Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky zajímalo by mě jestli je normální špinění v 6tt a jedná se o dvojčata moc díky. ![]()
ahoj muze to byt ale pro sychr jdi na gyndu da te treba jen nake leky a bude to jsou tam prece jen dve zalticka tak at jsou v poradku obe drzim palecky ![]()
no normální určitě není, zašla bych co nejdřív k dr, dávají se léky proti krvácení a hlavně dr zjistí jestli jsou miminka v pořádku. Já u dvojčat krvácela v devátém týdnu a dost, nakonec to byl jen nějaký hematom a miminka byly v pořádku. Tak držím palce!!
Ale pro jistotu bych si k dr fakt zašla! ![]()
Já dostala od dr. Ascorutin a prý mám ležet mimi byli v pořádku ale toho špinění se bojím,říkasla že u dvojčat se to stává ale mě se to moc nezdá. ![]()
ascorutin je fajn také jsem ho měla…také jsem špinila ze začátku ale vše ok prostě to tak někdy je…neboj ![]()
andrejka87 píše:
ascorutin je fajn také jsem ho měla…také jsem špinila ze začátku ale vše ok prostě to tak někdy je…neboj
Určitě nepodceňovat. Kamarádka špinila, pak krvácela a a jedno mimi jí bohužel odešlo…
mamasan píše:
Já dostala od dr. Ascorutin a prý mám ležet mimi byli v pořádku ale toho špinění se bojím,říkasla že u dvojčat se to stává ale mě se to moc nezdá.
Určitě to bude v pořádku!!
Opravdu se to stává, nevím jak je to časté ale jsem toho důkaz.
Hlavně hodně odpočívat.
Mamasan, tak hlavně, že jsi byla u dr., šetři se, já běžela k dr. se špiněním asi v 11.tt a taky byla mimina v pořádku, hodně štěstí ![]()
lulushka píše:
Mamasan, tak hlavně, že jsi byla u dr., šetři se, já běžela k dr. se špiněním asi v 11.tt a taky byla mimina v pořádku, hodně štěstí
taky se přidávám ke konci 12 týdne jsem jela taky.....myslela jsem že je konec a prckové v pořádku
Před týdnem jsem zjistila, že jsem těhu. Od té doby špiním a dvakrát i trochu krve. Beru Duphaston na udržení a musím se šetřit. Doktor říkal, že když se plod uhnizďuje, tak porušuje slabé cévky okolo sebe. Ty popraskají a trochu krvácí, to je to naše špinění. Ale chápu tě. Špiním i těď a jsem z toho nervozní. V prvním těhu jsem krvácela a docela i dost a mimi se udrželo. Takže i když se krvácí, tak není konec. Přeju aby bylo všechno v pořádku ![]()
Holky moc děkuji za podporu a doufám že vše bude ok. špiním jen malinko a tak 1za tři dny ale přesto mě to znepokojilo. ![]()