Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
pageta píše:
Ahoj holky, chtěla bych se taky připojit, jak tak pročítám ty vaše komentáře tak musím na ty mrchy kvasinky taky zanadávat. Dr mi dal krém, který se tam zavádí a i ven okolo, léčí se to 3 dny, já to vzala na 6dní a stejně velké prd! Nejhorší je, že člověk má docela v tom těhotenství chutě na svého přítelíčka a po tulení mně to bolí právě úplně nejvíc, řeže pálí, k zbláznění. Má to některá z vás taky až tak nepříjemné??? A co s tím???
Řekal bych doktorovi, že to nepomohlo, ať zkusí předepsat něco jiného. A rozhodně bych vynechala sex (já měla vždy pocit, že to potom bylo jenom horší!
) a dala mastičku na mazání i chlapovi. Plus všechny body výše zmíněné co se týče sladkého, bavlněného a volného oblečení atd.
Tak to bude těžké,sice přítel bude tvrdit, že mu to neva, ale já vím, že mu a hlavně mně to moc moc moc va.No, asi se nedá nic dělat…
Wioll v kterém týdnu jsi začala kupovat věci pro mimi, mám už hroznou chuť naběhnout do obchodu ale nevím jestli to není ještě brzko… ![]()
Tak s epridavam, z dovolenim
.
Jsem 18 tt, pred 8mi mesici jsem musela na potrat ve 22 tt, tak se ted bojim taky hodne, i kdyz se snazim byt v klidu, tak se porad strachuju, aby byl mimisek v poradku. Ale ja verim, ze bude
.
Jinak jak ctu Wiollu a gabi tak ode dneska nezeru sladky
.
pageta píše:
Tak to bude těžké,sice přítel bude tvrdit, že mu to neva, ale já vím, že mu a hlavně mně to moc moc moc va.No, asi se nedá nic dělat…
Wioll v kterém týdnu jsi začala kupovat věci pro mimi, mám už hroznou chuť naběhnout do obchodu ale nevím jestli to není ještě brzko…
Bez sexuálního půstu se podle mě toho nezbavíš. A jak už jsem psala, dlouhodobé či opakované záněty zeslabují poševní stěnu a při porodu tak dochází k větším poraněním (potrhání a následnému šití). ![]()
pageta, já teď výbavičku moc nekupovala, použila jsem tu po porvním synovi. Resp. dokoupila jsem jen letní bodýčka (s krátkým rukávem), protože první byl „zimní“ dítě. Dokupovala jsem cca ve 30tt, kdy jsem začala vytahovat a přepírat starou výbavu a zjistila, že je to vlastně všechno tlusté a pletené. ![]()
Jak to bylo u prvního si nemůžu vybavit.
Ale už jsi za půlkou, takže bych se případného hezkého kousku nebála ho pořídit. ![]()
Weru, v týdnu, ve kterém jsi ty, jsem chuť na sladké ještě ani neměla. Byla jsem ráda, že je mi konečně chvilku dobře (nevolnosti do 16tt). Ale pak to přišlo s o to větší razancí a já každou další kontrolu (po měsíci) vážila o 3 kg víc…
Teda já se bláhově utěšuju tím, že je to hlavně voda, protože co já toho teď vypiju jsem nevypila za celý život… ![]()
Wioll,tak něco malinko mám, nějaké ty roztomilé bodyčka jsem musela
, zítra jdu na velký ultrazvuk, tak snad mrně vystrčí zadeček a ukáže jaké barvičky mu vybírat dále
. Přítel už slíbil že koncem června koupíme kočárek co mám vybraný. Nejhorší je, že pořád jen brouzdám na netu a přitom už slintám po obchodech
.
