Elitky - 10. IVF a více

33916
11.2.13 07:07

Elitky...10.ivf a více

Elitky…zdravím děvčátka. Zajímalo by mě kolik nás tak asi je :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2647
11.2.13 08:38

No ne že bych se chtěla chlubit, ale mám za sebou desáty pokus… a pořád biochemické a nebo nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
11.2.13 08:49

@Piškotka :mavam: :mavam: :mavam: Nemyslela jsem tím, že se budeme chlubit. spíš mě napadlo kolik nás asi je co se s ivf pereme a pořád to nemá konce.
Má to podobné jako ty. Nedávno mě přišli proč se nedařilo a snad když už mám léky to někdy jako vyjde :roll: :roll:
A co ty..máš všechna vyšetření a ví proč se nedaří?? Mě byl díky autoimunitě nasazenej clexane, který podporuje i uhnízdění tak se snažím věřit, že to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.13 09:00

Moje ségra… 16 let snažení, ivf a jiných metod přes 30! (vždycky si dělá srandu, že kdyby to věděla, tak ty prašule syslí a je z ní milionář) V 39ti nad ní zlomili doktoři hůl, ona se s tim smířila. Za rok šla na preventivku a 20 tt… prostě zázrak. ve 44řech zázrak č. 2. Dr jen kroutili hlavou, jak je to možné, ale prostě se nějakým způsobem zadařilo, má 2 dětičky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
11.2.13 09:19

@martina.se No tak konec to má nádherný, ale to před tím mě až zamrazilo 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
11.2.13 09:24

Denis u mě se neví proč, mám po dvou mimoděložních těhotenstvích a tak má diagnoza zaněla bez vejcovodu. Ale spíš to vypadá, že už došli aji vajíčka..no prostě se se,,, až po posledním pokusu jsem se domluvila s mojí gyndr a ta mi udělala trombofolní mutace, vyšla mi pozitivní ta co neštěpí listovku ( neumím si vzpomenout :) ), a leidenskou mutaci v heteroz… No a ted vždy dva folíki a nic v něm..už dvakrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.13 13:16

@denisa 76 nakonec se opravdu zadařilo. S tim jejím se poznali ve 20ti, po roce se vzali, že začnou pracovat na mimču, 2 roky nic a pak začalo martirium.. a neskutečné.. v té době se ještě hodně věcí platilo, takže makali oba jak fretky a veškeré peníze šly na hormony, vyšetření a pod… jako bylo to šílené, ona se hrozně změnila aji vzhledově a pod.. když už to vzdali a bylo snad 6té sp, tak se na to vykašlali, ségra odjela do lázní na měsíc, pak si vzali oba volno v práci, měsíc byli doma, odpočinuli si.. a netuším, co prostě zafungovalo - od špatných spermiogramů až přes diagnózu neprůchodných vejcovodů… rok po posledním sp šla na běžnou preventivku, dr jí okamžitě poslal do špitálu, tak plašila, co se děje a byla už 20 tt :mrgreen: Dr jí vyloženě řekl, že překonala všechny učebnice anatomie :mrgreen: při druhém těhotenství jí chtěl málem vystavit :mrgreen: Ale má 2 děcka, holce je 9, klukovi 5…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
11.2.13 14:36

@Piškotka a to ty folíky máš u klasického ivf nebo jenom u minimálky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
11.2.13 14:40

@martina.se tak to je krásný příběh. Škoda, že nemám vejcovody a mohla se o to pokusit jako tvoje sestra ;) Máme to podobné a docela se namakáme a co vyděláme jde do umělka. Ale nelituju toho a jsem ráda, že mám alespon ještě nějakou šanci.
Já se zatím vzhledově držím, ale je to dřina. Nechci aby na mě ty hormony byly znát tak na sobě dřu a zatím nad ivf vítězím a i vypadám jako člověk :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
11.2.13 16:20

Já jsem na tom stejně u ivf tak minimálky…ale ted jedu minimálky a aji nativy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
11.2.13 16:46

@Piškotka a znáš svůj HP???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
11.2.13 17:22

Znám :) FSH bylo kolem 12,a zbytek v poho ale spíš je problém, že moje tělo neuznává léky.. si jede ve svém a nic ho nepovzbudí…i při 300 j u posledního ivf jen tři vajka a to byl výkon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.13 20:10

@denisa 76 přeju jen to nej… ono to tak je většinou, lidi, co by za mimino vraždili, tak ho nemají a ty, co je jim to šumák, tak rodí jak na běžícím pásu :zed: u některých diskuzí tady se mi otevírá kudla v kapce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.2.13 06:44

@Piškotka Tak ty 3 vejce bych řekla, že jsou spíš díky tomu FSH, prootže je už vyšší a už se tolik folíků nevytváří. Určitě nemá cenu dělat s tímhle celé vf a spíš zkoušet ty minimálky. Víš že k radosti stačí i jedno vajco :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.2.13 06:49

@martina.se Tak víš co, kdo to nezažil nepochopí. No též se mě otevírá a ted jak se medializovala ta pípa jak prodala 1,5měsíční miminko tomu úchylovi na sex 8o 8o 8o 8o bože bože co je to za lidi a normálně jsem si řekla proč ten nahoře dá dítě takové svini a nás tak trápí :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí