Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@axina píše:
@Simi11 musíš jí to takhle všechno říct ono pak nadváha dělá taky problém. A já třeba ted žádný kortikoidy nemám jen ten globulin a hodnoty mám TNF alfa z 68 na 41.
chjo, takže přece jen máš kortykoid. no uvidíme. TNF alfu mám 14, to je v pohodě, za to NK bunky mám parádní ![]()
tak já se nechám překvapit co mi navrhne a dám vědět.
děkuju holky papa
Kočky tam podle internetu pentomer kortykoid není, tak uvidíme
@Simi11 - urcite bych pockala na vysetreni u Malickove, Skopovy ma jiny postup a radsi se k nemu nebudu uz vyjadrovat…Dr. Malickova je skutecne odbornik, ji verim.
Příspěvek upraven 07.02.14 v 17:08
Pentomer zvysuje ucinek kortikoidu, co jsem se ptala jedne pacientky Dr. Malickove
@Simi11 NK buňky? Co to přesně znamená. V mých výsledcích nic takového nevidím ![]()
@Simi11 - fakt si myslim, ze pokud Dr. Malickova zjisti problem, tak kortikoidy Ti uz neda… Brala jsi je skoro rok.
@margotkaa píše:
@Simi11 - fakt si myslim, ze pokud Dr. Malickova zjisti problem, tak kortikoidy Ti uz neda… Brala jsi je skoro rok.
no doufám, protože bych je stejně už nebrala, v tu chvíli bych se už na léčbu vykašlala.
děkuju za sz.
NK bunky jsou Natural kilers bunky, musíš je tam mít, ale spíš pod označení CD 16+56 má jich být do 18%.
@margotkaa píše:
Pentomer zvysuje ucinek kortikoidu, co jsem se ptala jedne pacientky Dr. Malickove
jojo to jsem přesně četla a i v bříbaláku píšou co to je a o kortikoidech nic a dokonce ani o natékání.
margotko co ty? pořád to jíš? jak vlastně dlouho? jsi nateklá? mně se to rapidně zhoršilo po 8 měsících. to už se nedalo
jsem ani už nevycházela ven. ![]()
@Simi11 beruško moje..
zrovna jsem ti chtěla psát a ty se tady objevíš..
takže nakonec k Malíčkové přece jen ano?? to je dobře, určitě ti pomůže.. ![]()
@Danny77 píše:
@Simi11 beruško moje..![]()
![]()
![]()
zrovna jsem ti chtěla psát a ty se tady objevíš..
takže nakonec k Malíčkové přece jen ano?? to je dobře, určitě ti pomůže..
ajoj
![]()
jojo ve střdu k ní jdu, tak uvidíme. tedka to bude hrůza, byla to hrůza už v prosinci po 12 měsících braní kortykoidů, takže kor když je tedka 2 měsíce neberu, počkej pošlu ti výsledky, to bude rudo-neboli vše nad limit ![]()
co ty? kdy ty tam jdeš? vzala tě ne?
@Simi11 jooo.. čekáme na výsledky…
a vsadim boty, že nic nenajde.. ![]()
@Danny77 píše:
@Simi11 jooo.. čekáme na výsledky…a vsadim boty, že nic nenajde..
@Simi11 pane bože hlavně to ne.. nestraš.. já se všema mýma komplikacema - snad bych jednou mohla být v tý většině, kde je to OK, ne??? ![]()
@Danny77 píše:
@Simi11 pane bože hlavně to ne.. nestraš.. já se všema mýma komplikacema - snad bych jednou mohla být v tý většině, kde je to OK, ne???
každá doufáme, že něco malýho najde, aby to mohla vyřešit a jelo se dál:-) ty ne:-)