Já poslední dobou ujíždím na špagetách a kakau, když tak ale přemýšlím tak sladkost taky každý den nějakou mám, ale do toho mně uvrtává přítel, vždycky má něco u sebe a dělá chutě
. No, prcek bude mít po narození zajímavé chutě…
Weru, neboj, určitě ti to dobře dopadne ![]()
Wioll Tak to ti tise zavidim, ja jsem strasne na sladke i normalne. Do 5 tydne jsem pribrala 10 kg, nechapu jak to, drzela jsem dietu , pak jsem zacala normalne jist a 10 kg hore a od 5 tydne jsem pribrala jen 1 kg a to jim porad stejne. Ale ja se vahou moc netrapim, jen to sladky musim prestat jist tak ve velkym.
Ja mela v kazdem tehu nevolnosti jen do 10 tt, jen me zlobi tlak, ale ten je po pilulach taky uz v pohode ![]()
Jinak ti zavidim,z e sis nechala vybavicku po malym…ja jsem si po dceri nic neschovala, vsechno jsem porozdaval a prodala ( i kdyz je to 8 let), mohla jsem si alespon neco schovat ![]()
pageta dekujiii
.
Jeheee spagety s kakaem, to jsem jedla jako mala
.
dohromady nee
,špagety každý den na oběd(přítel dost trpí
), a kakao snad pořád, bez mlíka nedám ani ránu, dneska ho nemám doma a už je všude zavřeno takže trpím jak zvíře
.
Já do teď přibrala jen 3kila, ale mamka nabrala s bráchou i semnou vždy nějak kolem 20kg takže se mám na co těšit.
Weru,podle fotky ale nevypadáš, že bys nabrala tak moc, teď už to půjde určitě pomalu.
pageta ja myslela dohromady
. Tak na kakao mam taky chut a piju cokoladovy mliko, al samotny mliko nemusim, ja ti poslu chces ? Mame tu 12 litru
.
No fotka je fotka, al ev realu vyvrzenej Vorvan hadra
. Prilepil se na me nejak tuk a celulitida je ukazkova..sodoma gomora
.
Ty jsi pribrala tak malinko? Ty se maaas, me spis desi to shazovani, zase cvicit
. Ale tak 20kg nebo 30 kg, hlavne at jsou mrnousci zdravi, ze jo .
Ahooj holky
tak se přidávám s nedočkavostí jsme na tom asi všichni stejně,ale pořád chodím do práce tak mi to docela utíká,kdybych byla doma tak se zblázním ![]()
Jinak čekáme holčičku ![]()
Weru mužu se zeptat co se stalo že jsi o mimi přišla ve 22 tt?? ![]()
Sabrine píše:
Ahooj holkytak se přidávám s nedočkavostí jsme na tom asi všichni stejně,ale pořád chodím do práce tak mi to docela utíká,kdybych byla doma tak se zblázním
Jinak čekáme holčičku
Weru mužu se zeptat co se stalo že jsi o mimi přišla ve 22 tt??
Malej mel gastroschizis gigant.
Sabrine píše:
To je mi líto tak držím palečky at ted je vše v pořádku
Dekuji Sabri ![]()
Ahoj holky, byla jsem dneska na tom velkém ultrazvuku v Karviné a teda nevim nevim, ten přístup té doktorky co dělala to měření…
Jinak čekáme holčičku, na 95%, na 5% chlapeček co se stydí a nechce ho ukázat
.Mám na vás ale dotaz, jelikož jste si tím určitě teď někdy taky prošly, koukám na ten papír co mi dala a nikde tam není napsané velikost a váha prcka, jen obvod hlavičky,bříška a nohy. Tak nevím jestli to tak má být, ale chtěla jsem vědět jak je už veliká a nic
. Nějak se mi ta Karviná nezamlouvá, v Ostravě na prvotrim.screeningu byla ta Dr super a koukali jsme na prcka asi třkrát déle, tam jsem byla snad 10min a konec ![]()
Pageta : já když byla na ultrazvuku tady v Brně tak jsem odcházela a taky nevěděla kolik malá váží a měří uplně jsem se zapoměla zeptat.Tak jak jsem šla do poradny tak se ptala své doktorky a ta mi řekla jen orintační délku,že už se to nedá změřit přesně jak je stočená
Tak budu čekat až na ultrazvuk ve 30 tt ![]()