Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Myslím, že snad všichni s ní mají ty nejlepší zkušenosti.
Mě by jen v mezidobí mezi kontrolami zajímalo, jak dlouho trvala vaše léčba u ní a co jste braly za léky.
Ano, vím, že každá máme jiný problém, jiné hodnoty a nelze dle toho usoudit, za jak dlouho budu v pořádku já. Jen bych si ráda přečetla co nejvíc pozitivních příběhů s miminem na konci.
![]()
Ahoj, docela by mě zajímalo, jaké jsou objednací lhůty, jak dlouho trvá, než jsou výsledky. Atd.
Je lepší volat nebo psát email?
Já k ní chodím, léčba je u každého jiná já to měla na tři měsíce a pak znova kontrolní odběry. Je to super doktorka a nejvíc mi vyhovuje, že sní mohu komunikovat přes email a že i výsledky s doporučenou léčbou pošle na email. Objednání bylo jak kdy ale většinou do 14 dnů ale myslím, že i dřív protože já jsem to vždy kombinovala s CARem.
Poprvé mě vzala asi za 14 dní a pak už jsme měly dohodnutou kontrolu po 6 týdnech a dopadlo to dobře.
Ach jo, tak mě asi nepřijme:-( napsala mi, ze víc než její kolegove z Imunie pro mě udělat nemůže:-(
V Imunii jsem byla před rokem a nejsem s přístupem spokojená.
Ja se k ni „vnutila“ bez objednani…kdyz jsem naposledy zjistila ze jsem tehotna, tak jsem byla ve stejne nemocnici v trombocentru na odberech a tak jsem k ni zaskocila se zeptat a chtela jsem se objednat-vzala me hnedka a navic mi hned napsala clexan o par dni driv nez by to udelal docent Kvasnicka…bohuzel ani pres to ze me docela pravidelne sledovala a hlidala tak se nepovedlo tehu udrzet a dopadlo to stejne jako vzdy ![]()
v cervnu jedeme s pritelem do Plzne k pani prof. Ulcove-Gallove a dr. Malickova o tom vi-sama mi poslala vysledky v pdf abych je tam mohla ukazat…snad pani profesorka neco vymysli
Myslite, ze me pani doktorka vezme, i kdyz mam za sebou jen 3neuspesne IUI a 1 ZT?
A prvni kontakt mailem nebo trlefonicky? Moc dekuju za radu! ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, docela by mě zajímalo, jaké jsou objednací lhůty, jak dlouho trvá, než jsou výsledky. Atd.
Je lepší volat nebo psát email?
Ahoj, tak já měla např. první imuno vyšetření z krve v těhu u ní nedávno… zavolala jsem k ní, že mě k ní doporučili z trombocentra a že jsem těhu. A ona mě hned po víkendu vzala. Ten den pak jsem šla na krev a za cca 5 dní si psala o výsledky mailem. Byla jen část. Druhá byla až po víkendu.
@befana píše:
Myslite, ze me pani doktorka vezme, i kdyz mam za sebou jen 3neuspesne IUI a 1 ZT?
A prvni kontakt mailem nebo trlefonicky? Moc dekuju za radu!
ja mam po 5 iui a 2 ivf bez uspechu, psala jsem ji mejl a veme nas oba 4.11.
@Papia to máš trochu podobné jako já! Já jsem tam tedy z trombocentra byla doporučena (dr. Šťastnou, jinak mám jinou doktorku)… je zajímavé, že v prvním těhu mě tam ta moje stálá nedporučila a teď tahle u druhého jo, že prý po třech potratech je to jako samozřejmost. Mám jinak MTHFR a hodně dr. to zlehčuje. S Fragminem jsem měla super těhotenství… teď prý předepisují Fraxiparin… je to prý stejné?!
No, paní dr. Malíčková mi zjistila antifosfolipidové protilátky, takže jsem je měla asi i u předchozích těhu. Ale právě, že se léčí injekcema, takže se léčilo MTHFR a zároveň aniž by to někdo tušil i ty protilátky (imunita)…
Co u tebe?
@befana Já nevím co obnáší IUI, IVF - ale nějakou imunologii vám určo dělali, tak jde o to do jaké hloubky a jestli ona by to něčím mohla doplnit. Zavolej jí a ona ti poradí
občas je těší se dovolat když má pacienta, tak zkoušet a při nejhorším napsat.
@Jankaxx bohuzel mi nedelalizadne geneticke ani imuno testy ![]()
Zkusim tedy zavolat, ale mam hrozny strach, ze me odpalkuje ![]()
@Jankaxx doktorka Šťastná je taky úžasná. S Malíčkovou jsou obě ty nej, když jsem měla trable s alergií na miniheparin, tak se mnou byly v kontaktu.
@befana raději má paní doktorka mail, na telefony nemá moc čas, v ordinaci má pořád lidi a to telefony moc nezvedá. Teď má až do 11.10.dovolenou… To co máš za sebou, to je toho dost, lepší by bylo samozřejmě mít žádanku, tvůj gynekolog bo v CARu by ti jí mohli snadno vystavit s těma diagnózama.