Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petra Z je to možný, já byla tak spocená a udýchaná, že jsem neměla čas a náladu prohlížet si pamětihodosti ![]()
izz tak jsi tam jela jak se rika na kvap? Na posledni chvili?
@milas to jsme tenkrát šli do Podolí, ale měli jsme rezervu snad hodinu, takže jsme tam byli dokonce jako první ![]()
@Izzz já když jela do Podolí poprvé, tak jsem si říkala…sakra řeka po pravé straně, mám jí mít po levé ![]()
taky jsem krapet zabloudila ![]()
izz to my sli na Karlak byli jsme tam o pul hodky driv a skysli jsme tam az 2 hodky jak mela pani mudr sklus.
@Izzz píše:
@milas tak to já jsem šla vždycky přesně na čas
Tak to já mám vždy nějakou rezervu k vůli vlaku a tak jsem zvědavá jak dlouho budu čekat u paní mudr.
@milas miluš, kdy jedeš do Prahy? Nějak jsem to zapomněla
Mě vzala paní dr. přesně v domluvený čas, nečekala jsem.
@Alchemilka1 píše:
@milas miluš, kdy jedeš do Prahy? Nějak jsem to zapomnělaMě vzala paní dr. přesně v domluvený čas, nečekala jsem.
Je tak to bz jsme nemuseli moc čekat, no my tam fičíme ve středu
Holky potvrzuje vám Mudr. Malíčková termíny e-mailem? Nabídla mi 3 termíny, tak jsem jí jeden napsala, že bych přijela. Ale už mi od ní nepřišlo potvrzení termínu jako minule. Tak nevím ![]()
@Danny001 Mě to většinou ještě potvrdí, nebo se spíš zeptá, jestli to opravdu platí. Ale zrovna minule mi to nepotvrdila. A čekala mě.
@Izzz Tak já jí pro jistotu napíšu jestli to platí. Abych tam nejela a pak mě neměla na seznamu.
Jedu tam 4.2 a podle toho co mi poví se rozhodnu jak budu postupovat dál a taky si vyzvednu ty kortikoidy. Vůbec se mi do jejich užívání nechce ![]()
@Petra Z mě minule hned druhý den. Teď mi napsala v úterý a nabídla ty termíny a já to hend potvrdila, ale od ní nepřišlo nic, tak právě nevím. Ale pro jistotu pokud nic nepošle. Tak jí kdyžtak za týden napíšu.