Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@julie.cz @Izzz no je fakt zvláštní, že když se zlepší konečně imuno tak to prostě nejde já teda podstupuju IVF ale dvakrát se to podařilo ikdyž se špataným koncem ale vždy se špatnou imuno jen se vyléčila poprvé kortikoidy tak ani prd a teď si myslím, že bude to stejný ![]()
@Petra Z - rychlolecba
Malickova je skvela, nedam na ni dopustit. Myslim, ze Dr. Malickova a prof. Ulcova - Gallova jsou v republice jedine, které opravdu rozumi reprodukcni imunologii, ostatní nic moc, soudim dle vlastní zkusenosti a dalších zen…@julie.cz - drzim Ti palce, at se brzo zadari a dobře dopadne
Ja jdu na odber pristi tyden a doufam, ze bude vse ok.
@Simi11 - třeba nebudes potrebovat zadnou léčbu a vse bude ok.
@Petra Z na odběrovou místnost jsme s manželem vejrali…my tam byli v době, kdy tam byly mraky lidí, takže se tam táhl asi trojitej had. peklo.
Mě teda Malíčková vždycky tvrdí, jak jsem hrozně mladá oproti jejím pacientkám. No akorát že je mi věk fakt jedno, já chci dítě a nebudu na něj čekat do 40
Na to nemám nervy. Jo a rychloléčba - to jsem zažila, asi 7.1. mi nasadila kortikoidy a na konci února byly hodnoty skvělý.
Holky no uvidíme
Každopádně brani krve na číselné poradí jsem viděla poprvé ![]()
Odberova mistnost je fajn-chodim tam u par let ještě na odbery z trombo cetra tak si to uziju az az -vyhodou pak je, ze když jste tehu, tak dostanete prednostni číslo a necekate…
jen občas mi to bylo blbe…když ja byla třeba 5tt a tam cekali starouskove…
ale jinak ikdyz tam je narvano, tak to bezi jak na dratkach- dost často dostavam i pochvalu-mam totiž krasne zily na rukach
to jsou pak odbery jedna basen ![]()
Jo včera tam taky bylo dost lidi a stejně to frcelo rychle
No maji to vymakany ![]()
Mmch my z maloměsta neznáme asi placeni poplatku přes sms ![]()
@Petra Z
ja jsem z prahy a nikdy tam ještě po me poplatky myslimnechteli ![]()
asi protekce-ale mozna mam jen sklerozu ![]()
@Petra Z
mozna…ja si to vazne nepamatuju…mozna jednou-ale chodim tam asi 10 let ![]()
tak hlavne at na něco prijdou ![]()
@Papia no hele já bych raději aby bylo vše v pořádku
Na léčbu nemam čas
jsem stará ![]()
@Petra Z
stara jsem ja
…
ja bych zas rada kdyby něco nasli-aja jsem „zdrava“ ![]()
Ahoj holky, dneska jsem na netu našla tenhle článek…
http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?…
je to mazec, jestli se to vážně stalo a doufám, že tak zle na tom všechny nebudeme..
@Simi11 ať ti to dneska dobře dopadne a dej vědět..
já dneska píšu o výsledky, tak jsem zvědavá, kdy se Mudr. ozve..:-)