Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001 přidávám se k diskusi, i když zkušenost s paní dr. ještě nemám. První návštěva mne čeká v lednu a už se začínám trošku bát…ona snad každému něco najde. Už aby to bylo za mnou! Na miminko už čekáš dlouho, držím palce, ať se brzy zadaří
@Alchemilka1 nenajde, jsou holky, co prošly
jen jim třeba napsala miniheparin. Já jsem šťastná, že jsem se k ní dostala
Příspěvek upraven 12.12.13 v 19:19
@Izzz když já vlastně nevím, co je lepší-aby něco našla a dalo se s tím něco dělat a nebo nenašla nic…těžko říct…
@Alchemilka1 Já jsem pak už byla ve stavu, kdy jsem si přála, aby někdo něco našel a já tam měla pocit, že se udělalo maximum pro další úspěšný těhotenství.
A na imuno jsem jela jakože je to formalita, že tam nic rozhodně nenajdou. A ejhle, výsledky dost brutální.
@Izzz ty už dítě máš? A projevuje se u tebe porucha imunity i jinak než „jen“ tím, že nemůžeš otěhotnět?
@Alchemilka1 nemám.
Když jsem měla narušenou imunitu, tak jsem otěhotněla snadno. Ted jsem zdravá a nejde to.
A neprojevovalo se to nijak. Jsem naprosto zdravej člověk, v rodině žádný choroby, alergie, nic.
@Izzz přeji, aby se brzy zadařilo
Fakt se už bojím…jsem taky zdravá, nic mi není, v rodině taky nikdo nic a druhé dítě se nedaří ![]()
@Alchemilka1 tak hlavně že ti doktoři jsou a uměj pořád nový a nový věci…a hlavně uměj vyléčit kdeco.
Já mám momentálně odpor k CAR, takže jedem přírodně. Ty máš s CARy zkušenostia vidíš, že vám už pomohli. Není důvod, aby nepomohli podruhý.
@Izzz jj, to mám a na to že mi nic není, tak jsou ty zkušenosti až moc bohaté
Trvá to už docela dlouho a chci jít do posledního pokusu. Pak s výrobou dětí končím. Buď se zadaří a nebo budu mít dítě jen jedno.
@Izzz jé, vyznělo to asi trochu blbě, s těmi dlouhými 2 roky. Vím, že jsou na tom jiné ženy mnohem hůř a snaží se mnohem déle. Ale chtěla jsem jen říct, že jsem z toho unavená. Nejvíc mne štve, že se neví, proč to tak je. Tak se fakt obávám, že mi něco najde na imunologii.
U nás je to taky 2 roky a docela to utíká…revize, vyšetření a tak…tak uvidíme. je mi 29, tak ještě nevyšiluju, ale už bych tu ráda nějakýho pidifouse.
@Izzz mě už taky trošku tlačí věk, je mi skoro 37. Jj, čas letí děsně rychle. Hlavně jak se to řídí cykly, tak se hned na něco několik měsíců čeká. Já teď třeba čekám přes 2 měsíce na vyšetření u paní dr. Pak se uvidí, třeba se bude muset další pokus zase odložit kvůli léčbě. No nic s tím nenadělám a hlavně budu mít jistotu, že nevyhodím další prachy v CAR.
@Alchemilka1 já taky před rokem měla vidinu léčby a pauzy ve snažení…a už je to rok a jak to uteklo.
A mě to docela utíká…ms, pak už se snažíme a čekám na ovulaci a pak už jen čekám/nečekám na ms. Takže mě ty cykly docela utíkaj, i když jsou 30-40dní. Kdyby byly 28, tak paráda.
@Izzz jen se pěkně doma snažte
Je to daleko příjemnější než v CAR. Přeji hodně štěstíčka ![]()
@Izzz můžu se zeptat ty už jsi podstoupila ivf? Já mám teď 36dc ams nikde, snadpo roce jsem vysadila prášky na srovnání cyklu, tak mám pocit, že už snad ms ani nepřijde…ty má´š standartně 30-40dní? nemáš PCO? I mně toutíká, tím hlídáním cyklůmožná ještě rychleji než normálně, já měla ted ovulku asi až 19-20dc, jak tomáš ty při takových cyklech, mám msještěčekat? Popravdě ani nevim, ajk to tělo fungujepo roce braní hormonů.