Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zkus nasadit vysoké dávky hořčíku (magnesi lactici) a B6. může to být ze stresu, pokud to nepoleví po dobrání balení, pak bych se objednala na neurologii.
Ještě na vejšce jsem měla díky stresu přesně tyto problémy. Mně pomohlo několikadenní užívání Lexaurinu, úplně té nejmenší síly. Předepsala mi ho obvoďačka. Od té doby, musím zaklepat, už se nic podobného neopakovalo…
Ahojky, můj brácha tohle kdysi měl…a možná ještě má. Užíval Neurol a antidepresiva. Po všemožných testech, včetně odběru mozkomíšního moku, došli lékaři k závěru, že má prostě málo serotoninu a nasadili antidepresiva. Takže já tipuju, že je to opravdu ze stresu…
Ahojky, určitě do sebe začni ládovat co nejvíce horčíku, podle toho jak to píšeš by to mohla být svalová nebo neurogeni tetanie, moje drcera, já i matka to máme… čím víc je člověk ve stresu tím horší to je
Ahoj, holky, tady zakladatelka Inko.
Moc díky za příspěvky, hořčík beru ten nejsilnější a právě ten neurolog naordinoval mému otci na tetanii. Ruce a ani nohy už nebrní, přesunulo se to jakoby do oblasti pánve. Asi fakt potřebuju jenom pořádně vyčistit hlavu
Ahoj, maminky, poslední dva týdny mi s přestávkami brni ruce a nohy a třeba když sedím, cítím to brnění v oblasti pánve. Dneska ráno po probuzení jako by mi cukaly všechny svaly na rukou, nohou a na trupu. Může to být ze stresu, stalo se Vám to někdy?
Přeji pohodové Velikonoce!