Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
4.2.14 07:26

To říkám taky, když už jsme to našli my :lol: Akorát my jsme prvně lezli do uplně jiný budovy Fakultní nemocnice. Ještě, že mají všude ty informace. Za půl hodinky vyrážíme tak mi držte palce aby nás teda vzala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
4.2.14 11:00

@Izzz my už tiež spejeme k adopcii, ešte jeden pokus a dosť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
4.2.14 11:07

@janvana no my už jsme to pojistili ted. i když doufám a myslim, že k adopci nedojde (zní to asi hnusně, ale je to tak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
4.2.14 11:08

@Izzz my už sme začali, ale doporučili nám, že máme počkať a zobrať sa druh a družka je komplikácia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
4.2.14 11:14

@janvana řešíte to v čr nebo sr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
4.2.14 13:55

Ahoj my se o mimi snažíme čtyři roky, po gynekologické stránce u mě vše OK, partner spermiogram také OK no a minulý rok se zjistilo, že mám zvýšenou buněčnou imunitu u mně je to konkrétně CD3-CD16+56 – jde o NK bunky mám jich zvýšený počet jinak protilátky v reprodukčním bloku zvýšené nemám v Iscare mně uzavřeli jako neplodnost nejasné příčiny a řekli mi řekli že pokud protilátky nesjou zvýšené v reprodukčním bloku nic se s tím nemusí dělat, prý to má každý desátý… a navrhovali mi IUI, IVF já nevím něco mi říkalo že by to nedopadlo dobře a nikdy jsem IUI, IVF nepodstoupila protože proč stimulovat když mi říkají že jsem po gynekologické stránce v pořádku - ovu chodí normálně apd, prostě jsem chtěla zjistit proč nemohu optěhotnět když jsem v pořádku…no abych to zkrátila chodím ted od ledna k Apolináři a paní doktorka Malíčková kterou mi tam doporučovali se zhrozila mých výsledků a řekla že s tímhle bych rozhodně těhotnět neměla, nabrala mi znovu krevní testy a momentálně čekám také na výsledky a také na další postup…

Příspěvek upraven 05.02.14 v 09:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
4.2.14 14:43

@vsejesupr vitaj v klube. V bývalom CAR mi robili akože imunologiu sice iba základné, ale keby mal byť nejaký problém určite by na to prišli…
Problém našla až Dr. Malíčková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
4.2.14 14:44

@Izzz v ČR ja už som tu 10rokov akorát mi robí problém pravopis ta preti slovenské príspevky.
Rozmýšlam, že po svadbe zažiadam o občianstvo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
4.2.14 14:50

@janvana Ahoj děkuji za přivítáni, hned je mi líp, když vím, že v tom nejsem sama a mohu se zeptat jak dlouho se u paní doktorky léčíš? Nevíš jak dlouhé mám objednávací doby? A chodíš k ní na Karlák nebo k Apolináři? Děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
4.2.14 15:03

@vsejesupr Chodím na Karlák a asi už vyše roka. S objednaním ti moc neporadím na prvú konzultáciu som čakala asi mesiac a pri ďalšej jej snaď niekto zrušil termín a šla som za týždeň po tom čo som jej psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
4.2.14 15:09

Ahoj holky tak Mudr. Malíčková dneska uplně skvělá. Byli jsme u ní 45 minut. Bohužel se nevyhnu dlouhodobé léčbě kortikoidy a těhotenství bude pro mě velmi riskantí. Ale Mudr. Malíčková mě fantasticky povzbudila a také mi doporučila nejdříve lázně a mám zvážit ještě laparoskopii. Také jsem se ptala, jestli mé zvýšené TNF Alfa někdy dříve v nějaké CAR a nebo na imunologii v jiném institutu zjišťovali. Tak jsem se dozvěděla, že ne a vlastně naše 4 IVF pokusy byli asi zbytečné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
4.2.14 15:48

@Danny001 jojo, taky se bojím, že všechny IVF byly zatím zbytečný.. já bych měla mít příští týden výsledky, tak uvidíme.. ale já si vlastně myslím, že u nás nic nenajde.. problém je u manžela, dohnala jsem ho k andrologovi a na začátku roku jsme podali žádost o adopci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.2.14 17:55
@janvana píše:
@vsejesupr vitaj v klube. V bývalom CAR mi robili akože imunologiu sice iba základné, ale keby mal byť nejaký problém určite by na to prišli…
Problém našla až Dr. Malíčková

Tak u nás to bylo taky tak imuno základní a vše ok a u dr Maličkové byl to dost silný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
4.2.14 18:58

@vsejesupr - taky chodim k MUDr. Malickove, je skvela, fakt :andel: To, co Ti rekli v Iscare, ze pokud to neni v reprodukcnim bloku, tak to nevadi, to je opravdu sila :pocitac: :pocitac: tam jsou opravdu odbornici…chapu, ze gynekolog neni imunolog, ale kazdy gynekolog musi vedet, ze spatne imuno vysledky obycejne muzou za problemy s otehotnenim a nemusi to byt jenom v pripade reprudukcniho bloku… V posledni dobe ctu dost stiznosti na Iscare…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
5.2.14 07:06

On málokdo v CARech na imuno věří. Což nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí