Čekání na ortel po ET

596
11.2.13 10:05

Čekání na ortel

Ahoj všichni, kdo je po ET a čeká na // a je víc a víc nervní ze dnů kdy má mít tu hnusnou mrchu a modlí se aby nepřišla!!! Já jsem dnes 9 den od ET 1 embryjka po 3 denní kult.,AH, ICSI…a čekám!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
105
11.2.13 10:31

Ahoj, já jsem 5.den po 5.denní kultivaci 2 bobků blastocysty a čekám a bojím… mám toho už hodně za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
11.2.13 10:37

Ahoj Kaci :mavam: tak jsem si teda precetla v popiscich ze uz toho mas teda za sebou fakt hodne,,uz by to mohlo konecne vyjit vid? Mas nake priznaky,,me uz vse preslo, myslim si ze to byl jeste Pregnyl,,ted me obas poboliva bricho jak ms coz je klasika! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
11.2.13 10:40

Já - my jsme hříčka přírody i pro doktory, teď jezdíme do Reprofitu a mám za sebou minímálku - malá zátěž pro tělo a dobrá cena pro samoplátce.
Příznaky - žádné, proto se bojím…nemusí to nic znamenat, ale ten strach je velký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
11.2.13 10:45

Co spociva v te minimalce??Uz jsem o tom slysela ale nevim co si pod tim predstavit?? Ja mam ted za sebou dl. protokol, pri 1 IVF jsem mela kratky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
11.2.13 10:49

Menší dávky hormonů - měla jsem clostík a bravelle, méně vajíček (bylo 6), oplodnilo se 5, a 2 byly krásné a další nedoporučovali zamražovat, ať žili, ale vývoj nebyl takový jak má být, ale jsme rádi i za ty dva bobky. viděli jsme je na monitoru před zaváděním, úžasné! teď se jen chytit a nepustit! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
11.2.13 10:51

Aha,,no ja jsem toho miho prdolku taky videla, je to krasnej pocit, to mas pravdu,,,ted jen aby to vyslo,,mas nakyho tucha??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
11.2.13 10:55

Tucha? vůbec nic, lehké příznaky na ms, ale to má skoro každá, prsa normální… a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
11.2.13 10:58

Tak ja uz zadny priznaky nemam krom pobolivani obcas podbrisku, jak rikas,,jinak jsem trochu i v nervech z toho jak jsem mela ten douhej protokol ze vlastne ani nevim kdy bych to ted mela normalne dostat, abych se na to psichicky pripravila, i kdyz bych tu mrchu uz nejradsi nedostala!!!Nevis jak to je u toho dl. protokolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
11.2.13 11:05

Tak já to dostala vždy v termínu nebo i dříve, nic mě bohužel nezastavilo… hlavu vzhůru! já se taky připravuju na vše, i když stále věřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.13 12:45

Čekačka

Ahoj holky, tak se k vám přidávám - jsem čtvrtý den po KETU, jeden embroušek, víc jsme neměli a čím víc se to blíží, tím víc se bojím. Čekáme už strašně dlouho, 4 roky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex