Jakého pejska do bytu?

83
2.10.12 16:33

Jakého pejska do bytu?

Zdravím všechny, Rozhodli jsme si pořídit domu(do bytu)pejska, spíše kvůli 1,5 ročnimu synovi.Chci něco menšího a líbí se mi bud bígl nebo yokšírek. Zkušenosti s pejskama nemám tak bych se ráda zeptala na názory. Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1848
2.10.12 16:36

No bígla do bytu teda nevím, nevím :think: Já znám asi 5 bíglů (na vesnici) a všichni jsou dost protivně uštěkaní :zed: Ten york už je teda běžnější do bytu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
2.10.12 16:40

Bígla neeeee, jsou moc akční, trhají vše a potřebují dost pevnou ruku
doporučuji mopsíka- mám já…nepotřebuje zase tolik pohybu, k dětem je moc hodný a e to opravdu miláček…občas mívá zdrav. problémy- proto doporučuju s PP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
2.10.12 16:40

Já mám v bytě čivavku. Neuštěkanou, hodnou. Ale co třeba krysařík, pinč, maltezák, bišonek???

• Citovat
  • Upravit
Misuldy
2.10.12 16:41
@valina1 píše:
doporučuji mopsíka- mám já…nepotřebuje zase tolik pohybu, k dětem je moc hodný a e to opravdu miláček…občas mívá zdrav. problémy- proto doporučuju s PP

Ano taky doporučuji s PP. Po mých zkušenostech už bych do pejska bez PP nešla. I když jsem před pár týdny tvrdila, že PP nepotřebuji.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
2.10.12 16:43

Já bych krysaříka nechtěla ani na pekáči, je to uštěkané. Brala bych nějakého naháče, aby nepouštěl chlupy a aby neštěkal :-)

• Citovat
  • Upravit
3684
2.10.12 16:43
@valina1 píše:

Souhlasím s Mopsíkem, rodiče měli 2 oba s PP, byly to miláčkové, Evženek se dožil 16let a Rustánek 12. Ale umí dost chrápat :mrgreen:
Já mám osobně 2 yorky doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
2.10.12 16:44

Taky mám bohužel zlé zkušenosti s „chovatelkami“- do psa jsem vrazila za 3 roky 30tisíc- vše způsobené genet. vadami - paní křížila bůh ví s čím :cert:
ae za to je to muj mmiláček milovanej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
2.10.12 16:44
@levmah28 píše:
Já bych krysaříka nechtěla ani na pekáči, je to uštěkané. Brala bych nějakého naháče, aby nepouštěl chlupy a aby neštěkal :-)

Jak si psa vychováš, tak ho máš! Takže názory že tohle či ono plemeno je uštěkané jsou trochu mimo…

• Citovat
  • Upravit
Misuldy
2.10.12 16:45
@valina1 píše:
Taky mám bohužel zlé zkušenosti s „chovatelkami“- do psa jsem vrazila za 3 roky 30tisíc- vše způsobené genet. vadami - paní křížila bůh ví s čím :cert:
ae za to je to muj mmiláček milovanej

Já mám svoji lásku čivaví :srdce: taky ráda i když má 5 kilo a celkově vypadá spíš jako pinč. A nikdy bych ho nedala pryč kvůli tomu jak vypadá!

• Citovat
  • Upravit
5130
2.10.12 16:45

@terezka24 no vidiš- já už bez chrápání neusnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
2.10.12 16:48

Doporučuju brabantika, jsou porad dobře naladění, rádi se mazli, jsou srandovni, absolutně neagresivni, nemaji zdravotni problémy a v pohode zvládají i dlouhé túry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
2.10.12 16:49
@Misuldy píše:
Jak si psa vychováš, tak ho máš! Takže názory že tohle či ono plemeno je uštěkané jsou trochu mimo…

To si nemyslím.

• Citovat
  • Upravit
823
2.10.12 16:49

Raději yorkšíra. Jak bylo napáno, Bígl potřebuje pevno ruku při výchově a jso dost tvrdohlaví. Krysaříka nebo pinče bych taky nevolila. Nevím, jestli se hodí k tak malému dítěti. Ale vše je hodně na majiteli, já znám jen nervozní a nevychované krysaříky. Ale určitě to umí být skvělí psi. Já mám Bandoga a ač ho chtějí na Slovensku zakázat a nazývají ho „bojovým psem“, s mým 3 letým synem jsou nejlepší kammarádi, náš pes ho miluje a skřivit mu někdo cizí vlas, vím, že by hodně razantně zakročil. Ať už se rozhodnete jakkoli, tak jen psa s PP!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
2.10.12 16:50

@careynka taky dbrá volba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie