Křeče v břiše hlavně ráno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25112
9.5.11 08:16

křeče v břiše havně ráno

Ahoj holky,
asi řeším kraviny, ale chci se zeptat na vaše zkušenosti - ty jsou podle mě nejcenější.
Když se ráné vzbudím, tak (ne každý den) když se chci vysmrkat popř. zatlačit na záchodě, tak mě chytne taková křeč, do břicha, že ji musím úplně rozdýchat. Je to pár vteřin, jak když cuknete v noci nohou a chytne vás to. Ale mám strach, jaký to může mít vliv na dělohu, ve které sílí miminko. Jsem 15+6.
Moje doktorka se nad tím nějak nepozastavovala, že je to normální, že jak si to tělo na chvilku odpočne, tak je to po ránu normální … tak by mě ještě zajímalo, jestli to někdo taky znáte :)
Snažím se smrkat hodně „ohnutá“, ale to asi dlouho nepůjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
9.5.11 08:55

Ahoj, v tomhle období jsem měla něco podobného. Například při kýchnutí mě vystřelila píchavá bolest břichem a pod. Hodně pomohlo, když jsem si při smrkání a kýchání jakoby přidřepla - povolila břišní svaly. Myslím, že to ničemu nevadí, dělají to ty natažené a namožené vazy a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
9.5.11 09:00

ahoj, klídek, taky jsem to měla, moje nej poloha na smrkání/kýchání byl předklon :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
9.5.11 09:47

Tak u mě to bylo stejné při kýchnutí, neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
9.5.11 10:03

Ahoj holky, děkuji za reakce. Já jsem klidná, jen jsem chtěla vědět, jestli jsem exot nebo je to častější :)
Přítel na mě vždycky kouká, jak na blázna, když se držím za břicho. Je pravda, že břišní svali jsem měla vždycky slabé …
Pěkný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
9.5.11 10:04

Ahoj holky, děkuji za reakce. Já jsem klidná, jen jsem chtěla vědět, jestli jsem exot nebo je to častější :)
Přítel na mě vždycky kouká, jak na blázna, když se držím za břicho. Je pravda, že břišní svali jsem měla vždycky slabé …
Pěkný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.5.11 11:12

Ahojky, je to úplně normální, natahování a stahy dělohy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...