Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@janvana mě z toho plyne, že hlívu ano, předtím jsi psala že ne
@Izzz píše:
@janvana mě z toho plyne, že hlívu ano, předtím jsi psala že ne
Omluvam sa za chybu. Sama som sa tomu divila, ale vyhladala som našu mailovú komunikáciu a zkopírovala som priamo odpovede od nej.
@janvana píše:
Omluvam sa za chybu. Sama som sa tomu divila, ale vyhladala som našu mailovú komunikáciu a zkopírovala som priamo odpovede od nej.
Jani no super
Ahoj holky mám dotaz. Mudr. Malíčková mi nabídla e-mailem termín na zítřek. Ale už mi ho nepotvrdila a ani nereagovala na e-mail, kde jsem ji žádala o potvrzení termínu. Dneska se tam snažím dovolat a zatím marně. Tak se vás chci zeptat, jestli Vám vždy ty termíny potvrzuje? Mám tam jet když se jí nedovolám?
@Danny001 potvrdila,ale tak 2.-3.den…počkej do odpoledne…to vyřizuje poštu…
kdyby nepotvrdila, stejně bych jela…máš termín, co ti nabídla, tak co…
@Petra Z psala jsem jí už před týdnem. Tak je mi to divné. Ona mi nabízela 3 termíny a já si jeden vybrala. Ale od ní to právě potvrzené nemám. Tak snad mě zítra nevyhodí ![]()
@Danny001 aha…
mě taky psala 3 a já jeden vybrala a ona mi ho pak potvrdila…
tak pokud si psala, že zítra–jela bych
@Danny001 jeď tam. Kdyby náhodou, ona tě vezme i tak. někam tě vecpe. jedině kdyby byla třeba nemocná. jednou mi termín potvrdila až když jsem seděla v buse do prahy.
@janvana 13.2. máme pohovor s psycholožkou kvůli adopci. no a jinak jsem nějakej ten den po ovulaci, ani nevim kolikátej. tak čekám…
Holky, kdo ujž tam byl a jel metrem???jak je to daleko??
a přepodkládám výstup na Karlově náměstí že ![]()
autem se bojím, že bych to nestihla na čas, tak ho necháme na Černém MOSTĚ ASI. ![]()
@Petra Z metrem 30 minut, takže si kup ten levnější lístek na metro ![]()
@Izzz držím palce na pohovor s psycholožkou.
Pak mi dej vědět jak to probíhalo. My máme doma zatím jen ty formuláře.
@Danny001 JEE JÁ TO BLBĚ NAPSALA…jak daleko od metra k té dr.
jako jestli půjdeme 5 minut nebo třeba 30 minut…díky ![]()
@Petra Z jen přejdeš park, tak cca 5 minut. Akorát si dej chvilku na to aby jsi to našla v té nemocnici. My jsme poprvé docela bloudili.
Jděte od informací na levo a pořád chodbou dozadu až bude odbočka k nějakému bufetu tak tam u schodů je jeden výtah a tím jeďte. ![]()
@Danny001 super,díky…
na čerňáku budeme tak v 8 a u ní máme být v 9.30 tak to snad dáme…
jela bych autem až tam, ale znám to, když jsem jezdila do Podolí, jak je to v těch 8-9 ucpaný ![]()