Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
počkej tys chtěla ještě dřív? VÍŠ CO, nám to před tím v 5tt nedopadlo dobře tak z toho důvodu čekám.
@Zlobísek:)) aha, já vím že je tam riziko, ale i po vyšetření nebo před tím…snad to bude dobre. ![]()
Zdravím Vás holky,
našla jsem Vaši diskuzi a ráda bych přidala, pokud to nevadí.
Miluji děti a proto jsem se rozhodla i pro své vlastní. Již jsem jednou v očekávání byla a bohužel to v 5 měsíci nedopadlo. Nyní jsem cca v pátém týdnu. V neděli 3. 6. 2012 jsem si dělala testík a hned v ponděli jsem se vecpala k lékaři, ještě nebylo nic moc vidět, ale pro můj klid jsem chtěla vědět zda jsem opravdu téhotná a zda je miminko správně v děloze.
Po první nešťastné zkušenosti mi zjistili Trombofilní stav (srážení krve), takže si musím píchat injekce a budu hlídaná také hematologem. Moc tomu nerozumím, ale ve středu, tedy zítra, mi k tomu snad řeknou více..
Jsem celá neklidná a pobolívá mě podbříško, snad vše dobře dopadne a 29. 6. uslyším bít srdíčko našeho plodu lásky. ![]()
Gratuluji a přeji pěkný den
Bára
ahojky Báro, to mi moc mrzí čím sis prošla. nebuj teď už to bude jen dobré
když už ví co ti je
znám taky jednu holčinu a ta si taky takhle píchá, hele a funguje v poho.takže žádný strach. máš můj obdiv.
pak se nám pochlub:)
Vítám nově příchozí
Báro , to je mi líto snad už teď bude vše v pořádku
Já byla dnes na gyndě…samozřejmě brzojsem 5+1…takže viděla prd,jen zvětšenou sliznici a náznak váčku…vzala mi krev a mám si odpoledne zavolat na výsledky a domluvit si další schůzku…
A jak dopadla Evča???
@Zlobísek:)) krásnej testík ![]()
tak ty si jasná:) prosím tě jak dlouho máš zpoždění? dvojčátka? to nám sem pak hodíš foto viď? ![]()
téda tak to je fakt hukot. to víš, to jsou MINIMÁLNĚ dvojčátka:) ![]()
@Zlobísek:)) ale houby. nikdo u nás dvojčátka nemá. to by teda bylo. ![]()
@fifinkaa ty jo to můžeš klidně i příští týden k doktorce s tímhle tím:) nebo že bys šla ještě tento?
@Zlobísek:)) uvidíme…:-) ve čtvrtek se tam zastavím. a objednám se. třeba mi veme krev. uvidíme.
těším se a bojím se zároveň.
@fifinkaa nebuj to bude dobrý
takovádle dálnice ty jo tu ti normálně závidím ![]()
@Zlobísek:)) ale hlavně že tam čárka je! bude sílit. a za chvilku jsou tam taky dálnice. já tomu ještě ani nemůžu uvěřit že se to fakt povedlo. ![]()