Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
11.12.13 21:18

@milas to se máš, že můžeš mít IUI, to u mě nejde. Nebo ne nejde ale nemá skoro smysl. Mám neprůchozí levý vejcovod a endometriozu.
@Vrk naprosto ti rozumím. Chceš udělat maximum to je jasné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.12.13 21:22

dany ja mela hrozne srusty 3. stupne, ale ty mam odstranene a malickou mini endometriozku. A Malickova mi brala krev na endometriozu a ta se nepotvrdila. A manza ma dobre spermosky, ale ja musim mit stimulku na iui, pri pco jsou anovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
11.12.13 21:24

@milas Taky toho máš požehnaně. Ach jo. Ale určitě to dobře dopadne. To vybojujeme. Koukám, že jste smanželem od sebe 14 let, já s přítelem také :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.12.13 21:46

dany vazne?? No a vsak to neni zadny vek ten rozdil.
Jj obou nam v lednu bude 45 a 31.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
11.12.13 21:57

@milas nám je o nějaký ten pátek teda víc naž vám, ale rozdíl je mezi námi taky 14 let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.12.13 22:02

dany aha tak to ja si uz dopocitala kolik je priteli, ale i tak hlavni je ze se milujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
11.12.13 22:04

@Danny001 Danny a o miminko uz usilujete jak dlouho? U nas uz jede 2rok…coz neni jeste moc, ale hrozne to leti!!!:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
11.12.13 22:08

@Vrk do CAR chodíme 2,5 roku. Před tím 3 roky přirozeně a ještě před tím s bývalým manželem. Takže zhruba 13 let, ale s přestávkama. No je to už na hlavu. A teĎ se po tom všem dozvím takový jobovky. Ale máš pravdu, že to letí. Neboj povede se to. Promiň už si napamatuju kolik IVF máš zasebou? Teď to bylo první myslím? @milas no ale ty neúspěchy jsou pro vztah docela dost záhul. Už i pár krizovek bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
11.12.13 22:14

@Danny001 no to teda, neskutecne, ze uz na to nekdo neprisel a vcaru jsi mela imuno ok? Ja mam ted 1ivf nevesim hlavu, jasne, ale cert vi co bude a mas pravdu, ze to ve vztahu obcas vyvolava zvlastni situace, je to holt napor na nervy. Nastesti manzel je pohodar, to me povzbuzuje, ale neprehravej si vhlave ty spatne scenare ze… vsak pockej, za chvili budem obe jasat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
11.12.13 22:22

@Vrk před 2 lety jsem na imunologickém vyšetření byla a tam už nějaký problém byl, ale ne prý nic vážného. Ale lehce zvýšené protilátky proti té autoimunitní nemoci už tam byly. Nikdo mi ale neřekl POZOR!!! ALe dali mi Medrol a v těhotensství jsem měla mít kontrolu. Teď v CAR dělají taky nějakou imunologii a tam jsme ji měla v pořádku, tak mi ty kortikoidy nedali, což asi nebylo dobře a teď u Mudr. Malíčkové takový šok. Ale kdo ví jestli mě hodně nerozhodily ty stimulace. Musíme pořád věřit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.12.13 22:33

dany tak tak hodne krizovek bylo a dost hodne krutych.
Ale i tak 7,5 roku je hrozne moc a co u vas pak to je skoro dvojnasobek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
11.12.13 22:41

@milas oni tam byly větší přestávky. S mým ex jsme se snažili jenom přirozeně. Mudr. mi pořád tvrdil, že jsem zdravá a dost mi zanedbal endometriozu. Pak jsem byla nějakou dobu sama a teď jsem 6 let s přítelem a s ním se snažíme cca 6 let.Ale je pravda, že kdyby se to tenkrát povedlo, tak už mám tak 12 leté dítě. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
11.12.13 22:42

@Danny001 to jo ty stimulace jsou hnus. Nemam za sebou jeste nic a uz mi vypadala pulka vlasu :( no…musi to byt neskutecny napor, takze klidne verim, ze ti to rozhodily I ty stimulace. Vsak ono se to srovna. Jsi ve spravnych rukou ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
12.12.13 08:50
@Danny001 píše:
@milas oni tam byly větší přestávky. S mým ex jsme se snažili jenom přirozeně. Mudr. mi pořád tvrdil, že jsem zdravá a dost mi zanedbal endometriozu. Pak jsem byla nějakou dobu sama a teď jsem 6 let s přítelem a s ním se snažíme cca 6 let.Ale je pravda, že kdyby se to tenkrát povedlo, tak už mám tak 12 leté dítě. :,(
dany tak tak manza rika ze kdyby se to zjistovalo hned u snazeni tak nam mimi uz jde za chvili do skoly.
My jsme s manzou skoro 8 let a 7,5 let se snazime.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
12.12.13 17:14

@janvana Jani, ráda jsem na tebe zase narazila v nějaké diskuzi. Jsem ráda, že jsi našla sílu v boji o miminko pokračovat. Nejapné příspěvky prosím ignoruj, @Vrk je sice psala fakt dost hloupě až arogantně, ale jsem si jistá, že kromě určité neomalenosti to tak zle nemyslela. Prostě občas některá z nás nějaký příspěvek přehlídne nebo se ve složitém podpise neorientuje dobře.

Karin Malíčková je úžasná. Už s ní zase řeším svoji imunitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí