Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Rošťando - jsi moc hodná,děkuji.
Příští týden jedu na velký UTZ, tak snad bude vše v pořádku. ![]()
Tobě držím také moc palečky
Ať to rychle utíká!!!Kdy máš v září termín? Já až 19.září. ![]()
Ahoj holky.
Já bych se chtěla nudit aspoň pár dnů. Tři těhotenství jsem se tak nějak fakt nudila a teď u čtvrtého ani náhodou
Furt se něco dělá na baráku nebo v bytě.A začínám si vše zvelebovat pro mimčo a chystat výbavičku. Dala jsem se zas konečně do šití, takže si obšiju proutěný koš a furt se na něco těším a docela mně to utíká. ![]()
Beáta73 píše:
Rošťando - jsi moc hodná,děkuji.Příští týden jedu na velký UTZ, tak snad bude vše v pořádku.
Tobě držím také moc palečkyAť to rychle utíká!!!Kdy máš v září termín? Já až 19.září.
Beatko, jakto, že máš termín 19? Já taky a jsem 20+5 ![]()
Tomi - jéé nazdar.
Já mám tento termín dle UTZ - tam jsme o týden dopředu.
Beáta73 píše:
Rošťando - jsi moc hodná,děkuji.Příští týden jedu na velký UTZ, tak snad bude vše v pořádku.
Tobě držím také moc palečkyAť to rychle utíká!!!Kdy máš v září termín? Já až 19.září.
Já mám termín 15.9 a 18.9…tak to budem an tom stejně…
budem na sebe myslet ![]()
rošťanda píše:Beáta73 píše:Já mám termín 15.9 a 18.9…tak to budem an tom stejně…
budem na sebe myslet
gabi.design píše: …Cukrovka mi vyšla negativní (naštěstí), respektive na hranici. Mám tzv. porušenou glukózovou toleranci a pořád mám pozitivní cukr z moče.
Řekla bych, že to bude tím.
Kvasinky cukr rády. A nemusí to být ani z bazénu, kvasinky máme v pochvě všechn, svědí to jen když se mrchy přemnožej a to může být např. i hormonální nerovnováhou, jezením moc sladkého atd.
Já to léčila cca před měsícem. Doktor mi napsal toto:
http://www.lekarnauhedviky.cz/…00mg-globule , ale je to volně prodejné i bez receptu. Měla jsem to stejně jako ty 2-3 dny léčení, pak ok a pak zase zptáky. Zbavila jsem se toho až když:
Btw, zbav se toho co nejrychleji. Opakující se záněty prý ztenčují poševní sliznici a pak dochází při porodu k větším poraněním. ![]()
Ostatním děvčatům se omlouvám za OT. ![]()
Wiolla píše:gabi.design píše: …Cukrovka mi vyšla negativní (naštěstí), respektive na hranici. Mám tzv. porušenou glukózovou toleranci a pořád mám pozitivní cukr z moče.Řekla bych, že to bude tím.
Kvasinky cukr rády. A nemusí to být ani z bazénu, kvasinky máme v pochvě všechn, svědí to jen když se mrchy přemnožej a to může být např. i hormonální nerovnováhou, jezením moc sladkého atd.
Já to léčila cca před měsícem. Doktor mi napsal toto:
http://www.lekarnauhedviky.cz/…00mg-globule , ale je to volně prodejné i bez receptu. Měla jsem to stejně jako ty 2-3 dny léčení, pak ok a pak zase zptáky. Zbavila jsem se toho až když:
- vynecháš sex (resp. přeléčíš mazáním i chlapa)
- zavádíš globule aspoň tejden, i když máš pocit, že už dobrý
- kromě globulí i mažeš mastičkou
- omezíš sladký
- nosíš bavlněné věci a hlavně ať to dejchá
Btw, zbav se toho co nejrychleji. Opakující se záněty prý ztenčují poševní sliznici a pak dochází při porodu k větším poraněním.
Ostatním děvčatům se omlouvám za OT.
Jee, děkuju, taky to mám, ale nesvědí to moc a už je to mnohem lepší, nejhorší je, že ta rozpuštěná globulka vytejká celou noc a ráno nejvíc, ble ![]()
Kačus82 píše:Wiolla píše:Jee, děkuju, taky to mám, ale nesvědí to moc a už je to mnohem lepší, nejhorší je, že ta rozpuštěná globulka vytejká celou noc a ráno nejvíc, ble
Ostatním děvčatům se omlouvám za OT.
Mně to taky skoro nesvědilo. Tedy v pochvě skoro vůbec(tak jsem to znala z dřívějška), ani výtok moc nebyl, mě to svědilo spíš jako venku okolo a vpředu, až jsem si říkala, jestli nemám snad zánět močovodu… ![]()
S globulí je to blbé. Musíš zavést v leže před spaním a pak už nevstávat(!), samozřejmě s vložkou. Já zalehla, zavedla a malej se za chvíli vzbudil a přišel s tím, že se mu chce čůrat… No léčení na prd.
![]()
gabi.design píše:Wiolla píše:Takhle to mám přesně já. Výtok taky ne, uvnitř mě to taky nesvědí. Čistě jen zvenku a ze začátku mě to i příšerně pálilo při čůrání. Proto jsem si nejdřív myslela, že to mám podrážděné od holení, protože když jsem měla jednou kvasinky, tak jsem měla vyloženě ten tvarohovitý výtok a svědělo mě to uvnitř.Kačus82 píše:Wiolla píše:Jee, děkuju, taky to mám, ale nesvědí to moc a už je to mnohem lepší, nejhorší je, že ta rozpuštěná globulka vytejká celou noc a ráno nejvíc, ble
Ostatním děvčatům se omlouvám za OT.Mně to taky skoro nesvědilo. Tedy v pochvě skoro vůbec(tak jsem to znala z dřívějška), ani výtok moc nebyl, mě to svědilo spíš jako venku okolo a vpředu, až jsem si říkala, jestli nemám snad zánět močovodu…
S globulí je to blbé. Musíš zavést v leže před spaním a pak už nevstávat(!), samozřejmě s vložkou. Já zalehla, zavedla a malej se za chvíli vzbudil a přišel s tím, že se mu chce čůrat… No léčení na prd.![]()
Holky mám teď právě také to samé,ale naštěstí mi stačej čípky,jsou gelové..ale fakt mám klid.....mám je 7den a je to na 10dní a už mám klid..... ![]()
gabi.design píše: …Takhle to mám přesně já. Výtok taky ne, uvnitř mě to taky nesvědí. Čistě jen zvenku a ze začátku mě to i příšerně pálilo při čůrání. Proto jsem si nejdřív myslela, že to mám podrážděné od holení, protože když jsem měla jednou kvasinky, tak jsem měla vyloženě ten tvarohovitý výtok a svědělo mě to uvnitř.
Přesně tak, proto mně to taky nejdřív zmátlo! A když jsem léčila jen globulema, tak to nepomáhalo na ten „močák“. Když ale jen mastičkou, tak to neřešilo primární problém a to ten, že kvasinky pocházejí z pochvy. Takže prostě použít oboje… ![]()
Se mrchy nějak domluvily, ne? Nějaká nová taktika? ![]()
P.S. Stejně je to tím, jak teď v těhu furt žeru to sladký!
To jsem nikdy nedělala…
![]()
Ahoj holky, chtěla bych se taky připojit, jak tak pročítám ty vaše komentáře tak musím na ty mrchy kvasinky taky zanadávat. Dr mi dal krém, který se tam zavádí a i ven okolo, léčí se to 3 dny, já to vzala na 6dní a stejně velké prd! Nejhorší je, že člověk má docela v tom těhotenství chutě na svého přítelíčka a po tulení mně to bolí právě úplně nejvíc, řeže pálí, k zbláznění. Má to některá z vás taky až tak nepříjemné??? A co s tím???