Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Odměny by mohly pomoct
Já chodila snad měsíc s ní ven i v noci, co 2 hodiny a musím říct, že pochopila hodně rychle. Jinak, spí taky s námi v posteli. Nevidím na tom nic špatného
obzvlášť u takhle malých a nelínajících plemen. Mám kříženku naháče.
Odcerveny byl poprvy 13.4.a udělá 2 kroky a soupe zadeckem a furt dokola a drbe se za ušima
Niceho jsem si nevsimla, manzel ho radsi odvezl na veterinu, aby ho odcervil, mám 2 děti a furt na něj sahají, tak aby něco nechytli
@blegmola to nám dělal po odčervovací tabletě, jak ochromený byl… Taky jsme se vylekali ![]()
Tak doktor rikal ze blechy nemá a ani cerviky, kolem zadecku měl slepenou srst a to mu vadilo, doktor mu to vystrihal a vycistil
Tak doktor rikal ze blechy nemá a ani cerviky, kolem zadecku měl slepenou srst a to mu vadilo, doktor mu to vystrihal a vycistil
Ahoj, tak se znovu hlásím
od včerjšího dne jsme doma bez nehody a i v noci, ale je to náročný, denně lítám každou hodinu a i někdy půlhodinu s ním ven, v noci po 3 hodinách, venku už mám vypozorovaný, že když se jen vyčurá a pak jde ke mě, tak už kakat nebude, ale jak se ode mě vzdálí a jde k vyšší trávě, tak bude kakat, ale jsem z toho lítání vyčerpaná ![]()
Náš si hned skočil do připravenáho pelíšku, natahal si tam nachystané hračky a byl spokojený…
Nespí s námi v posteli!!! Spí stále v pelíšku…
A čůrat doma se odnaučil až v 7-8měs, už jsem byla zoufalá