Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Izzz
a co to podporit nejakejma bylinkama-pisnu ti odkaz… http://www.jukl.cz/
ja beru ted tohle:-doporucil mi to lecitel ![]()
http://www.jukl.cz/…-ml/d-70682/
http://www.jukl.cz/jod-d5/d-70610/
http://www.jukl.cz/…nky/d-70475/
no u nas…podle všech jsme ok-uz od zari nam všichni rikaji hura do toho
…ale naber odvahu…jim se to říká…a tak jsme si aspoň nechali před vanocema zamrazit embrijka-mame nakonec 3, bylo jich 5 -ale ještě jim testovali 24 chromozomu a 2 nebyla ok…tak mame tri na „co kdyby“…no a dal proste nevim ![]()
@Papia no takže to je cesta…vyšetřit embrya. Tak věřim, že už to u vás dopadne dobře.
My jsme se vrhli do adopce, takže se teď těhotněním moc nezabývám. Jsem už znechucená ze všech těch doplňků, čajů, injekcí…fuj, hnus. Protiví se mi to. Takže neřešim těhotenství, zjišťuju, že netoužim mít 8 měsíců strach. Nevadí mi dostat mimino někoho jinýho ![]()
@Izzz
no, cesta- my nemeli spatna embrijka- to jen jen zaloha…
ten strach chápu az moc dobre ![]()
@Izzz Ahoj tak nevím jestli jsem to pochopila dobře - ale ty už máš srovnané imuno výsledky? Zajímalo by mne jak dlouho už máš testy OK - pokud jsem to tedy dobře pochopila že výsledky jsou OK. Díky za odp… mne teprv čeká cesta taky pomocí Pentomer + Subcuvia, kortikoidy mi nemůže dát kvůli tomu že mám méně protilátek proti IgA..tak na jednu stranu naděje že se něco začíná dít na druhou stranu vím, že i když léčba zabere tak se to nemusí zase hned povést ach jo…
@Danny001 píše:
@Simi11 teď to u sebe nemám, ale jsou to myslím nějaké protilátky ENA souboru. A v závěru zprávy mám, že mi po porodu a v těhotenství hrozí vznik autoimunitního systémového onemocnění.
aha, tak to jo
![]()
@vsejesupr imuno mám naprosto v pořádku - rok. Od tý doby to nejde ![]()
@Izzz a co ještě někde jinde není třeba problém? Partner má OK spermio? Jinak ta léčba Ti pak pomůže na tak dlouho? Ta příroda si fakt dělá co chce…
@vsejesupr hp ok, stitka ok, spermio ok. na laparo nejdu. 3× tehotna jsem byla. imuno je ok. lecba furt probiha, abz se hodnoty udrzely. bez leku bz se to zase zhorsilo. jo a genetika taky ok.
@Izzz tak jestli že si 3× otěhotněla a bylo to bez léčby tak by se to mělo s léčbou také povést akorát s dobrým koncem…
@Izzz a co problém s krví?? to může být taky..
jinak já jsem pro Malíčkovou nebyla zajímavá vůbec, proste jsem jí zavolala s tím, že se k ní chci zaregistrovat jako nová pacientka, ona řekla, tak proč ne, přivezte mi nějaký zprávy, když budete mít a dala mi termín.. možná štěstí, že jsem to řešila 6.1., řekla jsem si, že - nový rok, nový limity.. jinak vím, že má často stop-stav.. takže jsem měla štěstí..
@Danny77 píše:
@Izzz a co problém s krví?? to může být taky..jinak já jsem pro Malíčkovou nebyla zajímavá vůbec, proste jsem jí zavolala s tím, že se k ní chci zaregistrovat jako nová pacientka, ona řekla, tak proč ne, přivezte mi nějaký zprávy, když budete mít a dala mi termín.. možná štěstí, že jsem to řešila 6.1., řekla jsem si, že - nový rok, nový limity.. jinak vím, že má často stop-stav.. takže jsem měla štěstí..
super taktika.
![]()
Tak ja ji napsala co máme za sebou a hned napsala termíny
Takze pokud se zitra neozvu, bloudím po Praze ![]()
Tak už zítra můžu psát email, jak jsem dopadla
Tak snad brzy dostanu odpověď.
@Petra Z Určitě to nakonec najdeš
Teda jako bludiště je to teda solidní… já šla tím vchodem doleva, pak úplně nakonec, přes nějaké RTG, jakési kachličky, až jsem došla ke schodům s výtahem, tak jsem šla do toho třetího patra a pak vlevo… a musíš hledat ty blechy na dveřích - ta čísla - moc výrazně to tam značené není ![]()
@Danny77 píše:
@Izzz a co problém s krví?? to může být taky..jinak já jsem pro Malíčkovou nebyla zajímavá vůbec, proste jsem jí zavolala s tím, že se k ní chci zaregistrovat jako nová pacientka, ona řekla, tak proč ne, přivezte mi nějaký zprávy, když budete mít a dala mi termín.. možná štěstí, že jsem to řešila 6.1., řekla jsem si, že - nový rok, nový limity.. jinak vím, že má často stop-stav.. takže jsem měla štěstí..
Ja jsem ji napsala v lete min.roku a odepsala mi do 2 hodin, ze mne bere
to jsem cumela, uplne bezproblemu a za tyden jsem sla na vysetreni. Myslela jsem, ze mne spis odmitne, ale doufala, ze mne prijme. Nevedela jsem, ze ma casto stop stav…docetla jsem se jenom na netu, ze vysetruje po 2 neúspěšných transferech anebo 2 potratech (do 35 let) a po 1 neuspesnem transferu a po 1 potratu u zen nad 35 let, tak nevim ![]()