Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
11.2.14 07:59

Ahoj, také jsem v péči MUDr. Malíčkové, a to po 3 potratech v řadě za sebou. Ten poslední ve 22 tt. Naštěstí mám doma 6-letou dcerku, která zřejmě jako velice silný jedinec přežila útok mé imunity :think:, ale stejně se narodila o měsíc dříve. Mně vyšly pozitvní protilátky proti Annexinu V, což je jakási placentární bílkovina. Takže jsem v každém těhotenství měla problémy s krvácením, tvorbou hematomů, v posledním těhotenství se mi placenta předčasně odloučila. Paní doktorka mě zaléčila Prednisonem, s tím, že jakmile otěhotním, budu na infuzích imunoglobulínů.
Od října máme tak nějak zelenou pro snažení, ale pociťuji podobný problém jako Izzz, tedy „narovnáním“ imunity se nějak nedaří. Dříve nám stačily maximálně 3 měsíce, teď už to bude skoro půl roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
11.2.14 11:17

@julie.cz to mě „těší“, že je na tom někdo podobně. Myslela jsem, že jsem jediná. No uvidíme, jak to půjde dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.2.14 11:56

Holky jsem ráda, že se to tu rozjíždí a každá máme nějakou tu partačku, která je na tom podobně. Držím palce na výsledky, které se dozvíte v nejbližším dnech. Dejte info, když budete chtít, at to můžeme rozebrat.
já za ní jdu zítra, chci ji vyzpovídat, nakolik můžu počítat, že kortykoidy už mít nebudu. držte palečky. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
11.2.14 12:19

@Simi11 ja som mala kortikoidy a keď nezabrali už mi teraz dá v cykle pred IVF imunoglobuliny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.2.14 12:37
@janvana píše:
@Simi11 ja som mala kortikoidy a keď nezabrali už mi teraz dá v cykle pred IVF imunoglobuliny

Huraaa a kdy te ceka ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
11.2.14 13:57
@Simi11 píše:
Huraaa a kdy te ceka ivf?

až v dubnu a dál presný termín ešte neviem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65667
11.2.14 15:02

Tak jsme to našli :mrgreen:
Dr je milá, zrovna tam mela nějaký 2 stážistky, tak jim vše vysvětlovala co a jak a proc se děla
No názvy šílený ale aspoň vím, ze jsem v dobrých rukou ted
Taky rikala, ze vzhledem k veku kortikoidy asi ne pokud bude problém, ze kdyz něco najde tak to bude chtít rychloléčbu :mrgreen:
Joo a moc me pobavila odběrová místnost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.2.14 16:07
@Petra Z píše:
Tak jsme to našli :mrgreen:
Dr je milá, zrovna tam mela nějaký 2 stážistky, tak jim vše vysvětlovala co a jak a proc se děla
No názvy šílený ale aspoň vím, ze jsem v dobrých rukou ted
Taky rikala, ze vzhledem k veku kortikoidy asi ne pokud bude problém, ze kdyz něco najde tak to bude chtít rychloléčbu :mrgreen:
Joo a moc me pobavila odběrová místnost :D
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65667
11.2.14 16:41

@Simi11 diky
Fakt je to příjemná paní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.2.14 16:44
@Petra Z píše:
@Simi11 diky
Fakt je to příjemná paní

jojo říká to každý, a dost to nechápu, když si uvědomím kolik musí mít práce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
11.2.14 16:45

@Simi11 Budu držet pěsti! Ať už žádné kortikoidy!

@Petra Z Ty kyblíčky jsou fakt vtipné, oni tam prý maj 800 odběrů denně, mi říkala ta paní… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65667
11.2.14 17:11

@veveruschka jo ja říkám sestři to děláte cely den???
No na to kolik toho ma vše bylo v klidu a v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.2.14 18:08
@julie.cz píše:
Ahoj, také jsem v péči MUDr. Malíčkové, a to po 3 potratech v řadě za sebou. Ten poslední ve 22 tt. Naštěstí mám doma 6-letou dcerku, která zřejmě jako velice silný jedinec přežila útok mé imunity :think:, ale stejně se narodila o měsíc dříve. Mně vyšly pozitvní protilátky proti Annexinu V, což je jakási placentární bílkovina. Takže jsem v každém těhotenství měla problémy s krvácením, tvorbou hematomů, v posledním těhotenství se mi placenta předčasně odloučila. Paní doktorka mě zaléčila Prednisonem, s tím, že jakmile otěhotním, budu na infuzích imunoglobulínů.
Od října máme tak nějak zelenou pro snažení, ale pociťuji podobný problém jako Izzz, tedy „narovnáním“ imunity se nějak nedaří. Dříve nám stačily maximálně 3 měsíce, teď už to bude skoro půl roku…

Je mi líto čím sis prošla, fakt smutný, tohle by se nemělo stávat lidem, kteří miminko chtějí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.2.14 20:28

@Simi11 Děkuju za podporu. Ale dokud je alespoň nějaká naděje, tak to nevzdám. Paní doktorce Malíčkové hrozně moc věřím. Do Prahy jezdím ještě na endokrinologii a tam mi paní doktroka vlila optimismus do žil, když mi řekla, že pokud budu dělat vše dle MUDr. Malíčkové, že to prostě vyjít musí :) Ale samozřejmě pro mě bude další těhotentsví strašný nápor na psychiku…Tak snad se nezblázním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65667
11.2.14 20:50

@julie.cz teda ---moc budu držet palce, at to nakonec všechno dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie