Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31744
29.9.13 22:47

@befana
je neuvěřitelně ochotná a vezme tě. Já poslala email a odpověděla velmi rychle a hned jsem tam měla 3 volné termíny, kdy nás s partnerem vezme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
29.9.13 23:56

Můžu potvrdit je neuvěřitelné milá a ochotná. Já toho měla za sebou mnohem víc a chybělo jenom imuno, udělala kompletní testy a zjistily jsme, že její služby už netřeba a odeslala mě dle výsledků testů na hematologii, kde byl problém mnohem větší. Komunikuje skvěle po mailu, v ordinaci nemá sestru a tudíž telefony zvedá velmi nerada nebo je do nich hodně stručná. Myslím, že tě určitě neodpálkuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
30.9.13 06:55

@Jankaxx ahojky nevieš náhodou aké si mala hodnoty protilátok? Ja mám antifosfolipidové protilátky tiež momentálne čakám na výsledok ako dopadlo IVF.

A pripájam sa k chvále na pani doktorku je skvelá moc ochotná, proste zlatíčko.
:srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
30.9.13 10:52
@Jankaxx píše:
@Papia to máš trochu podobné jako já! Já jsem tam tedy z trombocentra byla doporučena (dr. Šťastnou, jinak mám jinou doktorku)… je zajímavé, že v prvním těhu mě tam ta moje stálá nedporučila a teď tahle u druhého jo, že prý po třech potratech je to jako samozřejmost. Mám jinak MTHFR a hodně dr. to zlehčuje. S Fragminem jsem měla super těhotenství… teď prý předepisují Fraxiparin… je to prý stejné?!
No, paní dr. Malíčková mi zjistila antifosfolipidové protilátky, takže jsem je měla asi i u předchozích těhu. Ale právě, že se léčí injekcema, takže se léčilo MTHFR a zároveň aniž by to někdo tušil i ty protilátky (imunita)…
Co u tebe?

no ja yadne protilatkz nemam-jsem uplne ydrava ay na tu ledenskou mutaci-takye to je asi malinko jine-navic ja clexan mela a to me nepomohlo…a priste by mi dali fraxiparin- je to stejne(fragmin, fraxiparin, clexan)= nizkomolekularni heparin-proste redeni krve ;)

• Citovat
  • Upravit
8647
30.9.13 11:55

Tak pani doktorka me z kapacitnich a ekonomickych duvodu odmitla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
30.9.13 13:39

@befana
ještě tedy zkus Plzeň, je zde taky výborná imunologie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
30.9.13 13:44

@befana se žeň si tu žádanku a pak by tě skoro snad musela vzít, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
30.9.13 13:56

@befana Ahojky, tak dneska dočítám… já se vsadím, že neodpálkuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
30.9.13 13:59

@befana Taky si myslím, že s žádankou by to bylo něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
30.9.13 14:00
@janvana píše:
@Jankaxx ahojky nevieš náhodou aké si mala hodnoty protilátok? Ja mám antifosfolipidové protilátky tiež momentálne čakám na výsledok ako dopadlo IVF.A pripájam sa k chvále na pani doktorku je skvelá moc ochotná, proste zlatíčko. :srdce: :srdce:

No, bohužel nevím… psala mi mail, kde mi toto sdělila, ale zároveň psala, že jsem již jištěná tím heparinem… mám v příloze výsledky, ale nevím pod čím to mám hledat… jak to tam máš psáno ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
30.9.13 14:08

@janvana a držím pěstičky!
PS: když napíšeš na co mám koukat, tak ti písnu kolik mám v testech… a máš ty protilátky jen v těhu, nebo i mimo něj (pokud tě tedy testovali v/nebo mimo těhu)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
30.9.13 17:04

@Jankaxx ja som ešte těhu nebola a mám za sebou opakované neúspechy u IVF a poslali nás na imuno a tam našli tieto protilátky.
Teraz mám medrol a fraxiparin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
30.9.13 19:30

Napsala jsem ti @janvana odpověď na SZ ;) můžeme se tam dál o tom pobavit ju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
1.10.13 07:55
@befana píše:
Tak pani doktorka me z kapacitnich a ekonomickych duvodu odmitla :?

no mzslim, ze to je i proto, ze jak ctu v podpisu jsi mela ZT „jen“ jednou…i v te plzni se to resi az pri vice neuspesich…jednou to pro ne neni duvod neco hledat, protoze to je vetsinou nahoda-az pri opakovani se to resi…aspon to si myslim, ze je hlavni duvod… :think:

• Citovat
  • Upravit
3825
1.10.13 08:29

Dle WHO by měli řešit až po 3 potratech nebo 3 neúspěších při IVF. IUI se
nepočítá. Mně vzala po 2 potratech z IVF a špatné rodinné anamnéze. Mamina 6 potratů a porodila mrtvou holčičku v 6. měsíci 1970-1976, pak už jsem se podařili já a bratr.
Asi bych vyčkala a třeba po měsíci se objednala se žádankou. Ona je fakt anděl. Teď bohužel má dovolenou a také vím, že od ředitelky dostávají pokyny šetřit :( Bohužel je konec roku a ona je poctivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí