Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@k. Eva píše:
Ahoj Tinko, zrovna dnes jsem nás objednala na imunologii a genetiku do Plzně, pojedeme 20.5. Čekala jsem dlouho na měsíčky, měla jsem 14 dní zpoždění a plané naděje,,, spíš bylo tělo zblblý po minulém IVF. My jsme se rozhodli, že si dáme pauzu, uvidíme, co nám řeknou po těchto vyšetřeních, ale pak tomu chceme nechat zase nějaký čas volný průběh. Byla jsem teď u jedné léčitelky, tak se asi zaměřím zase trochu na přírodu. Mrzí mě, že IUI nedopadla, věřím, že vám teď IVF vyjde, je jaro, všechno je pozitivnější, nemysli na to ( což je těžký, já vím ) a opravdu nabírej síly. Dej vědět, budu moc ráda. Držím palce. Pa E
Ahojky Evi jak vam dopadla vysetreni???doufam ze vse ok!!!
a co noveho?
my byli jeste na jedne IUI ale take nedopadla.
takze 3IVF nas neminulo.. ted cekam, jdu 24.6. na krev!!!takze odpocivam atd.
dej vedet papapa doufam ze pisnes same dobre zpravy ![]()
Ahoj Tinko, také jsem se chtěla ozvat, zítra jedem do Plzně pro výsledky z imunologie, genetiku pošlou poštou, pokud tam nebude nic závažného, ale zatím nevolali. Jsem zvědavá, co se dozvíme. Dám ti určitě vědět. Moc na tebe myslím a držím palečky, aby to dopadlo!!! Odpočívej a buď v pohodě, do třetice se to určitě povede, moc vám to přeju. Měj se hezky a já písnu, jak jsme dopadli. Pa pa
@k. Eva píše:
Ahoj Tinko, také jsem se chtěla ozvat, zítra jedem do Plzně pro výsledky z imunologie, genetiku pošlou poštou, pokud tam nebude nic závažného, ale zatím nevolali. Jsem zvědavá, co se dozvíme. Dám ti určitě vědět. Moc na tebe myslím a držím palečky, aby to dopadlo!!! Odpočívej a buď v pohodě, do třetice se to určitě povede, moc vám to přeju. Měj se hezky a já písnu, jak jsme dopadli. Pa pa
pisni pisni!!!porad na vas myslim!!!tfuj tfuj tfuj!!!urcite bude vse v poradku!!!
dekuju jsi hodna ![]()
Ahoj Tinko, tak včera jsme si z Plzně přivezli výsledky z imunologie i genetiky. Zjistili mi 2 polymorfismy 4G, což je druh trombofilie a pak ještě nějaké protilátky IgG, které by ale neměly být velký problém, na tu trombofilii jsem dostala lék godasal a pak mám brát zinek, selen, kyselinu listovou, B-komplex a pangamin. Máme si hlídat ovulaci, být v klidu, na nic nemyslet ( to se řekne ) a snad to půjde. Vlastně nepřišli na nic až tak závažného, za čož jsme rádi, ale taky jsem ráda, že zase neřekli, že tam není vůbec nic a že je to záhada, proč to nejde, snad tohle bude důvod a vše se vyřeší. Paní doktorka z imunologie je moc příjemná, docela nás psychicky podpořila, dohodli jsme se, že tomu necháme volný průběh do září, pak by se zkusily další testy, jiná léčba. Paní doktorka se jměnuje Zdenka Ulčová Gallová, napsala knížku Neplodnost útok imunity, ale to vy už nebudete potřebovat, protože budeš určitě těhotná. V pondělí na vás budu moc myslet. Kolik jste zaváděli embryjek a máte nějaká zamražená a jaká jsi měla tentokrát vajíčka? My se teď chystáme dělat o víkendu střechu, tak mám myšlenky úplně jinde, přemýšlím, co budu vařit řemeslníkům a hlavně aby nepršelo. Také pořád myslím na svou práci, protože už dlouho marodím kvůli ředitelce, tak mi to na pohodě taky nepřidá. Měj se moc hezky, opatruj se, držím palečky a ozvi se. Zatím pa pa. E
@k. Eva píše:
Ahoj Tinko, tak včera jsme si z Plzně přivezli výsledky z imunologie i genetiky. Zjistili mi 2 polymorfismy 4G, což je druh trombofilie a pak ještě nějaké protilátky IgG, které by ale neměly být velký problém, na tu trombofilii jsem dostala lék godasal a pak mám brát zinek, selen, kyselinu listovou, B-komplex a pangamin. Máme si hlídat ovulaci, být v klidu, na nic nemyslet ( to se řekne ) a snad to půjde. Vlastně nepřišli na nic až tak závažného, za čož jsme rádi, ale taky jsem ráda, že zase neřekli, že tam není vůbec nic a že je to záhada, proč to nejde, snad tohle bude důvod a vše se vyřeší. Paní doktorka z imunologie je moc příjemná, docela nás psychicky podpořila, dohodli jsme se, že tomu necháme volný průběh do září, pak by se zkusily další testy, jiná léčba. Paní doktorka se jměnuje Zdenka Ulčová Gallová, napsala knížku Neplodnost útok imunity, ale to vy už nebudete potřebovat, protože budeš určitě těhotná. V pondělí na vás budu moc myslet. Kolik jste zaváděli embryjek a máte nějaká zamražená a jaká jsi měla tentokrát vajíčka? My se teď chystáme dělat o víkendu střechu, tak mám myšlenky úplně jinde, přemýšlím, co budu vařit řemeslníkům a hlavně aby nepršelo. Také pořád myslím na svou práci, protože už dlouho marodím kvůli ředitelce, tak mi to na pohodě taky nepřidá. Měj se moc hezky, opatruj se, držím palečky a ozvi se. Zatím pa pa. E
Ahojky Evi, no uplne jsi me vylekala
…tolik cizich slov…vubec nevim co to znamena, ale pises ze to neni zavazne tak jsem si oddechla. jinak se mi dech teda zastavil. ale jeste ze je nejake reseni. presne kdyby na nic neprisli tak jste tam kde jste byli.
moc jsem na vas myslela. a drzim pesti!!!
velmi pozitvni je to ze muzete mit mimi prirozene, nasadis leky a ono to pujde samo
.
prresne tak zamer se na neco jineho
. kolik tam budete mit lidi na baracku? udelej gulas
s chlebem to jim bude stacit
.
no my jsme tentokrat meli 21 vajicek, z toho 16 zralycch a 14 oplodnenych. mame 7 v mrazacku a 2 krasny blasty v brisku
.tentokrat jsem mela stimulacni protokol s antagonistou. a sedl me nejlip.
na krehkost mi ted nidko nic nerekl. ale oni to maj u me poznamenane takze se vice snazi- jeste aby ne za ty prachy ![]()
jak jsi dlouho doma?
ja uz budu rok ![]()
opatruj se papapa
Ty jo, tak to jste měli vajíček jako máku, taky už by snad měli vědět, jaký stimulační protokol by pro tebe měl být nejlepší. Já tedy doufám, že už na IVF nebudeme muset, ale těžko říct. Ta trombofilie mi může způsobovat horší prokrvení ženských orgánů a také může způstobovat časné potraty, taky mám vyšší riziko infarktu a zřejmě jsem vůbec neměla brát antikoncepci, protože mi hrozila tromboza, ale to nikdo nevěděl… Řemeslníků budeme mít asi osm, o guláši jsem taky uvažovala. Hlavně, aby klaplo počasí a abychom to nemuseli přesunovat, když už jsme na to psychicky připravení. Marodím od listopadu, zůstala jsem doma po 1. IVF, protože jsem měla ve škole stresy s ředitelkou a ještě jsem učila prvňáky a ty děti po člověku pořád lezou a lítaj, tak jsem měla strach, no a zůstala jsem doma do 2. pokusu a teď chci ještě přes prázdniny, protože nemám nárok na dovolenou. Od 1.8. budeme mít jinou ředitelku, pevně doufám, že lepší, tak když nebudu do září těhotná, tak se do školy vrátím. Budu muset. Hrozně moc si přeju, aby mi ty léky pomohly, aby tohle byl opravdu ten důvod, proč to tak dlouho nešlo a aby se vyřešil, protože je hrozný, když pořád posloucháš, že nám vlastně nic není a přitom to nejde. Teď ještě i cvičím Mojžíšovou, piju bylinkové čaje, když nejsem ve škole, tak jsem i relativně v klidu, tak snad to všechno dohromady pomůže. Myslím na ty vaše drobečky u tebe v bříšku! Mějte se moc hezky. Čekám na další zprávy. E
Ahoj Tinko, tak co? Nechci otravovat, ale moc na vás myslím!
Ahoj Tinko, pořád na vás moc myslím, doufám, že ta zpráva bude dobrá. Jestli se ti chce, napiš mi na vanuska@email.cz, ale nechci otravovat. V duchu jsem s tebou.
@k. Eva píše:
Ahoj Tinko, pořád na vás moc myslím, doufám, že ta zpráva bude dobrá. Jestli se ti chce, napiš mi na vanuska@email.cz, ale nechci otravovat. V duchu jsem s tebou.
Evi omlouvam se, ze nepisi. urco odepisi jen ted nejsem moc na pc. neni mi vubec dobre! az me bude lepe, sednu a napisi ti roman ![]()
doufam, ze vy se mate dobre???!!! ![]()
Ahoj Tinko, to vůbec nevadí, že nepíšeš, hlavně, aby ti bylo lépe a všechno bylo v pořádku. Každý den na tebe myslím! My už máme střechu, tak jsem moc ráda, bylo to docela náročný. Každý den teď likviduju nějakej bordel kolem chalupy. Zítra za námi přijede kamarádka s Moravy s rodinkou, tak budeme mít zpestření. Myslím na tě, také moc nestíhám, příště písnu víc. Na ten román se těším (-: Pa pa.
@k. Eva píše:
Ahoj Tinko, to vůbec nevadí, že nepíšeš, hlavně, aby ti bylo lépe a všechno bylo v pořádku. Každý den na tebe myslím! My už máme střechu, tak jsem moc ráda, bylo to docela náročný. Každý den teď likviduju nějakej bordel kolem chalupy. Zítra za námi přijede kamarádka s Moravy s rodinkou, tak budeme mít zpestření. Myslím na tě, také moc nestíhám, příště písnu víc. Na ten román se těším (-: Pa pa.
Evi ahooooojky
![]()
jsem desna nejak nestiham!!!
omlouvam se
!!!
maly uz je na svete, na to ze to vypadalo, ze nedonosime tak jsem prenasela.od 30tt jsem se mi zacal zkracovat cipek a mela jsem klid na luzku. v tehu porad nejaky problem ale je to za nami. Vladík se narodil 2.3.2014 ve 21:58… 3360g a 52 cm.
jsme v poradku. i kdyz to byl boj… a porod…to byl fakt porod ![]()
a co ty jak je??? neco noveho??? myslim na vas stale neustale!!!
@Tinkka píše:
Holky tak jak zijete, co u Vas noveho??
ahojky… me se narodil 2.3. chlapecek
takze uzivame. trapi ho brisko takze je to nekdy zahul
ale jsme stastny
!!!
jak to vypada s tebou???
@tina111 Jejda tak to je krasny! Gratuluju moc!! A to se povedlo iui nebo ivf? Nam se ivf v listopadu nepovedlo, mrazaky nemame, takze nekdy v cervnu druhe kolo, manzel basti vitaminy, ja take..tak snad to napodruhe klapne! A co tehot. a porod, v pohode?