Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prostě jí dej jídlo do misky a když nechce, tak má smůlu… Až bude mít hlad, tak jí granule určitě přijdou vhod.
@AnastazieB píše:
Prostě jí dej jídlo do misky a když nechce, tak má smůlu… Až bude mít hlad, tak jí granule určitě přijdou vhod.
to už jsem zkoušela cca týden. A o granule ani nezavadila jen ještě víc maučela..
Třeba má říji nebo jak se tomu u koček říká. no a nebo už jedině doktor.
A nemůže mít nějaký zdravotní problém?
Možná by stála za úvahu návštěva veterináře ![]()
Jojo, kocicky jsou mlsny stvoreni…
jeste bys mohla zkusit ji do jidla zamichat rochu takove pasty z dm, je to takova krabicka a v tom male pytlicky, kockam to obvykle chutna ![]()
A jakou znacku granuli a konzerv kupujes? Zkousela jsi to prostridat? Obvykle kockam po nejake dobe prestane to same chutnat ![]()
Návštěva doktora proběhla včera. Je zdrvá. Zatím nemrouská. vyzkouším tu pastu jinak jsem uplně bezradná. Opravdu zlaté mrouskání
Nemusí jí zrovna dané granule šmakovat. Takhle jsme cpali kočce div ne jako huse šišky do krku (nadsázka) asi rok a půl granule Hills - kočka je nežrala a mysleli jsme, že je negranulová. Pak jsme jí koupili Purina Proplan a kočka se může najednou po granulích utlouct
.
@Carmen6 píše:
Jojo, kocicky jsou mlsny stvoreni…jeste bys mohla zkusit ji do jidla zamichat rochu takove pasty z dm, je to takova krabicka a v tom male pytlicky, kockam to obvykle chutna
Já mám teda taky dost mlsnýho kocourka, ale že by týden nejedl ani granule ani kapsičky, to se mi ještě nestalo
A kdyby stalo, tak rozhodně jdu k veterináři ![]()
Ale ty kapsičky, jak říkáš, jsou fakt dobrý anebo ještě od Gimpetu vitamínová pasta v tubě, ta by se taky mohla přimíchat do žrádla a taky to kočkám dost chutná ![]()
@Naima píše:
Nemusí jí zrovna dané granule šmakovat. Takhle jsme cpali kočce div ne jako huse šišky do krku (nadsázka) asi rok a půl granule Hills - kočka je nežrala a mysleli jsme, že je negranulová. Pak jsme jí koupili Purina Proplan a kočka se může najednou po granulích utlouct.
no tak zrovna Purina proplan.Doma máme. Zkoušela jsem nsad vše co s kranulema jde. Přítel včera nakájel schválne tročku špeku a chtěl jí probudit chutové bunky tak jak to on říká. Jen si ktomu čuchla a odkráčela. Játrovou paštiku pro kočky jsem jí dneska dala a vubec nic. Dostává opravdu jen kvalitu. A jen žrádlo pro kočky
Tak to je divný
Jestli veterinář řekl, že je zdravá
A neporadil něco?
@Sariele píše:
Tak to je divnýJestli veterinář řekl, že je zdravá
A neporadil něco?
vzal ji krev. A příští týden si mám zavolat.Ale měnila jsem veterináře. A než jsem ho změnila z osobních duvodu.Tak kočičku očkoval
Taky mě napadla spojitost s mrouskáním, jak je stará? Už mrousklala co jí máš? To kočiny dělají že pak omezují stravu nebo si vybíraj ![]()
@Anonymní píše:
vzal ji krev. A příští týden si mám zavolat.Ale měnila jsem veterináře. A než jsem ho změnila z osobních duvodu.Tak kočičku očkoval
A nemůže to být nějaká reakce na to očkování?
Potřebuji raduohledně mojí kočky. Před necelím orkem se ke mě zatoulala mladá kočka. Tak jsem si jí vzala domu. Dávala jsem jí kočií granulky. Konzervy kapsičky. Vše kvalitní. Jenže poslední dobou je to tak měsíc. Neví co by do té tlamky dala. Kapsy ani konzervy už nechce..O granulích se ani nebavím protože toho se už ani nedotkne pořád mnouká chodí kolem linky a škemrá. Kočička je doma.