Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Izzz píše:
@Alchemilka1 Já jsem pak už byla ve stavu, kdy jsem si přála, aby někdo něco našel a já tam měla pocit, že se udělalo maximum pro další úspěšný těhotenství.
tohle jsem si prala taky aby uz konecne nasli neb to uz nebylo normalni. Doufam ze se to vyleci.
@milas to už se taky snažítě pěkně dlouho
Ale my to musíme vybojovat. Dneska jsem napsala Mudr. Malíčkové, že chci od ledna začít brát ty kortikoidy, že není na co čekat. Prostě to riziko kdy mi hrozí nějaká ta systémová autoimunitní nemoc musím podstoupit. Co když se nerozvine a já tu budu v 60 sedět bezdětná a budu se za to tlouct do hlavy ![]()
@Alchemilka1 ahoj,byla jsem u Musr. Malíčkové zatím jen jednou. Ale její přístup, mě moc mile překvapil. Má velmi lidský přístup. Přeji ti aby se u tebe neobjevilo nic vážného a pokud by to něco bylo, tak ať je to řešitelná „maličkost“
@Izzz Ahoj A tobě našla zvýšené TNF Alfa a ještě něco k tomu? Kéž by se Vám doma teď zadařilo a nemusela jsi to řešit přes CAR.
dany taky taky dost dlouho uvidime doufam ze nam vsem rok 2014 prinese mimi nebo tehu!!
@Vrk nepodstoupila jsem IVF ani jinou metodu CAR. vždy jsem měla 32 dní…ted po léčbě to nějak blbne a je to těch 30 až 40 dní, což si nemyslím, že je nějaká tragédie. je to v normě.
@Danny001 přes CAR to budu řešit jedině, když budu chtít a na to se fakt necejtim. Máme podanou žádost o adopci, takže jsem se dost vyklidnila, co se budoucích dítek týče. prostě budou.
Měla jsem zvýšenou alfu a ještě něco z těch cytokinů, ale ted nevim co. Alfa byla ale největší problém, začínala jsem na 62%, ted mám 24 po gamaglobulinech
@Izzz to jo, neni to tragedie!! Dulezite ze ms chodi!!!:) mne by stacilo I to
. Radeji bys adoptovala nez ivf? Proc? Treba by vam to hned vyslo, jsi mlada jeste. Ale chapu, kazdy jsme jiny
iz taky mam citoneco a alfu mam 60. Takze au au bojim bojim.
@Izzz aha já myslela, že jsi chodila na IVF. Tak to se omlouvám. Třeba se to teĎ opravdu podaří přirozeně když už jsi se zklidnila.
O adopci už jsem také začala uvažovat, chtěla bych začátkem roku dojít někam na sociálku nebo kam se chodí a poptat se na to a eventuelně rovnou vyzvednout nějaé ty papíry. Akorát u nás to bude horší, že jsme už starší a tak by nám asi už nedali miminko a navíc nejsme sezdaní.
@milas no kolik roků už jsem si to říkala, tak snad ten 2014 bude konečně ten pravý.
@Danny001 píše:
@milas no kolik roků už jsem si to říkala, tak snad ten 2014 bude konečně ten pravý.
taky tak ![]()
@milas ono se to lékama rychle upraví, neboj
@Danny001 IVF je pro mě horší varianta než adopce. Nevim proč, asi jsem nikdy nepočítala s touhle možností, tak jsem z ní totálně mimo a prostě tam nejdu a nejdu a nejdu!!! ![]()
Ted jsem byla na progesteronu 20DC
@Izzz Jsi skvělá. hodně holek si adopci ani nechce připustit. I já jsem ten typ, že bojuju pořád za svoje, ale už to po tolika pokusech odnáším zdarvotně. Dělej jen to co ty sama uznáš za vhodné a co tobě vyhovuje. Vždyť je spousta opuštěných dětí, kterí potřebují lásku
Byla jsem před týdnem v kojeňáku, to byl hluboký zážitek. Přemýšlím, že tam budu chodit pomáhat jako dobrovolnice. ![]()