Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
975
9.2.14 10:12

@Palyyy - 2,5 mg / den je hooodne nizka davka na lecbu, tak malo nepredepisuje ani Dr. Malickova, kdyz je problem, 8 mg se bezne predepisuje, nekdo ma i vice mg, pocita se to na vahu+zavaznost imuno problemu, bavila jsem se o tom s Malickovou. U Simi byl problem hlavne ten, ze 8 mg brala skoro rok, co se nema. Kortikoidy se nesmi brat dele nez pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.2.14 10:18
@margotkaa píše:
@Palyyy - 2,5 mg / den je hooodne nizka davka na lecbu, tak malo nepredepisuje ani Dr. Malickova, kdyz je problem, 8 mg se bezne predepisuje, nekdo ma i vice mg, pocita se to na vahu+zavaznost imuno problemu, bavila jsem se o tom s Malickovou. U Simi byl problem hlavne ten, ze 8 mg brala skoro rok, co se nema. Kortikoidy se nesmi brat dele nez pul roku.

jojo pravda 2,5 je málo, ale pokud ti to pomohlo, tak bud ráda, co bych za to dala.
u mě to postupně zvedali, ani dávka 4 mg s mojí imunitou nehla.
já mám imuno obrovsky silnou, všechno zabiju, nk bunky nechtějí jít dolů, nevím, co je to nemoc.
Doktoři už si neví rady, jediný co slyším za útěchu je to, že můžu být ráda, že málokdo může říct, že nebude mít rakovinu :? :? ale otěhotnění s tímhle možný prostě není.
tak uvidíme co malíčková na to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
9.2.14 10:23

@Simi11 - Malickova mi rekla, ze 4 mg na moji vahu by imuno problem ani nahodou nevyresily, kdybych nejaky mela. Proto si mysli, ze je vubec nepotrebuju, pristi tyden nebo dalsi mam jit na testy. Uvidis, jak na tom budes…pokud budou NK bunky jenom mirne zvysene, tak u ni to bude otazka mesice a ne pul roku az roku jako u Skopoveho, ach jo…

Příspěvek upraven 09.02.14 v 10:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
9.2.14 10:27

@margotkaa no právě pro tu změnu přístupu jsem přešla z Podolí, tam je na každý problém Prednison u mne 2,5mg/den, po 5-6cyklech 6týdnů vysazení a znovu. A hlavně žádné kontrolní náběry a kondomová ochrana v době mimo ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
9.2.14 10:29

@Palyyy - HNED jsem si myslela, ze jsi chodila ku Madarovi, on dava na vsechno bez ohledu na vahu a zavaznost preoblemu 2,5-5mg Prednisonu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
9.2.14 10:32

@margotkaa jojo přesně tak, jsem ráda že jsem pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
9.2.14 10:38

Ja jsem nasteti utekla dost brzo z Pronatalu, imunolog se mi nepozdaval, dobre jsem udelala a jsem stastna, ze jsem u Malickove :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
9.2.14 10:41

@margotkaa :palec: Jen lituji, že jsem se o ní nedozvěděla dříve. Mohla jsem si ušetřit rok trápení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
9.2.14 10:43

@Palyyy - ja jsem to resila pomerne rychle, ale bohuzel mela jsem spatnou info, ze Malickova bere pacientky po 2 neuspesnych IVF a neni to pravda, bere pacientky po 2 neuspesnem transferu do 35 let a po 1 neuspes ET nad 35, ale byla to otazka ani ne pul roku co jsem imuno zacla resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
9.2.14 10:44

@Palyyy - hlavne, ze jsi ted u ni, bud rada, ze to byl rok a ne vice let trapeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
9.2.14 13:53

@margotkaa fakt??? mě teda vzala a vůbec netušila, kolik za sebou mám IVF.. to se dozvěděla, až když jsem tam přijela a dávaly jsme dohromady anamnézu.. :-) každopádně, jak to tady čtu, jsem šťastná, že jsem u ní.. a ne někde v Imumedu, kam mě posílali z Pronatalu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
9.2.14 13:59

@margotkaa To jsem právě taky netušila… že má nějaká kriteria…ale chápu, že pokud je neměla, tak je bude muset mít, protože bude mít velký počet pacientek, které k ní budou chtít jít… Já doufám, že naše léčba teda bude kratší… a ne rok :-( Já už nechci čekat tak dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8516
9.2.14 14:48

@Simi11 ne to jsi špatně četla já nemám žádné kortikoidy je globuliny a hodnoty mám pod limit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
10.2.14 06:49

@axina - cetla jsem, ze imunoglobuliny u mnoha pacientek stahuji alfu mnohem lepe nez kortikoidy v tabletkach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65331
10.2.14 07:21

Holky mě taky vadí že v podolí nic neřešíli. Jedem ket za druhým a nic.
Prý je už zbytečné když to vyšlo a že prý stejně každému dají prednison.
Já blbá se o to víc nezajímala.
No jedem k ní zítra
Ale když to bude blbý a nějaká dlouhá léčba tak na to kašlem a už nic nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest