Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Sariele píše:
Já mám teda taky dost mlsnýho kocourka, ale že by týden nejedl ani granule ani kapsičky, to se mi ještě nestaloA kdyby stalo, tak rozhodně jdu k veterináři
Ale ty kapsičky, jak říkáš, jsou fakt dobrý anebo ještě od Gimpetu vitamínová pasta v tubě, ta by se taky mohla přimíchat do žrádla a taky to kočkám dost chutná
jj, nebo jeste Malt-soft pastu, i kdyz ta jede jen jedne nasi micce, druha radsi pytlicky na chlupy od Miamoru. Samozrejme, ze v prve rade je dulezite se ujistit, ze je kocicka zdrava
No a pak nezbyva nez zkouset a zkouset, co ji pojede
Nase micky se muzou utlouct po granulich Taste od wild, az jim to musim michat s Orijenem, aby se nepreziraly. Kocky jsou obecne dost vybirave, bohuzel musi clovek experimentovat. Z konzerv jim jede Cosma, Miamor, Brit care a bohuzel i Felix, z cehoz teda nejsem zrovna nejak nadsena… Jo, jeste by zakladatelka mohla zkusit nabidnout susene rybicky obalene v susenem kurecim mase, po tom se nase cice muzou utlouct ![]()
@Anonymní píše:
no tak zrovna Purina proplan.Doma máme. Zkoušela jsem nsad vše co s kranulema jde. Přítel včera nakájel schválne tročku špeku a chtěl jí probudit chutové bunky tak jak to on říká. Jen si ktomu čuchla a odkráčela. Játrovou paštiku pro kočky jsem jí dneska dala a vubec nic. Dostává opravdu jen kvalitu. A jen žrádlo pro kočky
nase micky taky nechcou zrat lidske jidlo, ani treba sunku a tak. Dokonce pohrdly i varenymi jatry (ale ty bys mohla zkusit uvarit…nebo treba kousek kureciho). Sem tam nepohrdnou kouskem syru a Hollandii. Jo, ale co maji rady, tak je Pribinacek
Jen tak, kdybys chtela zkusit…
Hele a nesní fakt vůbec nic? Já nevim kdybys jí nabídla kousek třeba šunky tak se taky otočí? Já mám můry dvě. Jedna je normální, to druhý je rozmlsanej smeták ![]()
je schopnej tejden nežrat granule…protože v neděli dostávají velkou konzervu ![]()
@Anonymní píše:
letos kotátko měla. A zda zrovna mrouská,, no zadek ještě nenastavuje.Ale pod oknama máme pár kocouru… kyž mrouskala poprvé tak normálně žrala. Má 3 roky
A co psychika? Kočky jsou děsný cíťulkové a některým stačí málo, třeba nějaký leknutí když zrovna žrala a už se toho nedotkne…mohla by si i tímto způsobem vynucovat vaši pozornost, přece jenom když loudí určitě si jí všímáte víc…Když je zdravá a ani nemrouská napadá mě už jen ta psychiku. Napadá tě něco? Něco se u vás třeba změnilo???
@Žirafátko píše:
Hele a nesní fakt vůbec nic? Já nevim kdybys jí nabídla kousek třeba šunky tak se taky otočí? Já mám můry dvě. Jedna je normální, to druhý je rozmlsanej smetákje schopnej tejden nežrat granule…protože v neděli dostávají velkou konzervu
Nebo kousek syrovýho masa nebo jater, po tom se naše kočky můžou utlouct ![]()
Jinak já mám 2 kočky a jednoho kocoura a mlsnej je jen kocour, ale takhle extrémně teda ne ![]()
@JIŘLINKA píše:
A co psychika? Kočky jsou děsný cíťulkové a některým stačí málo, třeba nějaký leknutí když zrovna žrala a už se toho nedotkne…mohla by si i tímto způsobem vynucovat vaši pozornost, přece jenom když loudí určitě si jí všímáte víc…Když je zdravá a ani nemrouská napadá mě už jen ta psychiku. Napadá tě něco? Něco se u vás třeba změnilo???
no.. máme doma malé miminko. ale že by to až tak moc chápala. CHováme se uplně stejně kao předtím. Dokonce bych řekla že i více jak dříve
Ahoj, jestli je kočička jen doma tak by ji možna prospělo víc pohybu. Na moje kocicky skvěle zabírá takové to laserové ukazovatko - honí červenou tečku tak nadšeně až se uhoni a padnou
koupila jsem za par kacek u Vietnamců jinak naše mají jako mlsku občas tucny tvaroh nebo bílý jogurt a krmim royal canin jsou to asi paty granulky co máme a tyhle už kupuju 1,5roku porad chutnají. jo jsem zapomela když vyndam maso z mrazáku to jsem hned kamoska
masicko jako mlska vede ![]()
Já jsem teď objevila kočičí salám od Brit a to koččce hrozně chutná
letos kotátko měla. A zda zrovna mrouská,, no zadek ještě nenastavuje.Ale pod oknama máme pár kocouru… kyž mrouskala poprvé tak normálně žrala. Má 3 roky