Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To říkám taky, když už jsme to našli my
Akorát my jsme prvně lezli do uplně jiný budovy Fakultní nemocnice. Ještě, že mají všude ty informace. Za půl hodinky vyrážíme tak mi držte palce aby nás teda vzala
@janvana no my už jsme to pojistili ted. i když doufám a myslim, že k adopci nedojde (zní to asi hnusně, ale je to tak)
@Izzz my už sme začali, ale doporučili nám, že máme počkať a zobrať sa druh a družka je komplikácia.
Ahoj my se o mimi snažíme čtyři roky, po gynekologické stránce u mě vše OK, partner spermiogram také OK no a minulý rok se zjistilo, že mám zvýšenou buněčnou imunitu u mně je to konkrétně CD3-CD16+56 – jde o NK bunky mám jich zvýšený počet jinak protilátky v reprodukčním bloku zvýšené nemám v Iscare mně uzavřeli jako neplodnost nejasné příčiny a řekli mi řekli že pokud protilátky nesjou zvýšené v reprodukčním bloku nic se s tím nemusí dělat, prý to má každý desátý… a navrhovali mi IUI, IVF já nevím něco mi říkalo že by to nedopadlo dobře a nikdy jsem IUI, IVF nepodstoupila protože proč stimulovat když mi říkají že jsem po gynekologické stránce v pořádku - ovu chodí normálně apd, prostě jsem chtěla zjistit proč nemohu optěhotnět když jsem v pořádku…no abych to zkrátila chodím ted od ledna k Apolináři a paní doktorka Malíčková kterou mi tam doporučovali se zhrozila mých výsledků a řekla že s tímhle bych rozhodně těhotnět neměla, nabrala mi znovu krevní testy a momentálně čekám také na výsledky a také na další postup…
Příspěvek upraven 05.02.14 v 09:54
@vsejesupr vitaj v klube. V bývalom CAR mi robili akože imunologiu sice iba základné, ale keby mal byť nejaký problém určite by na to prišli…
Problém našla až Dr. Malíčková
@Izzz v ČR ja už som tu 10rokov akorát mi robí problém pravopis ta preti slovenské príspevky.
Rozmýšlam, že po svadbe zažiadam o občianstvo
@janvana Ahoj děkuji za přivítáni, hned je mi líp, když vím, že v tom nejsem sama a mohu se zeptat jak dlouho se u paní doktorky léčíš? Nevíš jak dlouhé mám objednávací doby? A chodíš k ní na Karlák nebo k Apolináři? Děkuji za info
@vsejesupr Chodím na Karlák a asi už vyše roka. S objednaním ti moc neporadím na prvú konzultáciu som čakala asi mesiac a pri ďalšej jej snaď niekto zrušil termín a šla som za týždeň po tom čo som jej psala.
Ahoj holky tak Mudr. Malíčková dneska uplně skvělá. Byli jsme u ní 45 minut. Bohužel se nevyhnu dlouhodobé léčbě kortikoidy a těhotenství bude pro mě velmi riskantí. Ale Mudr. Malíčková mě fantasticky povzbudila a také mi doporučila nejdříve lázně a mám zvážit ještě laparoskopii. Také jsem se ptala, jestli mé zvýšené TNF Alfa někdy dříve v nějaké CAR a nebo na imunologii v jiném institutu zjišťovali. Tak jsem se dozvěděla, že ne a vlastně naše 4 IVF pokusy byli asi zbytečné ![]()
@Danny001 jojo, taky se bojím, že všechny IVF byly zatím zbytečný.. já bych měla mít příští týden výsledky, tak uvidíme.. ale já si vlastně myslím, že u nás nic nenajde.. problém je u manžela, dohnala jsem ho k andrologovi a na začátku roku jsme podali žádost o adopci..
@janvana píše:
@vsejesupr vitaj v klube. V bývalom CAR mi robili akože imunologiu sice iba základné, ale keby mal byť nejaký problém určite by na to prišli…
Problém našla až Dr. Malíčková
Tak u nás to bylo taky tak imuno základní a vše ok a u dr Maličkové byl to dost silný problém
@vsejesupr - taky chodim k MUDr. Malickove, je skvela, fakt
To, co Ti rekli v Iscare, ze pokud to neni v reprodukcnim bloku, tak to nevadi, to je opravdu sila
tam jsou opravdu odbornici…chapu, ze gynekolog neni imunolog, ale kazdy gynekolog musi vedet, ze spatne imuno vysledky obycejne muzou za problemy s otehotnenim a nemusi to byt jenom v pripade reprudukcniho bloku… V posledni dobe ctu dost stiznosti na Iscare…