Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vrk
8812
5.2.14 21:46

Holky poslete mi prosim mail na Malickovou. Mam dva a nejde mi to tam odeslat :( dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
5.2.14 21:50

Holky poslete mi prosim mail na Malickovou. Mam dva a nejde mi to tam odeslat :( dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
6.2.14 15:07

Ahoj právě jsem dostala výsledky od Dr. Malíčkové a mám nasazen Pentomer a Subcuvia – imunoglobuliny v injekcích. Máte s tím někdo zkušenost. Předem děkuji za zprávy.
Ve výsledcích mám nadprodukci embryotoxického TNF alfa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.2.14 15:24
@Palyyy píše:
Ahoj právě jsem dostala výsledky od Dr. Malíčkové a mám nasazen Pentomer a Subcuvia – imunoglobuliny v injekcích. Máte s tím někdo zkušenost. Předem děkuji za zprávy.
Ve výsledcích mám nadprodukci embryotoxického TNF alfa.

To máš to samé co já jen mi naštěstí zabírají kortikoidy a pentomer takže injekce nepotřebujizatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
6.2.14 15:30

@milas No já přešla z podolí k malíčkové, tenkrát nasazený prednison nezabral tak měníme léčbu. Já mám teď hodnotu TNF alfa 58, IFNg 37,1 a interleukin2 42,7.
po roce braní kortikoidů jsou ty hodnoty dost šílené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8516
6.2.14 16:03

@milas jj mám labradorku už je to starší dáma :)
@Palyyy imunoglobuliny si píchám já už asi 3měsíce a vysledky jsou nejlepší za celou dobu co se léčím u Malíčkové. Dřív mi zabrali kortikoidy ale ted už jsem na ně nereagovala. Říkala mi, že kdyby mohla nasadí je všem co mají problém s imunitou ale že pojišťovna to nerada hradí musí být prokázano, že jiná lečba už prostě nezabere. Takže se toho neboj je to mnohem lepší než do sebe cpát hnusný kortikoidy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8516
6.2.14 16:05

@Palyyy ty jsi brala rok kortikoidy?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
6.2.14 17:33

@axina Ahoj, ano skoro rok jsem brala Prednison a po opakovaných biochemických těhotenstvích jsem přešla z Podolí k Malíčkové. Je prosímtě u těch injekcí nějaký doplatek? A aplikuje se 1× za týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.2.14 17:52
@axina píše:
@milas jj mám labradorku už je to starší dáma :)
@Palyyy imunoglobuliny si píchám já už asi 3měsíce a vysledky jsou nejlepší za celou dobu co se léčím u Malíčkové. Dřív mi zabrali kortikoidy ale ted už jsem na ně nereagovala. Říkala mi, že kdyby mohla nasadí je všem co mají problém s imunitou ale že pojišťovna to nerada hradí musí být prokázano, že jiná lečba už prostě nezabere. Takže se toho neboj je to mnohem lepší než do sebe cpát hnusný kortikoidy ;)

KOLIK JI JE? MÉ JE 8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.2.14 17:54
@Palyyy píše:
@milas No já přešla z podolí k malíčkové, tenkrát nasazený prednison nezabral tak měníme léčbu. Já mám teď hodnotu TNF alfa 58, IFNg 37,1 a interleukin2 42,7.
po roce braní kortikoidů jsou ty hodnoty dost šílené.

NO mé hodnoty z 60% Tnf alfa jsou na 44,4 % a ifng už mám v normě akorát mi vyskočil interleukin 2 taky vysoko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
6.2.14 19:45

@milas A už máte povoleno snažení nebo ten interleunin2 nějak vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.2.14 19:51
@Palyyy píše:
@milas A už máte povoleno snažení nebo ten interleunin2 nějak vadí?

Mame dovoleno v úondělí píchám pregnyl a budeme se tulit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
6.2.14 19:55

@milas Tak to je super:-)ať se rychle zadaří. Je prosímtě na ty imunoglobuliny nějaký doplatek a jak často se aplikují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.2.14 20:08
@Palyyy píše:
@milas Tak to je super:-)ať se rychle zadaří. Je prosímtě na ty imunoglobuliny nějaký doplatek a jak často se aplikují?

To netuším fakt nee ale prý jednou týdně u tvého mudru ten ti to píchne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
6.2.14 20:13

@milas Aha a já myslela, že to píchnu doma sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí