Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petra Z aha, až tak pozdě?? já se objednala předevčírem a vzala mě 29.1… docela jsem se divila, že tak brzo, čekala jsem termín tak za 1,5-2 měsíce.. koukám, že to máš taky veselý.. takových ET za sebou a nic…
takže prostě jim, ale dietně.. stejně si dám jen snídani.. ![]()
@Danny77 píše:
@Alchemilka1 tak super.. díky.. na jednu stranu se těším, ale na druhou mě celý ten koloběh IVF už zmáhá… a k tomu mám všechny možný komplikace, co se můžou objevit - Dr. řekl, že na mě se dá psát učebnice.. ještě hyperstimulák a mám to snad kompletní…:_)
na mě se taky lepí vždy nějaká komplikace. Ale co, aspoň mě to posiluje a víc si vážím toho, co mám ![]()
@Petra Z nene, já jsem z jižních Čech.. to je nějaká jiná Danny.. ![]()
@Alchemilka1 asi tak… po mimoděložním a naposledy při OPU seříznutým vaječníkem, po kterým jsem skončila v nemocnici s vnitřním krvácením jsem ráda, že ještě vůbec žiju…
@Danny77 jejda, no to jsem ještě neslyšela, takové komplikace po OPU. Drž se, bude líp ![]()
@Alchemilka1 no to já taky ne… prý je šance 1:10 000 a v nemocnici mi řekli, že tak 1× za rok, spíš míň, mají takový případ.. byl to zážitek, přišla jsem cca o 1,2l krve… fakt dobrý… takže ET odložen na neurčito.. nějak teď nemám sílu a nechce se mi…
@Danny77 tak pardon asi jsem blbě četla
Me poslala 3 termíny a můžeme az toho 11.2.
@Alchemilka1 ke komu chodíš v Reprofitu?? já se tam chystám, jen co dokončím poslední KET…
Dany ja tam jdu uz na ko po 2 mesicich brani leku 22.1 a taky chodim do RF k Machacovi
@Danny77 píše:
@Alchemilka1 tak super.. díky.. na jednu stranu se těším, ale na druhou mě celý ten koloběh IVF už zmáhá… a k tomu mám všechny možný komplikace, co se můžou objevit - Dr. řekl, že na mě se dá psát učebnice.. ještě hyperstimulák a mám to snad kompletní…:_)
Dany hyperstimulak nebrat ten jsem mela ja a v roce 2012 jsem vanoce travila ve spitalu s ohs!
@milas no nebrat.. ale v mým případě je možný všechno… docela jsem se ho bála, přišlo mi, že mi dávali při IVF hodně hormonů… ale ustála jsem to.. ![]()
holky, dělala nějaký vyšetření i vašim chlapům?
dany muj ma imuno i genetiku a pak jeste nejake krevni blbosti ale jinak nic.
@Danny77 já jsem tam vždycky s manželem…poprvé mu nechala vzít krev, ale nevím na co…ale bylo to ok