Křeče v podbřišku, plynatost
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
A to cekas, ze ti tady nekdo rekne cim to je? Kdyz mas problem, tak jdi doktoru. Na dalku ti fakt nikdo diagnostiku delat nebude. Muze to byt cimkoliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Petra1606 píše:
A to cekas, ze ti tady nekdo rekne cim to je? Kdyz mas problem, tak jdi doktoru. Na dalku ti fakt nikdo diagnostiku delat nebude. Muze to byt cimkoliv.No treba jestli nwkdo sem to same u zpozdeni a jestli bemas zajem psat v klidu uz od rana tak nepis. Ja se normalne ptam nepotrebuji zas toto
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobre rano slecnyjen mam mensi dotaz a vkladam par fotek.
Jsem s pritelem 5 let mam syna s ex a mame sex bez ochrany, ale to od zacatku vztahu. Kdysi sme se asi 3 mesoce snazili o mimi vim, kratka doba, ale nenela jsem na to nervy porad se hlidat a testovat.
Nerikam ze sem tehotna to ani nahodou s tim nepocitam vim, ze pokud budeme chttit mimi, tak urcite s pomoci podl me.
Ale uz tak tyden mam krece uz i do prace chodim 3 dny s vlozkou kdyby neco, protoze pracuji v bilem. Mam silne krece v podbrisku proste vse jako u ms nebo pred ms, nafoukla, plynatost, vcera vecer sem mela srrasne bolesti v podbrisku jako by to sem tam pichlo trvalo to nez sem usla pak iz nevim. Porad chodim na wc a kontroluji se ldy to prijde mam bily vytpk nebo hlen nejak se v tom nevyznam. Bojim se ze sem nenocna i kdyz ms mam pravidelnou..ale mam jit na lecbu del. cipku uz dva roky je tam slabsi odchylka ve steru..ale doktor rikal ze nic vaznehoa poceti to nebrani.
Sorry že neporadím ale ta evidence mě dostala.. to seš fakt dobrá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Hele, na jednu stranu nechces delat test, na druhou stranu zakladas diskuze
vic nez ranni moc ti nikdo
nerekne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ali-Ali píše:
Hele, na jednu stranu nechces delat test, na druhou stranu zakladas diskuzevic nez ranni moc ti nikdo nerekne
Primo moje rec nejlepsi je test i kdyz trpsku chapu
zakladatelku.
Kdysi sem taky silela a vypisovala kde se dalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak já myslím, že těhotná jsi. Samozřejmě dokud si neuděláš test,
tak si jistá nebudeš, ale já našla // před týdnem a přesně ty samé
příznaky. Od neděle křeče v podbřišku, jak při MS a asi 4. den se
k tomu přidala strašná plynatost, v neděli byl na testu duch a dnes
dálnice jak vyšitá. Já ti držím palce!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Zácpa a plynatost na začátku těhotenství
- Yadine - pnutí prsou, podbřišek
- Silná menstruace a tlak v podbřišku
- Dlouhodobé bolesti v podbřišku - konečně diagnóza
- Pobolívání v podbřišku
- Bolesti prsou a v podbřišku po ovulaci
- Bolest v podbřišku a tvrdnutí břicha v 20tt
- Bolest v podbřišku, krvácení při antikoncepci
Dobre rano slecny
jen mam mensi dotaz a vkladam par fotek.
a poceti to nebrani.
Jsem s pritelem 5 let mam syna s ex a mame sex bez ochrany, ale to od zacatku vztahu. Kdysi sme se asi 3 mesoce snazili o mimi vim, kratka doba, ale nenela jsem na to nervy porad se hlidat a testovat.
Nerikam ze sem tehotna to ani nahodou s tim nepocitam vim, ze pokud budeme chttit mimi, tak urcite s pomoci podl me.
Ale uz tak tyden mam krece uz i do prace chodim 3 dny s vlozkou kdyby neco, protoze pracuji v bilem. Mam silne krece v podbrisku proste vse jako u ms nebo pred ms, nafoukla, plynatost, vcera vecer sem mela srrasne bolesti v podbrisku jako by to sem tam pichlo trvalo to nez sem usla pak iz nevim. Porad chodim na wc a kontroluji se ldy to prijde mam bily vytpk nebo hlen nejak se v tom nevyznam. Bojim se ze sem nenocna i kdyz ms mam pravidelnou..ale mam jit na lecbu del. cipku uz dva roky je tam slabsi odchylka ve steru..ale doktor rikal ze nic vazneho