Pes čůrá po bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6770
5.1.15 16:33

@Maikee Ahoj, nám toto dělal pes taky, vydržel dopeledne i 7 hodin bez problému, ale pokud jsem odešli večer, třeba jen na hodinku, i když byl vyvenčený, čekala na nás doma louže. Když jsem si našla přítele, nachcal do postele. Dělal to prostě z trucu, připadalo mi to jako „dopoledne vydejchám, ale večer se mi courat nebudete“. Ale přešlo ho to samo. Byl z útulku a když si pak doopravdy zvykl, přestal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
5.1.15 16:33

@AndreaS92 hodně se říká, že pokud psa při činu nechytneme, později už neví za co je trestaný. Ale malá to moc dobře ví :lol: Vejdeme domů vítá nás, jdeme do ložnice - už se začne stydět a radši se jde schovat :lol: A to ani nestihnem reagovat a už má uši do zadu a radši kouká jinam :mrgreen: Takže tomu, že pes neví co udělal se mi u malé nechce věřit :D Takže myslíš nechat ji ještě pořád ten přístup do ložnice? Nebo ji teď zavírat na chodbu a když by tam nic nedělala zkusit znovu pustit do ložnice? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
5.1.15 16:36

@Pady2 Takže se obrnit trpělivostí a zkoušet to dál? :think: Za celou dobu tohle udělala dvakrát, další pokus bude ve středu - zítra jsem doma. Tak jsem na to zvědavá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
5.1.15 16:40

@Maikee dala bych ji sanci. :lol: Ona moc dobre vi, pokud ji k tomu date cumak za co to je. Nasi kluci nas taky vzdy vitali, byli stastni kdyz jsme prisli domu ale manzel pak prochazel byt a v loznici u topeni byla louze. No tak se na ne jenom podival a oba uz se krcili pod postel a vedeli ze se to nedela. Manzel je vytahnul serezal a byl klid. Udelali to asi trikrat pak uz se bali. Ja bych to jeste zkusila, a pokud by to delala dal do loznice bych ji nepustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
5.1.15 16:42

@AndreaS92 dnes ji přítel prý za to netrestal, jen jí vynadal - tak nevím :lol: No koukám, jsou to miláčkové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
5.1.15 16:45

@Maikee to je ale spatne ten pes si musi uvedomit ze se to nedela. Pokud ji jen vynada udela to zas. Bude si z vas delat srandu. Kdyz ji k tomu da cumak vynada ji a da ji pres zadek, tak si to priste spis rozmysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
5.1.15 16:57

Rady moc nepomůžu, náš pes se nepočůrává…ale jak už tady někdo psal, máme nastaveno, že když jsme doma, tak pes může kamkoliv a když je sám doma, tak je zavřený v chodbě, kde má i pelech. Možná by toto pomohlo, aby věděl, že má tu ložnici s vámi jen za odměnu a ve vaší přítomnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
5.1.15 17:12

Je mi to jasný, byl hotový z práce, tak neměl náladu protestovat:D a pokorně šel hned uklízet, chudák :lol: Malá dostane ještě šanci a uvidíme :) Zítra jedu koupit přebalovací podložky, které dám pod prostěradlo ať to aspoň neschytává ta matrace :):D A když ne, tak to vyhraje ta chodba :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
8.1.15 07:53

@AndreaS92
Ahojky :) Tak jen pro info, postele jsem celé oblepila igelitem a dala přebalovací plínky :mrgreen: Do práce jsem odjela s pocitem, že tentokrát to malá určitě pochopila, že to nesmí a že se to nedělá. Omyl :lol: Bylo to ještě horší než minule, dokonce si i otevřela do vedlejší mstnosti, kde vytahala na co přišla. Takže bohužel holčička má smůlu a ode dneška bude zavřená na chodbě, všechny dveře jsem pro jistotu zamkla :mrgreen: jsem zvědavá jaká tam bude spoušť tentokrát :mrgreen: No uvidíme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
8.1.15 10:45

@Maikee chce to vyzdy ji potrestat jinak to bude dělat porad. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
8.1.15 10:49

@AndreaS92 jo jo byla potrestana a stejne :) tohle nejde aby to dělala do postele :cert: když přestane v chodbě zkusíme ji znovu pustit do ložnice, takhle bude vědět že je na chodbě za trest :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
8.1.15 10:57

@Maikee to je jasný do postele to nesmí… Ona asi zatím nepochopila ze se to do postele nedělá :nevim: mysli si, ze je to tak v pořádku. :lol:
Nechte ji v ty chodbě držím palce! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
8.1.15 11:06

@AndreaS92 mě nepřijde, že by to nepochopila. Spíš to dělá na truc - tak vy mě tady necháte? no počkejte :D Ví, že tam nás to nejvíc naštve :lol: Je to potvora no :lol: Snad už se to bude zlepšovat, ikdyž pochybuju :D Tak děkuji za podporu a poradu :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.2.17 20:44

Starý pes nám čůrá doma

PROSÍM O RADU. Máme 8,5letou vykastrovanou fenečku RTW s Labradorem. Je zdravá, žádné nastydnutí, veterinářem vyloučené zdravotní problémy a přesto nám doma 2-3 měsíce zpátky začala čůrat. Pouze v noci, ale pravidelně (3-4× týdně). Venčená je velmi často. Máme doma 8 měsíční mimčo, tak si říkám, že když byla 8 měsíců hodná, tak to s mimčem asi nesouvisí. Už jsem zkoušela všechno, poházet hračky, rozházet granule, sundat na čas koberec, domluvit po dobrém, domluvit velmi důrazně (podotýkám, že pejska fyzicky netrestáme) a stále nic. Navíc na mě začala cenit zuby, když jí kárám a to už je hodně špatně. Nevím si s ní rady, mám dvě malé děti a byla bych strašně nerada, aby to dopadlo tak, že pes půjde z domu. Pokud máte někdo prosím nějakou radu, jak psa usměrnit, napište mi. Všem předem děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
17.2.17 21:15

V tomto věku se děti začínají vehementně ji pohybovat v prostoru a vše si přivlastňovat, já bych řekla, že s minimem to souhlasí a je to prachobycejna zarlivost :nevim:
A že už i vrčí, to je v domácnosti s dvěma dětma celkem na pováženou…
Já bych nedělala žádné kejkle s granulemi a hračkami, ale jasné bych ji vymezila, kam může. Tím zaprvy kněžiště škodám, přeci jen ta moc zateče všude možně a páchne, ale hlavně ji trochu srážka hřebínek. Když Už ji dejme tomu pustíš do obýváku, tak neexistuje, aby šla na gauč, na zem, svůj pelíšek, deku. Krmení na povel, co nesmí, tak odebrat. A tak dale, klasické ujasnovani, kdo je pan a kdo pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný