Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky poslete mi prosim mail na Malickovou. Mam dva a nejde mi to tam odeslat
dekuji
Holky poslete mi prosim mail na Malickovou. Mam dva a nejde mi to tam odeslat
dekuji
Ahoj právě jsem dostala výsledky od Dr. Malíčkové a mám nasazen Pentomer a Subcuvia – imunoglobuliny v injekcích. Máte s tím někdo zkušenost. Předem děkuji za zprávy.
Ve výsledcích mám nadprodukci embryotoxického TNF alfa.
@Palyyy píše:
Ahoj právě jsem dostala výsledky od Dr. Malíčkové a mám nasazen Pentomer a Subcuvia – imunoglobuliny v injekcích. Máte s tím někdo zkušenost. Předem děkuji za zprávy.
Ve výsledcích mám nadprodukci embryotoxického TNF alfa.
To máš to samé co já jen mi naštěstí zabírají kortikoidy a pentomer takže injekce nepotřebujizatím
@milas No já přešla z podolí k malíčkové, tenkrát nasazený prednison nezabral tak měníme léčbu. Já mám teď hodnotu TNF alfa 58, IFNg 37,1 a interleukin2 42,7.
po roce braní kortikoidů jsou ty hodnoty dost šílené.
@milas jj mám labradorku už je to starší dáma ![]()
@Palyyy imunoglobuliny si píchám já už asi 3měsíce a vysledky jsou nejlepší za celou dobu co se léčím u Malíčkové. Dřív mi zabrali kortikoidy ale ted už jsem na ně nereagovala. Říkala mi, že kdyby mohla nasadí je všem co mají problém s imunitou ale že pojišťovna to nerada hradí musí být prokázano, že jiná lečba už prostě nezabere. Takže se toho neboj je to mnohem lepší než do sebe cpát hnusný kortikoidy ![]()
@axina Ahoj, ano skoro rok jsem brala Prednison a po opakovaných biochemických těhotenstvích jsem přešla z Podolí k Malíčkové. Je prosímtě u těch injekcí nějaký doplatek? A aplikuje se 1× za týden?
@axina píše:
@milas jj mám labradorku už je to starší dáma
@Palyyy imunoglobuliny si píchám já už asi 3měsíce a vysledky jsou nejlepší za celou dobu co se léčím u Malíčkové. Dřív mi zabrali kortikoidy ale ted už jsem na ně nereagovala. Říkala mi, že kdyby mohla nasadí je všem co mají problém s imunitou ale že pojišťovna to nerada hradí musí být prokázano, že jiná lečba už prostě nezabere. Takže se toho neboj je to mnohem lepší než do sebe cpát hnusný kortikoidy
KOLIK JI JE? MÉ JE 8
@Palyyy píše:
@milas No já přešla z podolí k malíčkové, tenkrát nasazený prednison nezabral tak měníme léčbu. Já mám teď hodnotu TNF alfa 58, IFNg 37,1 a interleukin2 42,7.
po roce braní kortikoidů jsou ty hodnoty dost šílené.
NO mé hodnoty z 60% Tnf alfa jsou na 44,4 % a ifng už mám v normě akorát mi vyskočil interleukin 2 taky vysoko
@milas A už máte povoleno snažení nebo ten interleunin2 nějak vadí?
@Palyyy píše:
@milas A už máte povoleno snažení nebo ten interleunin2 nějak vadí?
Mame dovoleno v úondělí píchám pregnyl a budeme se tulit
@milas Tak to je super:-)ať se rychle zadaří. Je prosímtě na ty imunoglobuliny nějaký doplatek a jak často se aplikují?
@Palyyy píše:
@milas Tak to je super:-)ať se rychle zadaří. Je prosímtě na ty imunoglobuliny nějaký doplatek a jak často se aplikují?
To netuším fakt nee ale prý jednou týdně u tvého mudru ten ti to píchne