Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky…tak zakládám diskuzi pro nás , které jsme se snažilek přesunuly nalezením dvou čárek v červnu
. My se snažily čtyři měsíce…podle výpočtů bych měla zítra začínat 6tt
A jak jste na tom vy??? Přidá se někdo??? ![]()
můžu se přidat?ahojky tak já našla čárky včera, ale jakej sem tejde to fakt nevim ale počítám tak 3tt:) jinak my sme se nažili už v únoru, vyšlo nám to v dubnu no a v květnu to skončilo, a teď to vypadá že potom co se stalo další ms už asi nepřijde. no uvidíme. zkusim testovat ve středu:)
@Zlobísek:)) ahoj…my se snažením začaly taky v únoru…to je mi líto ,že to nevyšlo…teď už snad bude vše v pořádku
Já testovala…popravdě už ve středu a to už sem měla 2 dny zpoždění…už sem si těch testů udělala víc…včera i digital a ten ukázal 2-3 takže 4-5 no a podle MS jsem dnes 5+7tt. V úterý už sem objednaná k doktorce…stejně asi nebude ještě nic vidět ![]()
no proč by nebylo? já si myslím, že ten gestační vak nebo jak se tomu říká by tam bejt mohl
tak pak sem hoď fotečku, ať se mám na co těšit:)
Už se nemůžu dočkat…nahodím hned jak bude ..snad mi ji dá hned napoprvé ![]()
Ahoj holky,
tak já se přidávám, testovala jsem v pondělí, to byla jedna čárka slabší - měla jsem 3 dny zpoždění MS. No a ve čtvrtek jsem si dělala znova a to už je dálnice. Nám to teda vyšlo napoprvé, tak doufám, že bude vše v pohodě. V úterý jdu na gyndu, budu 6+1tt, takže by už mělo být i srdíčko, teda doufám.
hele já to cejtím tak +-14dní:)ale testík vyšel až dnes.hrozně mi píchalo na levo v podbřišku, cejtím prsa,ale nejvíc cejtím pachuť v puse a to mi fakt
todle sem při máďule neměla.no a taková ta samozřejmost některá jídla mi přímo smrdí
a co ty?no a manžel to poznal taky tak ňák, ale ten podle mí nálady, že prej sem na zabití:) a nevrlá ![]()
@evcav píše:
Ahoj holky,tak já se přidávám, testovala jsem v pondělí, to byla jedna čárka slabší - měla jsem 3 dny zpoždění MS. No a ve čtvrtek jsem si dělala znova a to už je dálnice. Nám to teda vyšlo napoprvé, tak doufám, že bude vše v pohodě. V úterý jdu na gyndu, budu 6+1tt, takže by už mělo být i srdíčko, teda doufám.
no super
tak se pak pochlub:)
jo jinak Luci, jojo jedna cácora mi tu už běhá. za chvilku jí bude 21měsíců:)
Já teda musím říct, že oproti Davčovi to mám jiný. S Davčou mě bolely prsa, jinak nic. NO a teď cítím záda a bolest v podbřišku, jinak nic. Akorát jsem unavená, ale to bude taky z toho lítání za prckem.
@evcav ahoj…to sem ráda ,že se přidáváte holky
já jdu v úterý a to budu 6+2tt…kéž by už srdíčko bylo…ale všude sem četla,že je to ještě brzo
Já mám hrozný prdíky…bríško mě občas taky trochu pobolívá a nejví cítím ty prsa…a víc spím
@Zlobísek:)) jé 21 měsíců…to by byl ideální bratříček viď ![]()
Tak já jsem s Davčou v 7. týdnu už srdíčko měla, tak uvidíme. Právě jsem mluvila s doktorem a říkal, že už by mělo být.
@evcav Jéééé to mi ani neříkej…snad už bude …to by bylo úžasný… ![]()