21tt a nedočkavost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4093
13.5.11 19:22
pageta píše:
Rošťando už jsem chtěla říct, že jsi ženská štěstěny,ale jak jsem dočetla, že už máš po rozvodu tak spíš řeknu, že to máš prostě super.
Mám pocit, že se tak můj chlap hlavně chová teď od středy co jsme byli na tom ultrazvuku a dozvěděli se, že to nebude jeho vytoužený kluk. Mám pocit, že teď už to tak neprožívá, že to bere jako-prostě moje baba čeká mimčo.Předtím to taky bylo ťuťuňuňu a teď je to samé : kur.a,mohla by sis pohnout,trvá ti to jak hladovému sraní… :-( Naprosto nechápu, vždyť je to jeho první mimi :nevim:

Ale neboj,až malou uvidí tak bude z ní vysranej.. :lol: pardon za ten výraz…Miláček chtěl taky kluka i já…nakonec byl úplně hotovej,že má holčičku,pořád nás ňuňá a já?,Já nakonec místo něj oplakala,že nemám kluka…ale je to fuk,jen at je to malé zdravé a moc se na ji těšíme :hug: už má vlastně druhou dceru…z prvního vztahu má taky dceru…jen ji bohužel nemůže vídat…proto se na tuhle o to víc asi těší…tak třeba až druhé??Uvidíme…pokud se mi bude chtít toto po druhé absolvovat :mrgreen: Snad máš pravdu a ted mám konečně vyhráno,ale nikdy nevíš…vždy se může stát,že ta láska skončí…Ale modlím se aby nám to vydrželo až do smrti :srdce: A neboj u tebe bude potom zas vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
13.5.11 20:49

No, doufám, že se z toho oklepe a uvědomí si, že se choval jak blbec, ale samozřejmně že mi to na jevo nedá aby se neponížil :-? . A to s tím, že až malou uvidí tak bude dobře, tak to si ještě počkám, když jsem teprve v půlce.
Ono, nesmíš na to tak myslet, že by to mohlo zkončit, koho znám tak, pokud nejsou spokojeni napoprvé, na podruhé jim to vychází skvěle, např. naši nebo přítelovi rodiče i kamarádi. Mně spíš děsí, když si to tak počítám, kolika mým známým to vyšlo až na podruhé, já ještě nejsem vdaná ani jednou a nechce se mi moc myslet na to, že by to byla tak dlouhá cesta, než budu spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
13.5.11 21:07
pageta píše:
No, doufám, že se z toho oklepe a uvědomí si, že se choval jak blbec, ale samozřejmně že mi to na jevo nedá aby se neponížil :-? . A to s tím, že až malou uvidí tak bude dobře, tak to si ještě počkám, když jsem teprve v půlce.
Ono, nesmíš na to tak myslet, že by to mohlo zkončit, koho znám tak, pokud nejsou spokojeni napoprvé, na podruhé jim to vychází skvěle, např. naši nebo přítelovi rodiče i kamarádi. Mně spíš děsí, když si to tak počítám, kolika mým známým to vyšlo až na podruhé, já ještě nejsem vdaná ani jednou a nechce se mi moc myslet na to, že by to byla tak dlouhá cesta, než budu spokojená…

Já jsem 22tt a neboj jsem taky v půlce a ono to uteče nějak neboj se…Snad si vše uvědomí a když ne,tak co..máš miminko,které je nám nadevše a odejít od chlapa můžeš kdykoliv ..pokud on za to nestojí!!!!Vím od mamky,že než držet celej život ty nervy s chlapem…na co?A stresovat se??Když na tebe někde může čekat opravdový muž co tě zasype láskou a něhou???Tak se ničeho neboj a věř,miminko ti dá neskutečnou sílu bojovat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.5.11 23:31

Tak to ja mam po utrapach s muzi, taky milacka, musela jsem si na nej taky pockat 4 roky, ale nasli jsme se a nevymenila bych ho ani za bilion :andel: .

Ale s exmanzelem to taky bylo peklo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
14.5.11 06:51
Weru píše:
Tak to ja mam po utrapach s muzi, taky milacka, musela jsem si na nej taky pockat 4 roky, ale nasli jsme se a nevymenila bych ho ani za bilion :andel: .Ale s exmanzelem to taky bylo peklo :cert:

To mi povídej po roce manželství následoval rozchod a další rok rozvod,tak moc se bál,že má pěnou ženu a že chce at si ho vezmu aby o mě nepřišel,tak já mladá a hloupá si ho vzala abych měla klid…no a byl tak rád,že mě má až mě hned po 3 měsících po naší svtabě podvedl..pak už to bylo na prd..a ona pořád prudila…odešla jsem…a byl jinak hodej až moc a to bylo taky asi divný..jenže před ním jsem měla kluka co mě rok týral a bil…myslela,jsem že stačí když je muž hodný…dnes je mi 31 let a po všech zkušenostech s muži už vím co si nechám líbit a co ne…mám teď báječného muže,ale jak říkám nikdy člověk neví co se stane a tak si zatím užívám každý den co je krásný a brzo budech ve třech :srdce: Myslím,že my holky kolikrát vydržíme nemožné :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
15.5.11 20:00

teda holky, já vám ty vaše protějšky opravdu závidím..já mám chlapa právě rozvedeného (kvůli mě) a jsem s ním třetí rok…je o 12let starší,podniká a je opravdu hodně nervák a ještě ta jeho práce mu nepřidává…to je ještě horší,pořád se v jednom kuse rozčiluje a nejhorší je,že je věčně doma i pracovnu tu má, takže to všechno poslouchám a nemám klid a ani třeba uklidit nemůžu…a do toho přestal kouřit,což jsem na jednu stranu ráda, ale o to je to horší…a hlavně chce abych ho pořád obskakovala, podej mi tohle, jídlo až pod nos, ještě támhleto…a mě už to dělá trošku problémy, jelikož přeci jenom už roste bříško..taky jsem mu řekla, že až bude mimi, tak to bude na prvním místě a že on bude muset spoustu věcí zvládnout sám…o tom nechtěl ani slyšet..tak nevim… :cry:
jinak jsme měli třeba krásný víkend, ale mě teď pořád bolí břicho a spíš jakoby tlačí, tak nevim jestli je to normální, musím si vždy lehnout aby to bylo lepší…už jsem chtěla jet i na pohotovost…ten strach o to malé je nadevšechno… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
15.5.11 21:12
rošťanda píše:
Weru píše:
Tak to ja mam po utrapach s muzi, taky milacka, musela jsem si na nej taky pockat 4 roky, ale nasli jsme se a nevymenila bych ho ani za bilion :andel: .Ale s exmanzelem to taky bylo peklo :cert:
To mi povídej po roce manželství následoval rozchod a další rok rozvod,tak moc se bál,že má pěnou ženu a že chce at si ho vezmu aby o mě nepřišel,tak já mladá a hloupá si ho vzala abych měla klid…no a byl tak rád,že mě má až mě hned po 3 měsících po naší svtabě podvedl..pak už to bylo na prd..a ona pořád prudila…odešla jsem…a byl jinak hodej až moc a to bylo taky asi divný..jenže před ním jsem měla kluka co mě rok týral a bil…myslela,jsem že stačí když je muž hodný…dnes je mi 31 let a po všech zkušenostech s muži už vím co si nechám líbit a co ne…mám teď báječného muže,ale jak říkám nikdy člověk neví co se stane a tak si zatím užívám každý den co je krásný a brzo budech ve třech :srdce: Myslím,že my holky kolikrát vydržíme nemožné :pankac: :potlesk:

Ja sjem si taky pak uz rikala, ze ti chlapi jsou snad vsichni stejni. Po rozvodu jsem mela taky chlapa, kterej mi srazil sebevedomi na minimum a bojuju s tim dodnes, prosla jsem si s nim peklem a i presto jsem ho milovala, nechapu se :nevim: .

Mne prijde, ze kdyz v zivote zabocis na spatnou stranu cesty, ze vzdy k cily dojdes, i kdyz je to nekdy fakt o "hubu ". Asi kazdej ma neco, nekdy me i ten muj stve, ale to jsou jen malickosti, ktery resim, protoze nemam co jinyho na nem resit :lol: :mrgreen: :mrgreen: , jestli rozumis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
15.5.11 21:17

Macca tak zaprve me mrzi, ze mas takoveho chlapa :zed: . Takovyho despoty bych uz neprezila, asi bys mu mozna mohla dat najevo, ze aby vztah fungoval je potreba kompromisu, tolerance. Takze si myslim,z e by mel asi zohlednit to, ze jsi tehotna a ze nejsi jeho sluzka, ale pritelkyne :nevim: . Nema sto lehky :hug: .

Jinak ohledne toho briska, jak te to moc boli, kd eto boli a jak casto? Muzou to byt poslicci, pokud je to pravidelna bolest po nekolika minutach. Pokud ano , tak si zkus dat teplou sprchu , na zada, brisko, a pokud to prestane tak je to ok. Muze jit o to, ze s eti roztahuje vic a vic deloha…Urcite bych zavolala oset. gyndarce a zeptala se ji, ona bude vedet. Radeji do ty doby odpocivej a nozky nahoru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
16.5.11 08:32
Weru píše:
rošťanda píše:
Weru píše:
To mi povídej po roce manželství následoval rozchod a další rok rozvod,tak moc se bál,že má pěnou ženu a že chce at si ho vezmu aby o mě nepřišel,tak já mladá a hloupá si ho vzala abych měla klid…no a byl tak rád,že mě má až mě hned po 3 měsících po naší svtabě podvedl..pak už to bylo na prd..a ona pořád prudila…odešla jsem…a byl jinak hodej až moc a to bylo taky asi divný..jenže před ním jsem měla kluka co mě rok týral a bil…myslela,jsem že stačí když je muž hodný…dnes je mi 31 let a po všech zkušenostech s muži už vím co si nechám líbit a co ne…mám teď báječného muže,ale jak říkám nikdy člověk neví co se stane a tak si zatím užívám každý den co je krásný a brzo budech ve třech :srdce: Myslím,že my holky kolikrát vydržíme nemožné :pankac: :potlesk:

Ja sjem si taky pak uz rikala, ze ti chlapi jsou snad vsichni stejni. Po rozvodu jsem mela taky chlapa, kterej mi srazil sebevedomi na minimum a bojuju s tim dodnes, prosla jsem si s nim peklem a i presto jsem ho milovala, nechapu se :nevim: .

Mne prijde, ze kdyz v zivote zabocis na spatnou stranu cesty, ze vzdy k cily dojdes, i kdyz je to nekdy fakt o "hubu ". Asi kazdej ma neco, nekdy me i ten muj stve, ale to jsou jen malickosti, ktery resim, protoze nemam co jinyho na nem resit :lol: :mrgreen: :mrgreen: , jestli rozumis

Rozumím,my také se občas chytnem,ale jako všude k vůli blbosti,ale za 5 minut je to ok..nejdéle půl hodiny,ani déle nevydržím trucovat..... :srdce: Nikdo nejsme bez chyby…Jinak je to moje sluníčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
16.5.11 12:53

no bolí mě to jako by mě tam něco svíralo, takže si myslím, že je to tvrdnutí bříška, už jsem si naordinovala magnezium…a taky si myslím, že se mi malá sune na jednu stranu…bolí mě celou dobu na levo a dneska zase pro změnu hodně kope na levo…tak já nevim, neznám to, připadám si jak blázen..
no s tim mym je to těžké, ale i přesto se milujeme, jen kdyby nebyl takovej nervák, jsem mu říkala, ať bere nějaký prášky na nervy, protože to už neni možný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.5.11 16:11
macca píše:
no bolí mě to jako by mě tam něco svíralo, takže si myslím, že je to tvrdnutí bříška, už jsem si naordinovala magnezium…a taky si myslím, že se mi malá sune na jednu stranu…bolí mě celou dobu na levo a dneska zase pro změnu hodně kope na levo…tak já nevim, neznám to, připadám si jak blázen..
no s tim mym je to těžké, ale i přesto se milujeme, jen kdyby nebyl takovej nervák, jsem mu říkala, ať bere nějaký prášky na nervy, protože to už neni možný :-(

Svirani by mely byt stahy, coz by v urcite mire melo byt normalni, jelikoz deloha proste pracuje, ale pokud te to nebude prestavat bolet ani po te sprse, nebo kdyz si lehnes tak bych na tu pohotovost aspon cinkla.
Pokud te boli na stranach nekdy i treba az do trisel tak to se rostahuji vazy, deloha, proste se uz telo pripravuje pomalounku na porod. To je normalni. Ale pokud by to bolelo nesnesitelne, tak radeji jed na pohotovost, i doktori rikaji, radeji 20 x nez 1× , ale pozde.

Ty brdo to jestli je takovej nervak, tak to je tak na infarkt, nezkouseli jste si dat dovcu? Aby se odpoutal od prace a trosku vydechl, povolil nervy atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.5.11 16:11

Rostando taky tak. Me by to ani bez tech hadek uplne tak nebavilo…same tutunutu neni taky dobry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
16.5.11 16:21
Weru píše:
Rostando taky tak. Me by to ani bez tech hadek uplne tak nebavilo…same tutunutu neni taky dobry :mrgreen:

Jj.. to je pravda…a usmiřovačka je super :dance: joo taky se ti občas stane,že je malé líné v bříšku?,Mám dny,kdy si myslím,že mě kope snad naschvál a pak o sobě třeba 2 dny nedá vědět…jsem sice v 22tt,ale kopy mám někdy fakt silné,pak když jsou minimální tak mě to až děsí..to víš mám prvního mimíska a nevím co je ok a co ne…asi bude taková vláčná po taťkovi hihi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.5.11 17:45

Rostando presne tak usmirovacky jsou nejlepsi a nekdy i divoky :mrgreen: .

Ja jsem teda teprve 19 tt takz epravidelne kopanecky jeste nemam, ale kope kazdy den.
S tou pravidelnosti je to takove vselijake. Ale rika se, z eby melo mimi kopnout 12 x za den, pocita se kopanec a nebo serie kopancu, ale nekdy jsi zabrana do uklizeni, vareni, klaboseni s kamoskou, manzou atd, ze to nekdy neni mozne sledovat, jakmile miminko nekope napr. od rana do vecera, tak bych vecer jela na pohotovost, nebo od vecera do dopoledne. Ale nekdy jsou ty mimiska proste linejsi,a nekopou tak silne :). Ja si myslim, ze bys to poznala, kdyby nebylo neco OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
16.5.11 19:14
Weru píše:
Rostando presne tak usmirovacky jsou nejlepsi a nekdy i divoky :mrgreen: .Ja jsem teda teprve 19 tt takz epravidelne kopanecky jeste nemam, ale kope kazdy den.
S tou pravidelnosti je to takove vselijake. Ale rika se, z eby melo mimi kopnout 12 x za den, pocita se kopanec a nebo serie kopancu, ale nekdy jsi zabrana do uklizeni, vareni, klaboseni s kamoskou, manzou atd, ze to nekdy neni mozne sledovat, jakmile miminko nekope napr. od rana do vecera, tak bych vecer jela na pohotovost, nebo od vecera do dopoledne. Ale nekdy jsou ty mimiska proste linejsi,a nekopou tak silne :). Ja si myslim, ze bys to poznala, kdyby nebylo neco OK.

přesně tak,minulej týden jsme skončila na pohotovosti,že necítím pohyby už druhý den..říkal,že je brzo cítit všechny pohyby v 22tt a malá byla v pořádku,říkal koukejte jak se vrtí a cítí te to??A já„NE!“říkal,že nemám panikařit a že je ale dobře,že jsem přijela…řekl nejdůležitější jsou pohyby večer to jsou děti nejvíc aktivní a pokud je večer vůbec neucítím a pak ani dopolko tak pak hned jet do nemocnice…uklidnil mne,ale i tak ji pořád hlídám…šílený už aby bylo září a já rodila..byť se porodu moc bojím tak se ho nemohu dočkat :zed: Dnes kopala pěkně a nemá ráda,když se ohýbám to ji asi utiskuju a hned kope a dá mi to zpapat:-))Aspoň vím,čím ji probrat..často leží totiž dole u močáku:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí