Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mě tohle dělala a dělá 16 letá fenka jezevčíka. Mám to o to horší, že máme v pokojích celoplošný koberce
Nám začala i docela hodně pít, ledviny i moč a krev má v pořádku. Nakonec to veta uzavřel s tím, že už má povolený svěrače. A je to pejsek nebo fenka?
Přidřepne si u toho čurání, nebo o tom neví a udělá to pod sebe?
A dělá to i ve Tvé přítomnosti? Pokud jen, když je sám, tak bych to viděla na nějaký stres. My měli psa, který v naší nepřítomnosti obtentil a zničil kdeco. Vyřešili jsme to velkou klecí, pač naprosto nic jiného nezabíralo.
@mahdalka Je to pejsek, spíš si přidřepává, co jsem ho párkrát načapala..A většinou jde k nějaké věci v místnosti- třeba ke skřínce a podobně. Jak ničíš alespoň ten zápach z čůránek?
Já souhlasím s teorií, že se něco muselo změnit, 6ti letý pesan to většinou nebude dělat jen tak…
Já to hned vydrbu mokrou houbou s jarem nebo tekutým mýdlem a ještě to pak přestříkám trochu vůníz voňavky. A tuším že tu někdo radil octovou vodu
Já bych se vety zeptala, zda nemá povolený nebo ochablý svalstvo a svěrače, ale jak se to dá zjistit nevim. A brali mu krev? nebo jen moč?
Jestli je pes zdravotně v pořádku muselo sa něco změnit, opravdu popřemýšlej. Je to typická reakce na nějakou změnu, tím vás na to upozorňuje. Může to být cokoliv.
Příspěvek upraven 04.10.12 v 18:36
Mám podobný problém. Je čistotný, jsou mu 3,když je ale přes noc nebo celý den u našich, tak druhý den se vyčůrá v kuchyni.Taky mě to štve, podlaha v pr…
ale nevím, jak na něj, je si vědom, když druhý den na něho udeřím, co to je.
A co zkusit homeopatika pro psa?
Naší jsem koupila serene - UM
Opravdu žádná změna nebyla a ani není. Jak říkám, vždy byl takový že si rád doma něco označkoval ale jenom očůrnutí, ale tohle už delší dobu dělá normální louže. zateče to pod nábytek, takže denodenně odtahávám nábytek, jenže občas to nevychytám hned takže se to vsákne, na prknech už jsou fleky tmavý. Nechci domu ani někoho zvát, stydím se za ten smrad. Jsem už nešťastná
Je to změna, jestliže tohle začal dělat šestiletý pes, který byl dřív čistotný, kdyby to dělal, když nejste doma, tak to chápu, že občůrává,,vzteky že je sám - např.,, ale psala jsi, že klidně značkuje, i když jste doma, to už je síla
kdyby jste nacházeli občas někde jen pár kapek, napsala bych ti, že mohl prostydnout a - zánět, že mu sem tam něco ukápne, prostě je to chlap… ale vyloženě když cíleně jde a ve vaší přítomnosti značkuje, to už je blbý a aby měl povolený svalstvo v šesti letech, na to je ještě brzy, takže se určitě u vás muselo něco změnit a pes se snaží upoutat pozornost a upozornit i za cenu toho, že od tebe dostane přes,,prdel,, ( psala jsi po dobrém i po zlém a výsledek nula nula nic ) ![]()
Ahoj všichni, mám docela velký problém a potřebuju radu nebo aspoň názor co byste dělali vy! Mám 6-ti letého psa a nikdy nijak zvlášť neměl problém s čistotou, venčil se venku a doma maximálně někdy jenom učůrnul ale jen flíček. No a teď už několikátý měsíc doma doslova „chčije“ U veterináře jsme byli, tam problém urologický není, doma žádná změna taky není. Prostě nevim si s ním rady. Máme dřevěnou podlahu, takže to zatéká do špár, smrdí to no prostě hnus. Snažim se na něj po dobrým i po zlým a nic! cokoliv do místnosti dám tak to očůrá. Štve mě ten smrad, všude to cítím, už sem si to snad i vsugerovala…co mi poradíte? jak s ním dál? má to vůbec řešení?