Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
7.2.14 20:44
@Palyyy píše:
@Simi11 Globuliny jsou protilátky od různých lidí jak říkala axina a co se týká toho Pentomeru, tak to kortikoid asi bude. Mám ho místo Prednisonu.

Není to kortikoid ale má tlumící účinky na imunitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
8.2.14 01:20

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Byla jsem u paní doktorky skoro před 14 dny a teď čekám na výsledky - jsem už jak na trní. Paní doktorka je opravdu báječná, mám z ní výborný první dojem… Kéž by nám dokázala pomoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.2.14 08:13
@veveruschka píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Byla jsem u paní doktorky skoro před 14 dny a teď čekám na výsledky - jsem už jak na trní. Paní doktorka je opravdu báječná, mám z ní výborný první dojem… Kéž by nám dokázala pomoci

ahoj, tak to máš stejný jako danny i já. tak uvidíme :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
8.2.14 08:53
@Simi11 píše:
jojo to jsem přesně četla a i v bříbaláku píšou co to je a o kortikoidech nic a dokonce ani o natékání.
margotko co ty? pořád to jíš? jak vlastně dlouho? jsi nateklá? mně se to rapidně zhoršilo po 8 měsících. to už se nedalo :,( jsem ani už nevycházela ven. :?

Simi, ja jsem brala jenom 4 mg k 8 mg jsem se vubec nedostala-nastesti…natekla jsem nebyla vubec, dokonce jsem zhubla o neco, ale to spis bylo nervama, jak jsem resila imunologii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
8.2.14 08:56

Ted uz je neberu 3 tyden, v pulce unora mam odber, dle Malickove nejspis zadne prasky nebudu potrebovat, nevim jak by to se mnou dopadlo, kdyby mne nevysetrila Malickova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.2.14 09:00
@margotkaa píše:
Ted uz je neberu 3 tyden, v pulce unora mam odber, dle Malickove nejspis zadne prasky nebudu potrebovat, nevim jak by to se mnou dopadlo, kdyby mne nevysetrila Malickova…

no tak to jo, při 4 mg mi taky nic nebylo :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
8.2.14 09:05

To je nizka davka, a navic proc ji zrat takovou, kdyz neleci, ale nechci si predstavit, co by v mem pripade udelalo 8 a vic mg Medrolu :cert: a Ty jsi teda ted rozhodnuta pul roku nejit do ketu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.2.14 09:18
@margotkaa píše:
To je nizka davka, a navic proc ji zrat takovou, kdyz neleci, ale nechci si predstavit, co by v mem pripade udelalo 8 a vic mg Medrolu :cert: a Ty jsi teda ted rozhodnuta pul roku nejit do ketu?

jasně naprosto souhlasim, když nepomáhá, neber ho.
bez léčby nemá smyslu chodit do ketu, takže jsme rozhodnuti následovně:
pokud mi malíčková řekne, že léčba musí být pouze kortykoidama, dáváme rok pauzu, dám se do kupy a pak jsem ochotna jít do léčby s kortikoidama max 3 měsíce.
pokud navrhne nějaký injekce atd. prostě bez kortykoidu, jsem ochotna do toho jít okamžitě. přece jen mám 4 blastocysty v sudu, ale nechci je bezhlavě vyplácat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
8.2.14 09:20

@Simi11 - ano, to je dobry plan :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.2.14 09:24
@margotkaa píše:
@Simi11 - ano, to je dobry plan :palec:

děkuju, já už ty kort. fakt brát nechci.
a kdy jdeš na kontrolu k malíčkový ty? a pokud budou výsledky v pohodě, tak jdeš hned do ketu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
8.2.14 09:27

Mam zavolat pristi tyden kvuli odberu a pokud bude vse ok, jdu do ketu, coz asi vse ok bude, protoze 4 mg Medrolu neleci, ale chce to videt uplne bez Medrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
8.2.14 09:35
NK bunky jsou Natural kilers bunky, musíš je tam mít, ale spíš pod označení CD 16+56 má jich být do 18%.

Díky za vysvětlení, mám je pod Subpopulace LYMFO, CD3+CD16,56+:0,7%
Tak toto asi dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
8.2.14 14:23

Pentomer není kortikoid. Medrol, Metypred, Prednison jsou kortikoidy.
Já jsem přešla na gamaglobulinový injekce a hodnoty mám ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.2.14 14:44
@Izzz píše:
Pentomer není kortikoid. Medrol, Metypred, Prednison jsou kortikoidy.
Já jsem přešla na gamaglobulinový injekce a hodnoty mám ideální.
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Izzz děkuju moc, takovýhle zprávy potřeuju. :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
jsi u malíčkový? nebo bylas teda a za jak dlouho se podařilo? bralas i kortykoidy?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
8.2.14 14:46

@Izzz Taky věřím, že mi na tu alfu pomůžou. A pak hurá do snažení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí