21tt a nedočkavost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6912
7.5.11 17:46

Rošťando - jsi moc hodná,děkuji. :huban: Příští týden jedu na velký UTZ, tak snad bude vše v pořádku. :hug:
Tobě držím také moc palečky :palec: Ať to rychle utíká!!!Kdy máš v září termín? Já až 19.září. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
7.5.11 17:50

Ahoj holky.
Já bych se chtěla nudit aspoň pár dnů. Tři těhotenství jsem se tak nějak fakt nudila a teď u čtvrtého ani náhodou 8-o Furt se něco dělá na baráku nebo v bytě.A začínám si vše zvelebovat pro mimčo a chystat výbavičku. Dala jsem se zas konečně do šití, takže si obšiju proutěný koš a furt se na něco těším a docela mně to utíká. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
7.5.11 17:51
Beáta73 píše:
Rošťando - jsi moc hodná,děkuji. :huban: Příští týden jedu na velký UTZ, tak snad bude vše v pořádku. :hug:
Tobě držím také moc palečky :palec: Ať to rychle utíká!!!Kdy máš v září termín? Já až 19.září. :zed:

Beatko, jakto, že máš termín 19? Já taky a jsem 20+5 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
7.5.11 17:54

…

Příspěvek upraven 05.02.16 v 11:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6912
7.5.11 17:54

Tomi - jéé nazdar. :mavam: :mavam: Já mám tento termín dle UTZ - tam jsme o týden dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
7.5.11 19:43
Beáta73 píše:
Tobě držím také moc palečky :palec: Ať to rychle utíká!!!Kdy máš v září termín? Já až 19.září. :zed:

Já mám termín 15.9 a 18.9…tak to budem an tom stejně… :potlesk: budem na sebe myslet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6912
7.5.11 19:46
rošťanda píše:
Beáta73 píše:
Já mám termín 15.9 a 18.9…tak to budem an tom stejně… :potlesk: budem na sebe myslet :dance:
:palec: :palec: :palec: :mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.5.11 23:37
gabi.design píše: …Cukrovka mi vyšla negativní (naštěstí), respektive na hranici. Mám tzv. porušenou glukózovou toleranci a pořád mám pozitivní cukr z moče.

Řekla bych, že to bude tím. :think: Kvasinky cukr rády. A nemusí to být ani z bazénu, kvasinky máme v pochvě všechn, svědí to jen když se mrchy přemnožej a to může být např. i hormonální nerovnováhou, jezením moc sladkého atd.

Já to léčila cca před měsícem. Doktor mi napsal toto:
http://www.lekarnauhedviky.cz/…00mg-globule , ale je to volně prodejné i bez receptu. Měla jsem to stejně jako ty 2-3 dny léčení, pak ok a pak zase zptáky. Zbavila jsem se toho až když:

• vynecháš sex (resp. přeléčíš mazáním i chlapa)
  • zavádíš globule aspoň tejden, i když máš pocit, že už dobrý
  • kromě globulí i mažeš mastičkou
  • omezíš sladký
  • nosíš bavlněné věci a hlavně ať to dejchá :wink:

Btw, zbav se toho co nejrychleji. Opakující se záněty prý ztenčují poševní sliznici a pak dochází při porodu k větším poraněním. :zed:

Ostatním děvčatům se omlouvám za OT. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
8.5.11 09:14
Wiolla píše:
gabi.design píše: …Cukrovka mi vyšla negativní (naštěstí), respektive na hranici. Mám tzv. porušenou glukózovou toleranci a pořád mám pozitivní cukr z moče.

Řekla bych, že to bude tím. :think: Kvasinky cukr rády. A nemusí to být ani z bazénu, kvasinky máme v pochvě všechn, svědí to jen když se mrchy přemnožej a to může být např. i hormonální nerovnováhou, jezením moc sladkého atd.

Já to léčila cca před měsícem. Doktor mi napsal toto:
http://www.lekarnauhedviky.cz/…00mg-globule , ale je to volně prodejné i bez receptu. Měla jsem to stejně jako ty 2-3 dny léčení, pak ok a pak zase zptáky. Zbavila jsem se toho až když:

• vynecháš sex (resp. přeléčíš mazáním i chlapa)
  • zavádíš globule aspoň tejden, i když máš pocit, že už dobrý
  • kromě globulí i mažeš mastičkou
  • omezíš sladký
  • nosíš bavlněné věci a hlavně ať to dejchá :wink:

Btw, zbav se toho co nejrychleji. Opakující se záněty prý ztenčují poševní sliznici a pak dochází při porodu k větším poraněním. :zed:

Jee, děkuju, taky to mám, ale nesvědí to moc a už je to mnohem lepší, nejhorší je, že ta rozpuštěná globulka vytejká celou noc a ráno nejvíc, ble :poblion:

• Citovat
  • Upravit
29436
8.5.11 19:08

Wiollo moc díky za rady! :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.5.11 19:11
Kačus82 píše:
Wiolla píše:
Jee, děkuju, taky to mám, ale nesvědí to moc a už je to mnohem lepší, nejhorší je, že ta rozpuštěná globulka vytejká celou noc a ráno nejvíc, ble :poblion:

Mně to taky skoro nesvědilo. Tedy v pochvě skoro vůbec(tak jsem to znala z dřívějška), ani výtok moc nebyl, mě to svědilo spíš jako venku okolo a vpředu, až jsem si říkala, jestli nemám snad zánět močovodu… :roll:

S globulí je to blbé. Musíš zavést v leže před spaním a pak už nevstávat(!), samozřejmě s vložkou. Já zalehla, zavedla a malej se za chvíli vzbudil a přišel s tím, že se mu chce čůrat… No léčení na prd. :zed: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.5.11 20:10

…

Příspěvek upraven 05.02.16 v 11:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
8.5.11 20:27
gabi.design píše:
Wiolla píše:
Kačus82 píše:
Wiolla píše:
Jee, děkuju, taky to mám, ale nesvědí to moc a už je to mnohem lepší, nejhorší je, že ta rozpuštěná globulka vytejká celou noc a ráno nejvíc, ble :poblion:

Mně to taky skoro nesvědilo. Tedy v pochvě skoro vůbec(tak jsem to znala z dřívějška), ani výtok moc nebyl, mě to svědilo spíš jako venku okolo a vpředu, až jsem si říkala, jestli nemám snad zánět močovodu… :roll:

S globulí je to blbé. Musíš zavést v leže před spaním a pak už nevstávat(!), samozřejmě s vložkou. Já zalehla, zavedla a malej se za chvíli vzbudil a přišel s tím, že se mu chce čůrat… No léčení na prd. :zed: :wink:
Takhle to mám přesně já. Výtok taky ne, uvnitř mě to taky nesvědí. Čistě jen zvenku a ze začátku mě to i příšerně pálilo při čůrání. Proto jsem si nejdřív myslela, že to mám podrážděné od holení, protože když jsem měla jednou kvasinky, tak jsem měla vyloženě ten tvarohovitý výtok a svědělo mě to uvnitř.

Holky mám teď právě také to samé,ale naštěstí mi stačej čípky,jsou gelové..ale fakt mám klid.....mám je 7den a je to na 10dní a už mám klid..... :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.5.11 20:34
gabi.design píše: …Takhle to mám přesně já. Výtok taky ne, uvnitř mě to taky nesvědí. Čistě jen zvenku a ze začátku mě to i příšerně pálilo při čůrání. Proto jsem si nejdřív myslela, že to mám podrážděné od holení, protože když jsem měla jednou kvasinky, tak jsem měla vyloženě ten tvarohovitý výtok a svědělo mě to uvnitř.

Přesně tak, proto mně to taky nejdřív zmátlo! A když jsem léčila jen globulema, tak to nepomáhalo na ten „močák“. Když ale jen mastičkou, tak to neřešilo primární problém a to ten, že kvasinky pocházejí z pochvy. Takže prostě použít oboje… :wink:

Se mrchy nějak domluvily, ne? Nějaká nová taktika? :mrgreen:

P.S. Stejně je to tím, jak teď v těhu furt žeru to sladký! :zed: :cert: To jsem nikdy nedělala… :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
10.5.11 19:21

Ahoj holky, chtěla bych se taky připojit, jak tak pročítám ty vaše komentáře tak musím na ty mrchy kvasinky taky zanadávat. Dr mi dal krém, který se tam zavádí a i ven okolo, léčí se to 3 dny, já to vzala na 6dní a stejně velké prd! Nejhorší je, že člověk má docela v tom těhotenství chutě na svého přítelíčka a po tulení mně to bolí právě úplně nejvíc, řeže pálí, k zbláznění. Má to některá z vás taky až tak nepříjemné??? A co s tím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí