Špinění a dvojčata

83
9.5.11 07:51

špinění a dvojčata

Ahoj holky zajímalo by mě jestli je normální špinění v 6tt a jedná se o dvojčata moc díky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
JANIIICKA
9.5.11 08:07

ahoj muze to byt ale pro sychr jdi na gyndu da te treba jen nake leky a bude to jsou tam prece jen dve zalticka tak at jsou v poradku obe drzim palecky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4569
9.5.11 08:08

no normální určitě není, zašla bych co nejdřív k dr, dávají se léky proti krvácení a hlavně dr zjistí jestli jsou miminka v pořádku. Já u dvojčat krvácela v devátém týdnu a dost, nakonec to byl jen nějaký hematom a miminka byly v pořádku. Tak držím palce!! :palec: Ale pro jistotu bych si k dr fakt zašla! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
9.5.11 08:15

Já dostala od dr. Ascorutin a prý mám ležet mimi byli v pořádku ale toho špinění se bojím,říkasla že u dvojčat se to stává ale mě se to moc nezdá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
9.5.11 08:17

ascorutin je fajn také jsem ho měla…také jsem špinila ze začátku ale vše ok prostě to tak někdy je…neboj :hug:

• Citovat
  • Upravit
6292
9.5.11 08:19
Kámoška taky začala lehce krvácet,byla v 9tt měla tam hematom,ale holky zdárně donosila až do konce těhu
andrejka87 píše:
ascorutin je fajn také jsem ho měla…také jsem špinila ze začátku ale vše ok prostě to tak někdy je…neboj :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
9.5.11 08:23

Určitě nepodceňovat. Kamarádka špinila, pak krvácela a a jedno mimi jí bohužel odešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
9.5.11 08:39
mamasan píše:
Já dostala od dr. Ascorutin a prý mám ležet mimi byli v pořádku ale toho špinění se bojím,říkasla že u dvojčat se to stává ale mě se to moc nezdá. :nevim:

Určitě to bude v pořádku!! :hug: Opravdu se to stává, nevím jak je to časté ale jsem toho důkaz. :palec: Hlavně hodně odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
9.5.11 09:00

Mamasan, tak hlavně, že jsi byla u dr., šetři se, já běžela k dr. se špiněním asi v 11.tt a taky byla mimina v pořádku, hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
9.5.11 09:06
lulushka píše:
Mamasan, tak hlavně, že jsi byla u dr., šetři se, já běžela k dr. se špiněním asi v 11.tt a taky byla mimina v pořádku, hodně štěstí :kytka:

taky se přidávám ke konci 12 týdne jsem jela taky.....myslela jsem že je konec a prckové v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
9.5.11 09:09

Před týdnem jsem zjistila, že jsem těhu. Od té doby špiním a dvakrát i trochu krve. Beru Duphaston na udržení a musím se šetřit. Doktor říkal, že když se plod uhnizďuje, tak porušuje slabé cévky okolo sebe. Ty popraskají a trochu krvácí, to je to naše špinění. Ale chápu tě. Špiním i těď a jsem z toho nervozní. V prvním těhu jsem krvácela a docela i dost a mimi se udrželo. Takže i když se krvácí, tak není konec. Přeju aby bylo všechno v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
9.5.11 13:20

Holky moc děkuji za podporu a doufám že vše bude ok. špiním jen malinko a tak 1za tři dny ale přesto mě to znepokojilo. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí