Křeče v podbřišku

jancik.1500
1.4.13 10:31

křeče v podbrisku

Ahoj maminy, od rána mám divný křeče v podbřišku, těhotná urcite nejsem tím jsem si jistá, jen potrebuji vedet zda nekterá máte podobné zkusenosti, nebude to tím ze ted treba hodně málo jím? Je to totiz ze stresu..díky za odpovedi ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
1.4.13 10:40

Střevní chřipka? Kručí ti v břiše hlady? Brzo to dostaneš? Žaludeční neuroza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.4.13 10:45

Ahojky…jj určitě to může být tím že tedko málo jíš, já to taky taky měla když jsem byla ve stresu. Snědla jsem denně jen pár soust a pak jsem se kroutila z toho jaký jsem měla křeče. Může to být ale i něco jiného, radši si zajdi k lékaři a nic nepodceňuj, zdraví máš jen jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancik.1500
1.4.13 10:59

Cca pred tydnem mi ms skoncila, hlady to neni, protoze hlad nepocituju..ale kdyz si sednu tak je to ok :)

• Citovat
  • Upravit
31594
1.4.13 11:11

@jancik.1500 já bych se hlavně pořádně najedla. Pokud je to něco se zažívacím traktem, tak se to aspoň jasně ukáže, co je za problém (budeš mít třeba průjem, pozvracíš se, dostaneš žlučníkový záchvat…) a nebo taky obtíž záhadně zmizí. Ono po pár dnech nejedění se žaludek stáhne a hlad pak člověk ani nepociťuje, což ale nemusí znamenat, že hladem netrpíš.
Je možné, že pokud se snažíš vyrovnat s nějakými nárazy stresu, tak i jinak dýcháš, polykáš vzduch a jsou to zkrátka zaražený prdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
1.4.13 11:44

A nemuzes mit ovulaci? Jja mivam pri ovulaci obcas kreve v podbricku, pomuze mi teply obklad a lehnout si- zchoupit se do klubicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
14.7.14 08:21

Ahoj holky, jsem ve 13tt. Mam bolesti v podbřišku skoro pořád. Měla jsem to už od začátku tehotenstvi. Ale nevím jestli to není špatný, když už nejsem úplně na začátku. Byla jsem na screeningu minuly týden ale tady v Anglii berou ženskou jak na pase tak nevim kdyby tam neco bylo (treba srůsty nebo cysta ) tak jestli by si toho všimla. Co myslíte vy? Ted uz se na UTZ nedostanu až ve 20tt. Nevíte co to muže být? Myslíte že je to normální a ze by si ona na tom UTZ všimla kdyby tam neco bylo? Moc děkuju za jakoukoliv odpověď. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
14.7.14 08:26

Pokud by byla cysta, tak na utz to pozna. Ale krece jaou bezne, jen nesmi byt az moc bolestive. Vsechno se ti natahuje, takze to neni prijemne. Nemelo by to pripominat kontrakce, tj nemela by ta bolest vystrelovat do zad. To pak muze znamenat zkracovani cipku. To se mi stalo s prvnim synem. Zajdi k dr. Tohle pozna i bez utza udes mit klid. Kup si magnezko, nebo si ho nech predepsat.. nevim jak to v agnlii chodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
14.7.14 08:34

@Gabulle no do zad mi to nevystreluje. nemam to kazdy den ale tak obden. je to jen v tom podbrisku a parkrat mi to vystrelilo do trisla. jsi zlata moc dekuju za radu a necham si to napsat. :hug: a muzu se jen zeptat kdyz se ti zkracoval ten cipek co to znamenalo? uz jsem si jednim tehotenstvim prosla ale bylo tak bez problemovy ze si pripadam jak uplnej blbec kdyz mi ted neco je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
14.7.14 08:44

Ja mam zase klidek tedka :-) no znamenalo to, ze mi hrozil predcasny porod, dostala jsem nejake leky, uz nevim co to bylo. Ve 24.tt jsem lezela na kapackach tyden aby to zastavili a az do porodu narizeny klid na luzku. Nastesti se to zastavilo a ve 30.tt mi dr rekl, ze uz je to v poradku, ze uz nemusim jen lezet. no ve 35.tt mi prdla voda a syn se narodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
1.11.14 18:59

Ahojky maminy, jsem 9 tydnu po porodu. Po sesti tydnech jsem zacala doat krvacet a trvalo to jen per dni tak jsem to brala jako mesicky. Dneska rano me chytla strasna krec v podbrisku u prostred a pohybem a namahou se to zhorsuje. Nevim ci to neni tim ze prijdou mesicky protoze jsem pred chvili zjistila ze i spinim. Zkousela jsem si nahrivat bricho polstarkem a sprchou trochu to polevilo ale ne na dlouho. Prosim o radu :,(. Predem dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
2.11.14 16:53

@Milagros89 delohu by jai mela mit uz asi zatahlou tak to netusim… a pokud jsi dost krvacela tak si radsi zaskoc na gyndu… za to nic nedas… drzim palce at to neni nic spatneho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
2.11.14 17:46

@Emmicka2012 - Dneska uz to neni tak strasny jak vcera. Myslela jsem ze zavolam na pohotovost, protoze chlap neni doma a s dvema detmi bych pesky nesla. Zitra na 100% pujdu. Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
3.11.14 00:34

@Milagros89 tak drzim palce… :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.15 15:08

Ahoj všem, 21.6. jsem to měla dostat, dneska ráno jsem si dělala test, který ale vyšel negativní. Celý den mě ale trápí opravdu silné křeče v podbřišku, jenže místo MS se objevuje jen slabý výtok. Máte s tím někdo nějakou zkušenost co by to mohlo být??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí