Pozitivní testík červen 2012

4784
3.6.12 06:52

Pozitivní testík červen 2012

Ahoj holky…tak zakládám diskuzi pro nás , které jsme se snažilek přesunuly nalezením dvou čárek v červnu :potlesk: . My se snažily čtyři měsíce…podle výpočtů bych měla zítra začínat 6tt :srdce: A jak jste na tom vy??? Přidá se někdo??? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6327
3.6.12 08:12

můžu se přidat?ahojky tak já našla čárky včera, ale jakej sem tejde to fakt nevim ale počítám tak 3tt:) jinak my sme se nažili už v únoru, vyšlo nám to v dubnu no a v květnu to skončilo, a teď to vypadá že potom co se stalo další ms už asi nepřijde. no uvidíme. zkusim testovat ve středu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
3.6.12 08:36

@Zlobísek:)) ahoj…my se snažením začaly taky v únoru…to je mi líto ,že to nevyšlo…teď už snad bude vše v pořádku :palec: Já testovala…popravdě už ve středu a to už sem měla 2 dny zpoždění…už sem si těch testů udělala víc…včera i digital a ten ukázal 2-3 takže 4-5 no a podle MS jsem dnes 5+7tt. V úterý už sem objednaná k doktorce…stejně asi nebude ještě nic vidět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
3.6.12 08:37
@Zlobísek:)) Ty už jednu princeznu doma asi máš,viď?? :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
3.6.12 08:38

no proč by nebylo? já si myslím, že ten gestační vak nebo jak se tomu říká by tam bejt mohl :hug: :dance: tak pak sem hoď fotečku, ať se mám na co těšit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
3.6.12 08:40

Už se nemůžu dočkat…nahodím hned jak bude ..snad mi ji dá hned napoprvé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
3.6.12 08:42

Cítíš nějaké příznaky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
3.6.12 08:53

Ahoj holky,

tak já se přidávám, testovala jsem v pondělí, to byla jedna čárka slabší - měla jsem 3 dny zpoždění MS. No a ve čtvrtek jsem si dělala znova a to už je dálnice. Nám to teda vyšlo napoprvé, tak doufám, že bude vše v pohodě. V úterý jdu na gyndu, budu 6+1tt, takže by už mělo být i srdíčko, teda doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
3.6.12 08:55

hele já to cejtím tak +-14dní:)ale testík vyšel až dnes.hrozně mi píchalo na levo v podbřišku, cejtím prsa,ale nejvíc cejtím pachuť v puse a to mi fakt :zed: todle sem při máďule neměla.no a taková ta samozřejmost některá jídla mi přímo smrdí :mrgreen: a co ty?no a manžel to poznal taky tak ňák, ale ten podle mí nálady, že prej sem na zabití:) a nevrlá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
3.6.12 08:56
@evcav píše:
Ahoj holky,tak já se přidávám, testovala jsem v pondělí, to byla jedna čárka slabší - měla jsem 3 dny zpoždění MS. No a ve čtvrtek jsem si dělala znova a to už je dálnice. Nám to teda vyšlo napoprvé, tak doufám, že bude vše v pohodě. V úterý jdu na gyndu, budu 6+1tt, takže by už mělo být i srdíčko, teda doufám.

no super :potlesk: tak se pak pochlub:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
3.6.12 08:58

jo jinak Luci, jojo jedna cácora mi tu už běhá. za chvilku jí bude 21měsíců:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
3.6.12 09:02

Já teda musím říct, že oproti Davčovi to mám jiný. S Davčou mě bolely prsa, jinak nic. NO a teď cítím záda a bolest v podbřišku, jinak nic. Akorát jsem unavená, ale to bude taky z toho lítání za prckem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
3.6.12 09:08

@evcav ahoj…to sem ráda ,že se přidáváte holky :hug: já jdu v úterý a to budu 6+2tt…kéž by už srdíčko bylo…ale všude sem četla,že je to ještě brzo :P Já mám hrozný prdíky…bríško mě občas taky trochu pobolívá a nejví cítím ty prsa…a víc spím :P @Zlobísek:)) jé 21 měsíců…to by byl ideální bratříček viď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
3.6.12 09:13

Tak já jsem s Davčou v 7. týdnu už srdíčko měla, tak uvidíme. Právě jsem mluvila s doktorem a říkal, že už by mělo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
3.6.12 09:27

@evcav Jéééé to mi ani neříkej…snad už bude …to by bylo úžasný… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie