Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky těhulky,jsem ve 21tt a vůbec mi to neutíká..nemohu se dočkat září až porodím maličkou a bude u mě
A navíc ten strach,abych až do konce došla a bylo vše v pořádku
Malá je vytoužená,tak asi znáte ten pocit???A co vy???
tak to znám, miminko čekáme vymodlený, bojím se o něj každý den a už asi na věky budu a poslední dobou už se nemůžu dočkat až se narodí a uvidím jak vypadá, čím víc těhotná, tím víc se to vleče ![]()
Že jo???Je to šílený,snažím se zabavit jak to jde,ale vlastně to nejde
Jsem doma na rizikovém a nudím se…hlavně ty dny co je miláček v práci…a přesně..bojím se a každej den se modlím aby bylo malé v pořádku…asi jsme blázen,ale nemohu si maličké prostě dočkat:-))Tak dlouho jsme na mimčo čekala
To září je neskutečně daleko!!!!
rošťanda píše: Že jo???Je to šílený,snažím se zabavit jak to jde,ale vlastně to nejdeJsem doma na rizikovém a nudím se…hlavně ty dny co je miláček v práci…a přesně..bojím se a každej den se modlím aby bylo malé v pořádku…asi jsme blázen,ale nemohu si maličké prostě dočkat:-))Tak dlouho jsme na mimčo čekala
To září je neskutečně daleko!!!!
Ahoj,mám to úplně stejně
já už ležím od 23.tt, opravdu jen ležím a chodím na wc, celý dny jsem tady sama, večer dorazí manžel z práce, rychle mě něco nachystá na druhý den k jídlu a jde se spát a druhý den nanovo, takže nuda jako prase ![]()
goldenka píše:
já už ležím od 23.tt, opravdu jen ležím a chodím na wc, celý dny jsem tady sama, večer dorazí manžel z práce, rychle mě něco nachystá na druhý den k jídlu a jde se spát a druhý den nanovo, takže nuda jako prase![]()
Je to otřesný..já sice mohu kamkoliv,ale každá kámoška maká a mám vycházky..takže se to těžko zkloubí s jinýma…no a od ledna byla kosa a nedalo se ven no a teď pro změnu,bude takové vedro,že se nebude dát vylést…začla jsem prát výbavičku..pomalu,ale jistě…se strachem ,abych něco nezakřikla…nakonec jsem do toho šla…ale co dál???
A počkej jak se ti to „potáhne“ poslední měsíc. To je úplně na zbláznění…
V té půlce těhotenství se dá ještě relativně dobře spát a přes den něco zábavného dělat (vycházky, kavárny, nákupy), ale jak je na konci to dítko fakt těžký tak už nejde nic (tedy aspoň mně ne) a to je fakt na palici.
Btw, já teď sice brblám, ať už je to děcko venku, ale vím na 100 % (ze zkušenosti se starším), že si pak budu občas přát, aby byl zpátky v bříšku.
No tak to si nevybereš…
![]()
rošťanda píše:goldenka píše:Je to otřesný..já sice mohu kamkoliv,ale každá kámoška maká a mám vycházky..takže se to těžko zkloubí s jinýma…no a od ledna byla kosa a nedalo se ven no a teď pro změnu,bude takové vedro,že se nebude dát vylést…začla jsem prát výbavičku..pomalu,ale jistě…se strachem ,abych něco nezakřikla…nakonec jsem do toho šla…ale co dál???
já už ležím od 23.tt, opravdu jen ležím a chodím na wc, celý dny jsem tady sama, večer dorazí manžel z práce, rychle mě něco nachystá na druhý den k jídlu a jde se spát a druhý den nanovo, takže nuda jako prase
Já kdybych na to měla čas tak bych četla (když teda pominu to, že nemám dodělanou disertaci). Třeba všechny díly Harryho Pottera, celého Pána prstenů i s Hobitem, „manuály“ na děti atd. A super věc je také tvořeni: např. ubrousková technika atd. (zvelebíš si byt, uděláš to miminku krásné…) Nebo si udělat pořádek ve fotkách! (projít, dodělat alba atd.) To by mi klidně zabralo i půl roku…
A když by bylo úplně nejhůř, tak bych se vrhla na genealogii (tvorba rodokmenu). Taky zábava na měsíce. ![]()
(Se starším synem nemám čas ani na jedno, asi to budu muset nechat až na důchod.
)
Příspěvek upraven 07.05.11 v 14:48
rošťanda píše:
Ahojky těhulky,jsem ve 21tt a vůbec mi to neutíká..nemohu se dočkat září až porodím maličkou a bude u mě![]()
A navíc ten strach,abych až do konce došla a bylo vše v pořádku
Malá je vytoužená,tak asi znáte ten pocit???A co vy???
ahojky..naprosto te chapu,ja jsem ted 24tt,ale take mi to enjak neutika…nemuzu se dockat,az maleho budu mit u sebe,termin mame na 1/9..a nejhorsi je ten pocit,ze se clovek boji,aby vse bylo v poradku a miminko donosil do konce…
ale tak nic zleho si ani nemuzeme pripoustet ![]()
Ahoj holky, to mi povídejte a to zdaleka nejsem tak daleko. Už bych chtěla srpen. Je to naše mimi, pořád se o něho strachuju, navíc mám ted klidový režim, mám maličko zkrácený krček, o to to je ještě horší. Nevím, jak se dočkám srpna ![]()
Flooa píše:
Ahoj holky, to mi povídejte a to zdaleka nejsem tak daleko. Už bych chtěla srpen. Je to naše mimi, pořád se o něho strachuju, navíc mám ted klidový režim, mám maličko zkrácený krček, o to to je ještě horší. Nevím, jak se dočkám srpna
jeee,tak to mimrzi,tak se opatruj a neboj,takovych maminek uz yblo a miminko donosily!!!
hlavne zadnou anmahu a co nejvic odpocivat
drzim palecky,aby bylo vse v poradku ![]()
Janni.na88 píše: …a nejhorsi je ten pocit,ze se clovek boji,aby vse bylo v poradku a miminko donosil do konce…ale tak nic zleho si ani nemuzeme pripoustet
Nechci být moc za chytrou, ale holky, musíte se nějak zabavit nebo se zblázníte. Radit „nemysli na to“ nebudu páč to nejde, ale odvést pozornost ano. Nejlépe se to dělá, když člověk chodí do práce. Já pracuji tak nějak částečně pořád (moje práce mi to umožňuje) a kolikrát si říkám, že se na to mrně v bříšku ani nesoustředím, že s ní nemám čas ani „komunikovat“.
Pokud jste zavřené doma, tak je to blbé, ale tak dělejte to, co jste vždycky chtěly a neměly na to čas. ![]()
No teď začnem stavět v pondělí komín,pak se po tom bordelu uklidí a vymaluje..takže se trochu zabejčím
Něco málo čtu,ale já na to moc nejsem
Budu muset vážně něco vymyslet…mám termín 15.9 nooo takže prostě mi nic jiného nezbyde…fňuf ![]()
Janni.na88 píše:Flooa píše:jeee,tak to mimrzi,tak se opatruj a neboj,takovych maminek uz yblo a miminko donosily!!!
Ahoj holky, to mi povídejte a to zdaleka nejsem tak daleko. Už bych chtěla srpen. Je to naše mimi, pořád se o něho strachuju, navíc mám ted klidový režim, mám maličko zkrácený krček, o to to je ještě horší. Nevím, jak se dočkám srpnahlavne zadnou anmahu a co nejvic odpocivat
![]()
drzim palecky,aby bylo vse v poradku
Když u toho odpočinku se člověk nejvíc nudí a myslí na pitomosti ![]()
Flooa píše:
Ahoj holky, to mi povídejte a to zdaleka nejsem tak daleko. Už bych chtěla srpen. Je to naše mimi, pořád se o něho strachuju, navíc mám ted klidový režim, mám maličko zkrácený krček, o to to je ještě horší. Nevím, jak se dočkám srpna
Je zse fakt,že pokud člověk musí ležet,tak se nedá nic dělat…zas to děláš pro svého uzlíčka…neboj bude vše ok a brzo se dočkáme všichni
holky držím palečky ![]()