nakonec byla jen na obřad, hostinu v restauraci a pak byla párty na zahradě a to se šlo rovnou do plavek. :D Přeju krásný svatební den a všechno nejlepší ve společném rodinném životě!!! :kytka:

A v kolikatem mesici jsi se vdavala?taky tak pozde?No uvidime v pondeli,necham si je ukazat a pak treba za mesic si je vyzkousim,abych z nich mezitim nevyrostla :)) Jinak jak dlouho vam trvaly pripravy?da se to za ten mesic,mesic a pul stihnout vsechno?Radnice,prstynky,dort,oznameni,cukrovi,saty…zapomnela jsem na neco?

• Citovat
  • Upravit
525
1.6.12 23:31
@smutná píše:
jako do toho 5.,6.mesice by me ani nenapadlo to resit,ted jsem v 6.a brisko nemam zadne.Taky vim o par holkach co se vdavaly v tehu,ale ne v 7.,8.m jak to mame v planu my.My to mame prave tak,ze cekam mimco koncem zari,a zase si myslime,ze to bude jednodussi udelat s jednim ditkem skoro triletym,nez s triletakem a 6m mimi.takze i z tohoto duvodu to je pro nas lepsi udelat uz v tehu.Jinak ja nepiju vubec,ani jako netehu,takze bych byla strizliva stejne - navic tam budou jen nejblizsi pribuzni- rodice a sourozenci - takze zadna velka oziracka :twisted: na saty chci kouknout v pondeli,nejake volne,stejne bych je musela vybrat az nekdy tesne pred,abych pak moc nenarostla a nevlezla se do nich treba

sestry se vdávaly před porodem a kolegyně abych pravdu řekla tak nevim ale když se o tom bavíme tak řiká že byla unavená atd tak to asi moc začátek nebyl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
1.6.12 23:33
@Veruška22 píše: 8)
sestry se vdávaly před porodem a kolegyně abych pravdu řekla tak nevim ale když se o tom bavíme tak řiká že byla unavená atd tak to asi moc začátek nebyl :D

co se to stalo ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
1.6.12 23:35
@smutná píše:
A v kolikatem mesici jsi se vdavala?taky tak pozde?No uvidime v pondeli,necham si je ukazat a pak treba za mesic si je vyzkousim,abych z nich mezitim nevyrostla :)) Jinak jak dlouho vam trvaly pripravy?da se to za ten mesic,mesic a pul stihnout vsechno?Radnice,prstynky,dort,oznameni,cukrovi,saty…zapomnela jsem na neco?

Já se nevdávala těhotná. ;) Jen nejsem twiggy. :mrgreen: A pokud jde o přípravy, tak já jsem všechno zařizovala průběžně zhruba 3/4 roku. Měla jsem čas. Ale pokud máš představu co a jak, tak by se to stihnout dalo. Oznámení dělaji i urychleně, já je objednávala z netu a trvalo to asi 3 týdny. A ten zbytek je vlastně taky o domluvě, pokud řekneš, jak rychle to potřebuješ, tak by ti měli být schopni říct, jestli je to u nich reálné a příp. můžeš jít jinam. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
1.6.12 23:37
@smutná píše:
NO ja jsem v 6.ted,a brisko teda jeste nemam,ani kilecka nahore ne.ted bych to zfoukla taky v klasickych pro stihlounke nevesty,ale nikdo nevi jak to se mnou bude za ten mesic a pul treba abych nepribrala 10kg treba :twisted: My budeme mit vsechno jinde,takze se nejakemu tomu prejizdeni nevyhneme,ale je to 10km,takze zadna hruza.My mame uz prave skoro triletaka doma,a uz chceme byt komplet rodina,az se male narodi tak to zkusime udelat ted,zalezi co nam reknou v pondeli na radnici.treba reknou ze je vsechno plne do srpna,v tom pripade bychom pockali urco az po porodu,v srpnu uz bych do toho asi nesla,nevim :think:

Ja rozhodne nebyla a nejsem modelka… ;) a par kil uz nahore bylo i natekle nohy,ale jeste se to dalo, pak jsem se taky prevlekla,ale vdavat se o mesic dyl,tak uz se do nich nevejdu :lol: Manzel me pozadal o ruku na Velikonoce 2011 a 8.7.2011 jsme se brali, takze jsme to vsechno stihli, ja se za nim teda pred lety odstehovala, jinak mam rodice 60km daleko a vsechno se to zarizovalo u nich :)ale na radnici byl termin, hotel mel taky volno a saty se taky sehnaly, kolacky i dorty nam upekli, takze jsme meli i stesti…prstynky jsme taky meli vcas koupene a oznameni jsme si vybrala na netu a taky vcas prislo ;-) nekdo planuje svatbu rok , my to meli zarizene za mesic :mrgreen: a taky jsem chtela az se maly narodi, at uz jsem rodinka jak ma byt :)

Příspěvek upraven 01.06.12 v 23:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky