Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No evidentne ji to stresuje… A mate je treba kam dat? Zahrada, chodba? aby si odpocinula…
Vzít k veterináři, možná jí dá pro začátek něco na uklidnění než se s malým srovná
Ale ze začátku to nedělala, to je divné
! Jsem z ní na prášky, je to na zblbnutí
!
@Linda85 a nemá problémy se srdíčkem teda? je už dost stará..prohlídkou nic nepokazíš
U naší takhle začínala falešná březost, měla jí taky z malýho. Pak z toho dostala zánět dělohy a museli jsme jí nechat vykastrovat.
Nase fenka taky takhle funela, pak zacala harat..jak se citila,,zodpovedna,, za to mimco, tak to spustilo..ted uz je to ok..prvi dva tydny ji ignorovala, pak to zacalo..nemohli jsme ji kolikrat od postylky ani dostat, spala pod postylkou a jakmile se mala hla, uz fenka bezela za nama..
@Mauzik2 píše:
Nase fenka taky takhle funela, pak zacala harat..jak se citila,,zodpovedna,, za to mimco, tak to spustilo..ted uz je to ok..prvi dva tydny ji ignorovala, pak to zacalo..nemohli jsme ji kolikrat od postylky ani dostat, spala pod postylkou a jakmile se mala hla, uz fenka bezela za nama..
To zase ona tak „zmagořelá“ není, ale jakmile jsem třeba na záchodě a malý začne plakat, už pro mě letí
! A kdy to asi tak skončí?
@Mauzik2 píše:
To je ale na jednu stranu moc pekne
Taky mame fenecku, tak radeji at bere mimco jako sve stene, nez aby na nej zarlila…za dva mesice, az se to narodi, uvidime ![]()
@Linda85 píše:
To si nemyslím, tady to souvisí s tím malým. Dokonce se jí spustilo i mlíko. Tak nevím, jestli si třeba nemyslí, že jsou to štěňata?
Ahojky jestli můžu napíšu ti.Jsem veterinární sestra. Tohle je falešná březost, vem ji k veterinářovi dá ji na to injekci nebo jsou kapky a vem jí pryč všechny její hračky aby si nepodporovala laktaci u ní a asi ji dat do klidu.Hold si myslí že malý je šťěňátko.
@Lucášek píše:
Ahojky jestli můžu napíšu ti.Jsem veterinární sestra. Tohle je falešná březost, vem ji k veterinářovi dá ji na to injekci nebo jsou kapky a vem jí pryč všechny její hračky aby si nepodporovala laktaci u ní a asi ji dat do klidu.Hold si myslí že malý je šťěňátko.
Děkuji moc za info. A kolik taková injekce stojí?
Náš pes začal, když bylo malému pár týdnů, šíleně vyvádět, když malý pláče, začne výt, poštěkávat a prostě šílí a já šílím z něj
a samozřejmě miminko pořád hlídá - a to je to pes, u fenek je to zřejmě ještě horší ![]()
@Linda85 píše:
Děkuji moc za info. A kolik taková injekce stojí?
no u te injekce to bylo za 1ml 120kč. je to podle váhy. myslím že do deseti kg je jeden mililtr.no a pak jsou i kapicky do pusy. dávají se 4 dny jmenuje se Galastop a ten nevim cenu už, ale vyšel myslím dráž. je to ho víc, každý dr má něco jiného
@ixule píše:
Náš pes začal, když bylo malému pár týdnů, šíleně vyvádět, když malý pláče, začne výt, poštěkávat a prostě šílí a já šílím z něja samozřejmě miminko pořád hlídá - a to je to pes, u fenek je to zřejmě ještě horší
Já jsem z ní na prášky, ve stresu ![]()
Maminky, máme dvanáctiletou fenku jagdteriéra, z tři roky jí mám z útulku. Máme dvouměsíčního chlapečka. Ze začátku byla v klidu, nevšímala si ho. Ale poslední dobou jak malý začne plakat, už od rána zrychleně dýchá, jazyk až na koberci, lítá jak magor po bytě a tohle trvá až do večera
! Co s ní?