Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Myslím že nechcípne, ono to vyšumí, ale oddělte je od sebe, křečci jsou nesnášenliví, mám s tím bohaté (a krvavé…) zkušenosti ![]()
Kyslicnik se pouziva i k vyplachum ust, odstranuje zapach, urcite nechcipne ![]()
Taky s tím mám zkušenosti, měla jsem doma několikrát válku křečků ![]()
Ale nikdy jsem je teda nedesinfikovala
Ono se jim to vždycky zahojilo normálně samo, i bez desinfekce ![]()
@AnastazieB píše:
Myslím že nechcípne, ono to vyšumí, ale oddělte je od sebe, křečci jsou nesnášenliví, mám s tím bohaté (a krvavé…) zkušenosti
no já je rozdělila, už jich mám plné zuby
holka dala děti k matce, asi na návštěvu a takhle to dopadlo ![]()
@Eemii hned to jdu říct manželovi, že u nás v rodině jsem ta chytrá já ![]()
@Suzume píše:
Taky s tím mám zkušenosti, měla jsem doma několikrát válku křečků
Ale nikdy jsem je teda nedesinfikovalaOno se jim to vždycky zahojilo normálně samo, i bez desinfekce
hele, našla je 13 letá hysterická dcera
takže muž si vzal rukavice, připravil stůl, no operace jako prase ![]()
Jo a morče nám skáče, asi má svrab, na to přišla teď
jdu ji dát něco na spaní, nebo mě z ní jebne
![]()
@K.Black zřejmě máte veselou domácnost
![]()
razím do hajan, tak dobrou tobě i všem vašim hlodavcům ![]()
Tak jsem se po ránu pobavila, nejdřív jsem se lekla, že někdo chce odbarvovat křečka:) Ale i tohle je dobrý. Možná bys mohla napsat nějaký deníček:)
jako malá jsem vlastnila 13 křečků, 3 morčata, králíka, dva psy, 2 papoušky rybičky.. taky jsme mívali veselo
například když moje dvě zaručený samičky měly 3 mladý, a teď, ketrej je maminka, že?
každopádně jedno ponaučení jsem si z toho vzala. pokud děti přijdsou se žádostí o křečka, mají smůlu ![]()
@Suzume to zas jo, to u nás je veselo pořád
![]()
@elfans do deníčku bych nevěděla co dát, je toho tolik
možná napíšu knihu
![]()
@aničkakytička ona se mě taky neptala, prostě je donesla
a v pondělí to morče
králíčka by chtěla taky, aby mohla chodit na cvičák
![]()
@K.Black pořiď jim hada
křečků ubude, a bacha, množí se to mezi sebou strašně rychle a musej bejt po jednom, jinak se perou… kluci si ukoušu kůlky a holky jak kdy…říjej se skoro pořád, mladý maj taky pořád a vrhy taky po 13 ti ![]()
@aničkakytička píše:
@K.Black pořiď jim hadakřečků ubude, a bacha, množí se to mezi sebou strašně rychle a musej bejt po jednom, jinak se perou… kluci si ukoušu kůlky a holky jak kdy…říjej se skoro pořád, mladý maj taky pořád a vrhy taky po 13 ti
To by byl první díl knihy, měli jsme dva, a ty nám asi 3× utekli, a byli třeba 14 dní na vycházce
nebyli jedovatý, jen škrtiči, dobře se mi usínalo to jo ![]()
@K.Black já měla teda jen užovku, a le taky mi zdrhla hned první noc. což o to, já v pohodě, a le moje sestra se mohla pos*at
jojo, taky bych měla na knížku ![]()
Zdravím, mám uplně blbý dotaz
před chvilkou se dceři poprali křečci, dítě napadlo matku
ta má prokousnutou nohu(ruku) tak já zachraňovala hysterickou dceru a třídila děti
manžel ošetřoval zraněnou
omyl ji zranění kysličníkem, a pak i vodou, tvrdí mi že by mohla chcípnout když to olíže. Já myslím že to je blbost, že to není jedovatý
ošetřila jsem i dítě, to má zranění menší, ale neopláchla 

Tak mi teda řekněte, je blázen muž nebo já? nerada bych zítra vypravovala pohřeb
Děkuji za odpovědi.