Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Papia píše:
no mzslim, ze to je i proto, ze jak ctu v podpisu jsi mela ZT „jen“ jednou…i v te plzni se to resi az pri vice neuspesich…jednou to pro ne neni duvod neco hledat, protoze to je vetsinou nahoda-az pri opakovani se to resi…aspon to si myslim, ze je hlavni duvod…
jj, já vím. Zkusila jsem to. Uvidím, zda mi doktor napíše žádanku, a pak to kdyžtak zkusím znova.
@befana
no ja bzch to take zkusila, ale oni i v te plzni to maji i na netu pri jakzch pripadech berou pacientky…navic uz mas jedno dite…takze spis mzslim, ze to nikdo ted resit nebude chtit-jednou je pro ne malo…neber to prosim ode me nejak zle
…jen oni to resi vetsinou poradne az pri 3,nebo aspon 2
Dobrý den, jsem tu nová a čtu postupně vaše příspěvky. Já sama mám 3 děti a potkala mně ošklivá nemoc a tak jsem se začala zabývat přírodní léčbou. Pracuji s českou společností, která vyrábí doplňky stravy a to i na neplodnost. Už máme mnoho spokojených párů, kteří po dlouhých letech čekání jsou rodiči. Budu moc ráda, když si napíšete a já vám zašlu odkaz na naše stránky. Tam jsou napsané i zkušenosti právě neplodných párů. Přeji mnoho sil, zdraví a štěstí.
Dobrý den, ráda bych Vám napsalav krátkosti svůj příběh. Jedno mimčo již mám, to se povedlo bez velkých obtíží. na druhé miminko jsme čekali 3roky.Po třech potratech se mne ujala Mudr. Malíčková, naprosto skvělá doktorka, neznám lepší. Ujala se mne a zjistila u mne plno nemocí. mám Bechtěr. chorobu, porucha imunity, antifof. syndrom, porucha srážení krve atd.Bylo toho moc. Paní doktorka nasazovala neustále nějakou léčbu a po 3letech, se nám to konečně podařilo. Píchala jsem si denně fraxiparin, gamaglobul. jednou týdně, kotrikoidy do 4měsíce, těhot. cukrovka na insulinu 5denně.
Do konce života, budeme vděční paní doktorce za našeho Honzíčka, bez její léčby, bychom nikdy nemohli donosit. přeji všem mnoho štěstí a miminka v náručí, vím co je to touha po miminku a stále nepřichází Veronika
![]()
@jakoub ďakujem za krásnu správu. Maličková je naša jediná nádej na vlastné miminko
@janvana muzu se na neco zeptat? Proc stale opakujete minimalku? Zkuste treba jiny uspesny car v brne…
@Vrk píše:
@janvana muzu se na neco zeptat? Proc stale opakujete minimalku? Zkuste treba jiny uspesny car v brne…
Ak zmením CAR ako to vyrieši problém s iminitou ktorý mám?
Přesně tak…v. Pronatalu bych vyčerpala. všechny IVF a pořád potraty, někdo neotěhotní vůbec. A pak „stačí“ anděl Malíčková a za chvilku rodím dvojčátka, která dnes už mají váhu 2700-2800g v 34. týdnu. A…zlatý Reprofit, kde máme i mrazačky.
@janvana nevyresi…a vyresi…treba jinde by ti pomohli I se spatnym imunem nebo poslali nekam drive nez po 7ivf…vzdyt to je hrozne cislo
. Omlouvam se, ale prijde mi to dost pozde resit to az ted. Ale na druhou stranu jeste ze aspon nekdy. Muzu se zeptat na spatne imuno ti prisla z klasicke imunologie v caru?
vrk vidis ja mela v 1 caru zakladni imuno na 1*.
A houby z voctem vzdy po transveru byli videt bublinky a hcg negativni.
A zmenila jsem car a tam me taky nikam neposlali, ale poznala jsem Nelfil a janvana a ty me jak se rika skoro dokopaly k mudr Malickove az do Prahy a vidis problem objeven a resi se!
@milas to je super, ja nerikam ze pani doktorka Malickova neni potreba. Jen jsem obdivovala 7ivf v 1caru…a vsechny neuspesne vis. Uz by mi asi vrtalo hlavou driv zda je vse ok…nic vic. Kdybych sama neuvazovala o imunu tam, tak tady ani nejsem…verim, ze pomaha
@milas a ty toho zase moc za sebou nemas a je super, ze to resite uz ted. Ja jsem po 2ketech a nic z toho…a pritom jsem skoro zdrava I partner, tak uz taky uvazuji co dal. Takze rikas imuno v caru bylo ok? Zajimave. Asi stoji za to zajit hned.
vrk tak to jo ja znam jednu co jde na 7 ivf, 5 caru vystridala 3× mela imuno ale zadne poradne podrobne a ted ji 8.1 jde k mudr Malickove je z Karvine.