Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lenczii píše:
No trochu se děsím toho spánku v pokročilejším těhotenství. Všechny píšou, jak je to hrozný a já spím opravdu ráda, navíc po porodu také toho asi moc nenaspíme..
já nespím už tak 3. měsíce
Vždycky čekám až prcek usne a přestane se vrtět, tak se chystám spát, ale mě se začne chtít na záchod, takže jdu, lehnu si a znova čekám až se malej uklidní, a až pak můžu zavřít oči…
![]()
Monny89 píše:Lenczii píše:já nespím už tak 3. měsíce
No trochu se děsím toho spánku v pokročilejším těhotenství. Všechny píšou, jak je to hrozný a já spím opravdu ráda, navíc po porodu také toho asi moc nenaspíme..Vždycky čekám až prcek usne a přestane se vrtět, tak se chystám spát, ale mě se začne chtít na záchod, takže jdu, lehnu si a znova čekám až se malej uklidní, a až pak můžu zavřít oči…
![]()
To není moc povzbudivé.. ![]()
Ale tak uvidíme, zatím spím dobře, tak budu naspávat do zásoby.. ![]()
Lenczii píše:
Tak já mám TP 31.8., ale po ultrazvuku ve 20. týdnu to posunul až na září, tak nevím..Úplně tě chápu, taky si říkám, už abych byla v pozdějším týdnu a kdyby mimčo chtělo předčasně na svět, aby už mělo šanci..
Jo a taky jsem doma, ale ne na rizikovým, jen, že nemám práci, takže taky dost nuda. Ale každým dnem se to krátí..
menstruaci jsem měla mega bolestivou na to jsem už zvyklá..když mi praskl před rokem levej vaječník is cystou tak jsem chodila až do večera po svých,dr.nemohl uvěřit,že nelezu bolestí po zemi..no když to bude takhle tak celekm pohoda
Zkusila jsem to až po operaci to bolelo mnohem víc!!!!!
JJ..jakmile se přehoupne červen tak už to bude mnohem lepší
zatím si to holky můžem krátit tady společně..a to je super ![]()
Wiolla píše:rošťanda píše:
Jinak aby to bylo hezčí tak se už trochu bojím porodu…nejsem žádná princeznička,v životě jsem dokázala dost jak chlap,ale teď celkem taju…stydím se,ale vážně se bojím těch porodních bolestí
Jestli nejsi žádná princeznička, tak tě porod nerozhodí.
Pokud jsi nikdy bolestmi při menstruaci netrpěla, tak máš trošku problém…Představ si to jako silnější menstruační bolest (spíš tupá bolest), rozhodně míň nepříjemnou než např. bolest zubů (ostrá, řezavá bolest). A hlavně, zuby tě můžou bolet třeba tejden, ale porod bude rychlejší.
Holt si necháš píchnout epidurál a bude to taky OK.
Ahoj holky ![]()
tak musím taky napsat
jsem teď ve 22tt, doma na rizikovym těhotenství a všechny kamarádky v práci, takže taky mě občas přepadá šílená nuda doma, ale zatím se to dá vydržet, když ještě nemám tak velký bříško, tak se dá vyrazit někam ven
jen už mi začínají problémy se spaním, tak jsem zvědavá co budu dělat za dva měsíce ![]()
Jinak pokud jste některá z Prahy, tak můžem třeba někam vyrazit, aby jsme tu nudu trochu zahnaly ![]()
Lenczii píše:Monny89 píše:To není moc povzbudivé..Lenczii píše:já nespím už tak 3. měsíce
No trochu se děsím toho spánku v pokročilejším těhotenství. Všechny píšou, jak je to hrozný a já spím opravdu ráda, navíc po porodu také toho asi moc nenaspíme..Vždycky čekám až prcek usne a přestane se vrtět, tak se chystám spát, ale mě se začne chtít na záchod, takže jdu, lehnu si a znova čekám až se malej uklidní, a až pak můžu zavřít oči…
![]()
Ale tak uvidíme, zatím spím dobře, tak budu naspávat do zásoby..
Ty to určitě budeš mít lepší.. ![]()
ale tak víš jak, 14dní před porodem… to už není kafíčko ![]()
Monny89 píše:Lenczii píše:já nespím už tak 3. měsíce
![]()
Monny-já trpím nespavostí v noci od samého začátku,již jsem si navykla…co jsem mohla mít blbé v těhu jsem snad chytla…ale i tak je krásný čekat mimi ![]()
Kikullka píše:
Jinak pokud jste některá z Prahy, tak můžem třeba někam vyrazit, aby jsme tu nudu trochu zahnaly
ŠKODA,JÁ JSEM OD KOLÍNA ![]()
rošťanda píše:Kikullka píše:ŠKODA,JÁ JSEM OD KOLÍNA
Jinak pokud jste některá z Prahy, tak můžem třeba někam vyrazit, aby jsme tu nudu trochu zahnaly
Tak to je škoda
ale kdyby si měla cestu do Prahy a žádný plány, tak dej vědět ![]()
Monny89 píše:Lenczii píše:Ty to určitě budeš mít lepší..Monny89 píše:To není moc povzbudivé..Lenczii píše:já nespím už tak 3. měsíce
![]()
Ale tak uvidíme, zatím spím dobře, tak budu naspávat do zásoby..
ale tak víš jak, 14dní před porodem… to už není kafíčko
On už ani ten měsíc před porodem není žádný med. ![]()
Monny89 píše:
ahojky, nečetla jsem všechny odpovědi, ale já jsem už v devátým a jako to je nejhorší.. už mlátím hlavou do zdi, že chci rodit![]()
![]()
Monny,tiše ti závidím ![]()
Holky, musíme to všechno kvůli těm naším štěstíčkům zvládnout a vydržet. Pak až budou na světě a budou řádit, tak je zase budeme chtít zpátky v bříšku
![]()
Kikullka píše:rošťanda píše:Tak to je škodaKikullka píše:
Jinak pokud jste některá z Prahy, tak můžem třeba někam vyrazit, aby jsme tu nudu trochu zahnalyJJ… to by šlo
ŠKODA,JÁ JSEM OD KOLÍNAale kdyby si měla cestu do Prahy a žádný plány, tak dej vědět
čau holky. ja jsem asi divná, ale nikdy jsem se ještě nenudila
zatím pracuju z domova… tak at vam to utíká ![]()