Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@margotkaa také mi přijde že tomu doktorka Malickova celkem rozumí a jsem ráda, že jsem se po čtyřech letech dostala konečně k odborníkovi, který s tím začně něco dělat ted akorát pořád čekám, že se mi doktorka ozve, v pondělí jsem ji psala mejl a pořád nic jsem už netrpělivá v pátek to budou tři týdny co jsem u ní byla na testech tak snad by výsledky mohly být, chtěla bych už začít něco dlabat i když se těch kortikoidů docela bojím…Jo jinak v Iscare jsem ztratila docela dost času tenkrát ta imunologie kam mně prvne objednávali to bylo hrozný asi 2 měsíční doba kvůli laboratorním testům. které se dělali jen v určitých dnech..samozřejmě ne každý den mi kvůli práci vyhovoval tak jsem se tenkrát objednala až za 2 měsíce..no a pak se výsledky stejně neřešili jen jsem dostala chybnou informaci
..v Apolináři jsem byla na vstupní pohovoru a rovnou za dva dny mě sami na tu imunologii objednali!!! Jo a taky mi v Iscare řekli že se průchodnost vejcovodu už nedělá - nebo na žádost ale nehradí to pojištovna. V Apolináři mi průchodnost udělali hned při druhé návštěvě - stačilo se zmínit že jsem ji za ty roky neměla nikdy dělanou…
Holky taky si ted nadavam ze jsem toto neřešila dřív
Ale proste me v podoli nikdo neposlal, neinformoval
Ted pokud to bude na nějakou dlouhodobou léčbu, tak je konec, protože do dalšího pokusu asi pak uz nepujdeme
@Petra Z Taky si říkám že jsem v háji v březnu na krku 35 říkám si že už tu léčbu nestihnu…ale moje gynekoložka mně tenkrát poslala do Iscare s tím, že mají ohromný výsledky a já tenkrát při recenzích narazila na jen ty dobré…ale měla jsem asi dřív poznat že to tam není ono…
Příspěvek upraven 05.02.14 v 10:37
@vsejesupr @Petra Z holky mě bude v červnu 39 a mám vyplácaný všechny pokusy na pojiš´tovnu. Jo věřila jsem CAR no a taky jsme tak dopadla. ![]()
No me bude letos 40
Vsechna embrya z mrazáku
pryč
A to jsem jezdila do podoli, kde taky imunologii dělají
Ale neeeeee
Změnila jsem car a jde to----ale bohužel uz asi pozde
@Petra Z mě právě z LBC Gennetu poslali na imunologii hned před 1 IVF do té Immunie v Praze. Jenže tam nedělají to co Malíčková. A já zrovna to mám blbí. Takže ač jsem myslela, že jsem zkontrolovaná, tak to bylo jen částečně.
@Danny001 za to bych ty CAR fakt hnala prvně by se měli zabývat imunologií a udělat všechna potřebná vyšetření a pak teprv zatěžovat tělo IVF, a pokud to vyplácali oni zbytečně tak by to mělo jít na jejich náklady..asi by na to měl být nějaký standart a změnit to…takhle to vypadá že jim fakt jde jen o prachy…přeji hodně síly do dalšího boje, sama vím že je to hrozný když pořád člověk na něco čeká 3 roky jsem byla trpělivá teď už fakt taky nemohu..v říjnu to bude 5 let co chceme mimi
@vsejesupr pokud i Malíčková neodpovídá tak jí zavolej jen to někdy trvá celé dopoledne než ti to zvedne chce to pořád zkoušet ![]()
@axina psala jsem ji v pondělí kolem 17 no řekla jsem že ji dám dnes ještě čas abych moc neotravovala a zítra zavolám, napadlo mně jestli není na dovolený ale nějak podle diskuze si myslím, že by být nikde na lyžovačce neměla, děkuji ti moc za info
@Danny001 me tam jen dala žádá ku a ať si sama vyberu kam chci
@vsejesupr jo ale fakt–ja teda rodila první ve 34 letech. Tak do 37 jsem chtěla byt aspoň těhotná podruhé. Podívej–40 na krku a nějak pořad doufam
@vsejesupr kdybych věděla, že tu imunologii nedělají kompletní tak bych rovnou jela k Malíčkové. No jo co teď nadělám zpátky to nevrátím. Ale už je to 3 roky co to řeším po CAR a o přirozeném snažení před tím ani nemluvím. Držím ti moc palce aby jsi se konečně dočkala miminka ![]()
@vsejesupr no ona někdy napíše hned a někdy to trvá i dýl jak týden než odpoví má toho hodně ale pokud ty vysledky potřebuješ tak klidně zavolej ona ti to hned řekne jak jsi dopadla a pak ti do emailu písne zprávu.
@axina píše:
@vsejesupr no ona někdy napíše hned a někdy to trvá i dýl jak týden než odpoví má toho hodně ale pokud ty vysledky potřebuješ tak klidně zavolej ona ti to hned řekne jak jsi dopadla a pak ti do emailu písne zprávu.
Ahojky ty máš taky labradorku? já nám taky úlně stejnou…
Jj taky jsem měla základní imuno ok a jak jsem dopadla?