Pes čůrá po bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
24.4.17 10:37
@blegmola píše:
tak to jsem ráda :) manžel ho do postele nechce, má koupený pelíšek a v nem polštářek co jsme dostali od chovatelky, cejtí z ní maminku, taky vím, že se to naučí, bude to chvíli trvat, ale dojde mu to

Náš si hned skočil do připravenáho pelíšku, natahal si tam nachystané hračky a byl spokojený…
Nespí s námi v posteli!!! Spí stále v pelíšku…

A čůrat doma se odnaučil až v 7-8měs, už jsem byla zoufalá :zed:

• Citovat
  • Upravit
3089
24.4.17 12:07

Odměny by mohly pomoct :palec: Já chodila snad měsíc s ní ven i v noci, co 2 hodiny a musím říct, že pochopila hodně rychle. Jinak, spí taky s námi v posteli. Nevidím na tom nic špatného :lol: obzvlášť u takhle malých a nelínajících plemen. Mám kříženku naháče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
24.4.17 16:07

A dnes furt soupe zadeckem o zem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
24.4.17 16:09

Odcerveny byl poprvy 13.4.a udělá 2 kroky a soupe zadeckem a furt dokola a drbe se za ušima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.17 16:40

Mno, co jeho kůže? nemá nějakou vyrážku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
24.4.17 17:19

Niceho jsem si nevsimla, manzel ho radsi odvezl na veterinu, aby ho odcervil, mám 2 děti a furt na něj sahají, tak aby něco nechytli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
24.4.17 17:40

@blegmola to nám dělal po odčervovací tabletě, jak ochromený byl… Taky jsme se vylekali :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12748
24.4.17 17:51

Tak doktor rikal ze blechy nemá a ani cerviky, kolem zadecku měl slepenou srst a to mu vadilo, doktor mu to vystrihal a vycistil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
24.4.17 18:14

Tak doktor rikal ze blechy nemá a ani cerviky, kolem zadecku měl slepenou srst a to mu vadilo, doktor mu to vystrihal a vycistil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
26.4.17 18:37

Ahoj, tak se znovu hlásím :) od včerjšího dne jsme doma bez nehody a i v noci, ale je to náročný, denně lítám každou hodinu a i někdy půlhodinu s ním ven, v noci po 3 hodinách, venku už mám vypozorovaný, že když se jen vyčurá a pak jde ke mě, tak už kakat nebude, ale jak se ode mě vzdálí a jde k vyšší trávě, tak bude kakat, ale jsem z toho lítání vyčerpaná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný