Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@margotkaa ona žádná kritéria nemá, ale vybírá si, to zas jo…
@Izzz píše:
@margotkaa ona žádná kritéria nemá, ale vybírá si, to zas jo…
přesně tak, moje kamarádka toho má za sebou hodně a nevzala ji, ani ji na 6 mailu neodpověděla, já se k ní dostávala půl roku, až po všech imuno výsledcích a neúspěších jsem ji začínala být zajímavá ![]()
@Simi11 Já jsem jí zaujala 2 potratama, přirozené početí…nic extra zajímavá diagnoza
Aha tak nevím čím jsem ji zaujala já ale možná tím, že nemohu téměř 5 let otěhotnět a nikdo s tím nic nedělal IVF, IUI jsem nezkoušela a ještě jsem nikdy těhotná nebyla, nepotratila…asi je to tím že jsem začala chodit k Apolináři dříve Iscare - tam neřešeno) tak pod ní spadnu automaticky…
@vsejesupr tak to bude tím, že chodíš k Apolináři. Ona má s nimi nějaký smluvní vztah. ![]()
Holky jak tu řešíte ty kortikoidy, tak já z nich mám hrozný strach. Začnu je brát asi v březnu a budu je muset brát dlouhodobě a pokud se mi podaří otěhotnět, tak i celé těhotenství. Už teď jsem jak sud. Z původní váhy 58kg, mám teď 67kg a jestli ještě přiberu tak to bude děs. Bohužel mi prý nic jiného než kortikoidy dát nemůže ![]()
@Danny001 nemůže. teda může imunoglobuliny, ale ty jsou drahý a dává je, když nezabíraj správně kortikody…je to malá dávka, neboj
@Izzz mě právě říkala, že mi je nemůže nahradit, protože mám navíc ty hnusný protilátky proti systémové nemoci. Tak asi proto.
@Danny001 jasně, tak to jo, pokud to řekne ona, je to tak…i kdybys přibrala…s kočárkem to pak shodíš ![]()
@Izzz kéž by. Teď si vyřizuji lázně a pka bych jela na kontrolní testy krve a snad mi IVF pak povolí. Je to skvělá ženská a jsem horzně ráda, že jsem se k ní dostala. Škoda jen, že to nebylo dřív.
Tak ja bohužel byla zajimava az az… ![]()
ani nevite jak vam „zavidim“ ze vam nasla něco co jde nejak resit a lecit… ![]()
ja jsem uplne „zdrava“
@Danny001 píše:
@Izzz kéž by. Teď si vyřizuji lázně a pka bych jela na kontrolní testy krve a snad mi IVF pak povolí. Je to skvělá ženská a jsem horzně ráda, že jsem se k ní dostala. Škoda jen, že to nebylo dřív.
Danny prosim te jake latky proti sys. nemoci mas? co je to konkretne za hodnotu?
@Simi11 teď to u sebe nemám, ale jsou to myslím nějaké protilátky ENA souboru. A v závěru zprávy mám, že mi po porodu a v těhotenství hrozí vznik autoimunitního systémového onemocnění. ![]()
@Papia já vim. Já jsem si pak taky přála, aby mi někde něco našli.
![]()
@Izzz
tobe taky nic nenasli?
me ani v te plzni-obehala jsem snad uplne vse a jsem uplne zdrava-clovek je rad-to jo…jen…dyt vis ![]()
jo a hezka fotka ![]()
@Papia našli, mám přeléčeno, ale nějak se nechce se jim spojit
Co vy? jakej další postup?