Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@margotkaa píše:
@Simi11 - třeba nebudes potrebovat zadnou léčbu a vse bude ok.
tak to snad ne! to bych byla v háji, protože by nebyl důvod proč se ndaří, ale to se nestane. za chvíli razím. mám tam být v 9.30 ![]()
Jojo bydlím 3 stanice tramvají od Karláku ![]()
takže doktoraka opět úžasná, měla parádní náladu, protože má od pondělí asistentku. říkala, že už nedělá papíry do noci, ale zvládne to během pracovní doby.
mrkla na moje výsledky z prosince při medrolu, 1,5 měsíce mám vysazeno, takže řekla, že výsledky budou určitě ještě horší. Ke kortikoidům se už nebudu nikdy vracet
a rovnou mi napsala 6 nitrosvalových imunoglob. a 1 mi hned šoupla. Výsledky bude mít v pátek, jen 2 dny, takže uvidíme. Za 6 týdnu kontrolní odběr, pokud se pohnu k lepším výsledkům, tak budeme pokračovat, případně dáme nitrožilní.
takže spokojenost za mě.
![]()
@Simi11 tak super, gratuluju…
nějakou asistentku tam měla už když jsem tam byla.. a neříkala, kdy mi pošle výsledky??
![]()
Já teda platím 30 Kč pokaždý u Karinky. Ale vždycky se připomenu, jestli mám tu sms poslat a ona řekne že jo ![]()
@Simi11 - no vidis
, rikala jsem Ti, ze kortikoidy Ti uz neda. Nevedela jsem, ze jsi mela spatne prosincove vysledky u Skopoveho. Pamatuji si jenom, ze rijnove byly pry ok. V prosinci jsi mela vysoky pocet Nk?
@Danny77 píše:
@Simi11 tak super, gratuluju…![]()
![]()
nějakou asistentku tam měla už když jsem tam byla.. a neříkala, kdy mi pošle výsledky??
![]()
@Izzz píše:
Já teda platím 30 Kč pokaždý u Karinky. Ale vždycky se připomenu, jestli mám tu sms poslat a ona řekne že jo
tak to už skončí, tedka se platí u asistentky, pí. Procházkový ve vedlejších dveřích ![]()
@margotkaa píše:
@Simi11 - no vidis, rikala jsem Ti, ze kortikoidy Ti uz neda. Nevedela jsem, ze jsi mela spatne prosincove vysledky u Skopoveho. Pamatuji si jenom, ze rijnove byly pry ok. V prosinci jsi mela vysoky pocet Nk?
v říjnu i v prosinci byly na prd. jen v říjnu ne tak blbý, proto byl ještě ket.
nelíbí se jí nk a nkt bunky a jejich chování ve stimulaci.
v prosinci mám 20% nk buněk a hlavně 78% NKT
to se jen tak nevidí po 10 měsících na kortikoidech.
@janvana píše:
@Simi11 supersom ti to vravela
děkuju,
holky nechcete si zapnout popisky? nebo asopn v jednom řídku něco napsat, co vás čeká atd? já se ve vás ztrácím.
no nic, jdu žehlit, čumí tu na mě 11 košil
![]()
Ahoj holky, jdu vás povzbudit ve snažení svým příběhem. U paní doktorky maličkove jsem se taky nějakou dobu léčila, nebo spis skorolecila, výsledky jsem u ni vždycky měla témeř v normě. Dlouho jsem brala prednison, ten mi dali ještě na imunologii v podoli, měla jsem 7 potratu během asi 3 let, nález zádný, nejen na imunologii, zkratka zdravá, a přesto moje těhotenství vždy končila kolem 8. tydne, pak se nám dokonce podařilo dostat dite do adopce, no a ted bez veškerých zásahu lékařů jsem ve 31. týdnu, porad tomu nemůžu uvěřit a doufám, ze ted uz to doklepu ke zdravému miminku.
Držím vám všem moc palce, u paní doktorky jste v těch nejlepších rukách. Ta ženská by zasloužila metál!!!
Ahoj holky,
moc se omlouvám, ale ráda bych se objednala, nemáte prosím někdo e-mail, opravdu těch 32 stran nemohu z časových důvodu pročíst, moc děkuji za ochotu a hezký den