Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vrk píše:
@milas a ty toho zase moc za sebou nemas a je super, ze to resite uz ted. Ja jsem po 2ketech a nic z toho…a pritom jsem skoro zdrava I partner, tak uz taky uvazuji co dal. Takze rikas imuno v caru bylo ok? Zajimave. Asi stoji za to zajit hned.
jj imuno v caru bylo uplne v poho.
Jinak snazime se 7,5 roku podstoupila jsem 2× laparku, 2 ivf, u druheho ivf tezky ohs loni na svatky na kapakach ve spitale, 5 iui, no nekolik velkych cyst. Ano a ted jsme to zacali resit. A co to stalo nervu a penez a slz.
Jen pro ty, co přemýšlí, jestli jít k MUDr. Malíčkové: Prošla jsem tři CARy a skončila s falešnou diagnozou neplodnosti. Nedalo mi to a našla si na netu právě tuto lékařku a napsala ji diagnozu.
Okamžitě si mě povolala, udělala mi komplexní imuno testy a dala podnět k prošetření praktik jedné pražské laboratoře. Podle jejích výsledků (té laborky)jsem měla záhadnou nemoc (alergii), která mi zabraňovala mít dítě. Kdo koukáte na metřík, tak vidíte, že to byl nesmysl. MUDr. Malíčková má max. profesionální a lidský přístup, s kterým jsem se setkala opravdu jen u ní. A to jsem prošla ve zdravotnictví kde co
Odhalila, že mám protilátky proti buňkám produkující steroidy (díky laboratoři mi steroidy dávali v tabletách, takže jsem začala tvořit protilátky), ale jinak jsem po imuno stránce OK. Díky tomu jsem přestala brát steroidy a odmítla další Ivf. Za 4 měsíce jsem byla těhotná přirozenou cestou.
@milas to verim:( ale ted uz to doufam vybojujes!! A co mas za poruchu jestli se muzu zeptat?
@lenilajd teeda, neskutecne:( ale verim, ze tohle se deje bezne. Nechapu proc I v carech nedelaji tato komplexni vysetreni rovnou. Mozna jen nechteji a nuti tak lidi vse 100× opakovat. Nevim zda me vezme, byla jsem 1× iui a mam za sebou 2×ket a tedy 1ivf bez et kvuli ohss. A prave mi to uz ted prijde divne. Mam sice udajne pco, ale dle vysledku endokrinologie jsem zcela zdrava…cert aby se v tom vyznal…zkusim ji napsat a uvidime.
Příspěvek upraven 10.12.13 v 09:46
vrk dej si zobrazit popisky tam to uvidis!
lenilajd gratuluji nadhera!
@Vrk píše:
@janvana nevyresi…a vyresi…treba jinde by ti pomohli I se spatnym imunem nebo poslali nekam drive nez po 7ivf…vzdyt to je hrozne cislo. Omlouvam se, ale prijde mi to dost pozde resit to az ted. Ale na druhou stranu jeste ze aspon nekdy. Muzu se zeptat na spatne imuno ti prisla z klasicke imunologie v caru?
Prečítaj si poriadne podpis ja nemám 7 IVF v jednom CAR. A riešim to už od druhého IVF
Podla čoho súdiš, že v Brne sú lepší tebe tiež nepomohli a nie si tehotná.
@janvana mela jsi tam reprofit zmineny…tak jsem myslela ze ten v brne…tim padem jsem psala, ze tam jsou I jine dobre, tak proc nezkusit…nic vic.
A podla čoho usuzuješ, že si v dobrom CAR? Ja som s RF spokojná preto, že špecificky riešia moj problém. Machač konzultuje s Malíčkovou ďalší moj postup tak asi toľko. ![]()
@janvana píše:
A podla čoho usuzuješ, že si v dobrom CAR? Ja som s RF spokojná preto, že špecificky riešia moj problém. Machač konzultuje s Malíčkovou ďalší moj postup tak asi toľko.
tak tak taky rikal ze budeme vsichni 3 v kontaktu a budeme to resit taky individualne tak mi to napsal mejlem.
A libi se mi ze i s obema lekari muzu komunikovat emailem.
Je to super.
Ne jak Fer tam vse osobne a jedine s dr. Hruza!
A v RF nebo i Malickova poslou recepisy primo domu.
@Vrk píše:
@milas to je super, ja nerikam ze pani doktorka Malickova neni potreba. Jen jsem obdivovala 7ivf v 1caru…a vsechny neuspesne vis. Uz by mi asi vrtalo hlavou driv zda je vse ok…nic vic. Kdybych sama neuvazovala o imunu tam, tak tady ani nejsem…verim, ze pomaha
Vieš veľmi málo o tom čo som podstúpila a kde, na to si nestačí prečítať jeden podpis (aj to špatne) Tak ma prosím nerieš ja viem čo robím a verím že som v dobrých rukách. Niekedy je aj medicína krátka a pomože proste len zázrak
Koukám, že moje diskuze žije ![]()
Ptala jsem se skoro před rokem, jak dlouho trvá léčba. U mě byly hodnoty v pořádku za 5 týdnů. Nojo ale nic z toho zatim. od té doby máme zelenou a nic.
Karin mi vysadila kortikoidy a dostávám imunoglobuliny. Hodnoty naprosto ideální.
Karin je anděl!