Rozmlsaná kočka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.10.12 13:00
@JIŘLINKA píše:
Taky mě napadla spojitost s mrouskáním, jak je stará? Už mrousklala co jí máš? To kočiny dělají že pak omezují stravu nebo si vybíraj ;)

letos kotátko měla. A zda zrovna mrouská,, no zadek ještě nenastavuje.Ale pod oknama máme pár kocouru… kyž mrouskala poprvé tak normálně žrala. Má 3 roky

• Citovat
  • Upravit
1382
4.10.12 13:01
@Sariele píše:
Já mám teda taky dost mlsnýho kocourka, ale že by týden nejedl ani granule ani kapsičky, to se mi ještě nestalo :think: A kdyby stalo, tak rozhodně jdu k veterináři :think:
Ale ty kapsičky, jak říkáš, jsou fakt dobrý anebo ještě od Gimpetu vitamínová pasta v tubě, ta by se taky mohla přimíchat do žrádla a taky to kočkám dost chutná :palec:

jj, nebo jeste Malt-soft pastu, i kdyz ta jede jen jedne nasi micce, druha radsi pytlicky na chlupy od Miamoru. Samozrejme, ze v prve rade je dulezite se ujistit, ze je kocicka zdrava :kytka: No a pak nezbyva nez zkouset a zkouset, co ji pojede :nevim: Nase micky se muzou utlouct po granulich Taste od wild, az jim to musim michat s Orijenem, aby se nepreziraly. Kocky jsou obecne dost vybirave, bohuzel musi clovek experimentovat. Z konzerv jim jede Cosma, Miamor, Brit care a bohuzel i Felix, z cehoz teda nejsem zrovna nejak nadsena… Jo, jeste by zakladatelka mohla zkusit nabidnout susene rybicky obalene v susenem kurecim mase, po tom se nase cice muzou utlouct :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
4.10.12 13:07
@Anonymní píše:
no tak zrovna Purina proplan.Doma máme. Zkoušela jsem nsad vše co s kranulema jde. Přítel včera nakájel schválne tročku špeku a chtěl jí probudit chutové bunky tak jak to on říká. Jen si ktomu čuchla a odkráčela. Játrovou paštiku pro kočky jsem jí dneska dala a vubec nic. Dostává opravdu jen kvalitu. A jen žrádlo pro kočky

nase micky taky nechcou zrat lidske jidlo, ani treba sunku a tak. Dokonce pohrdly i varenymi jatry (ale ty bys mohla zkusit uvarit…nebo treba kousek kureciho). Sem tam nepohrdnou kouskem syru a Hollandii. Jo, ale co maji rady, tak je Pribinacek :palec: Jen tak, kdybys chtela zkusit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
4.10.12 13:07

Hele a nesní fakt vůbec nic? Já nevim kdybys jí nabídla kousek třeba šunky tak se taky otočí? Já mám můry dvě. Jedna je normální, to druhý je rozmlsanej smeták :cert:

je schopnej tejden nežrat granule…protože v neděli dostávají velkou konzervu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
4.10.12 13:14
@Anonymní píše:
letos kotátko měla. A zda zrovna mrouská,, no zadek ještě nenastavuje.Ale pod oknama máme pár kocouru… kyž mrouskala poprvé tak normálně žrala. Má 3 roky

A co psychika? Kočky jsou děsný cíťulkové a některým stačí málo, třeba nějaký leknutí když zrovna žrala a už se toho nedotkne…mohla by si i tímto způsobem vynucovat vaši pozornost, přece jenom když loudí určitě si jí všímáte víc…Když je zdravá a ani nemrouská napadá mě už jen ta psychiku. Napadá tě něco? Něco se u vás třeba změnilo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
4.10.12 13:16
@Žirafátko píše:
Hele a nesní fakt vůbec nic? Já nevim kdybys jí nabídla kousek třeba šunky tak se taky otočí? Já mám můry dvě. Jedna je normální, to druhý je rozmlsanej smeták :cert:je schopnej tejden nežrat granule…protože v neděli dostávají velkou konzervu :cert:

Nebo kousek syrovýho masa nebo jater, po tom se naše kočky můžou utlouct :)
Jinak já mám 2 kočky a jednoho kocoura a mlsnej je jen kocour, ale takhle extrémně teda ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.12 15:49
@JIŘLINKA píše:
A co psychika? Kočky jsou děsný cíťulkové a některým stačí málo, třeba nějaký leknutí když zrovna žrala a už se toho nedotkne…mohla by si i tímto způsobem vynucovat vaši pozornost, přece jenom když loudí určitě si jí všímáte víc…Když je zdravá a ani nemrouská napadá mě už jen ta psychiku. Napadá tě něco? Něco se u vás třeba změnilo???

no.. máme doma malé miminko. ale že by to až tak moc chápala. CHováme se uplně stejně kao předtím. Dokonce bych řekla že i více jak dříve

• Citovat
  • Upravit
1967
5.10.12 04:55

Ahoj, jestli je kočička jen doma tak by ji možna prospělo víc pohybu. Na moje kocicky skvěle zabírá takové to laserové ukazovatko - honí červenou tečku tak nadšeně až se uhoni a padnou :)) koupila jsem za par kacek u Vietnamců jinak naše mají jako mlsku občas tucny tvaroh nebo bílý jogurt a krmim royal canin jsou to asi paty granulky co máme a tyhle už kupuju 1,5roku porad chutnají. jo jsem zapomela když vyndam maso z mrazáku to jsem hned kamoska :)) masicko jako mlska vede :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
18.11.20 22:33

Já jsem teď objevila kočičí salám od Brit a to koččce hrozně chutná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie